Blokhus By Camping

H 6068

Lokationer

Blokhus, Danmark

Find os på

Blokhus By Camping ligger lige inden for Blokhus bygrænse. Når du er ankommet, kan du trygt lade bilen stå, for der er kun 50 m til skoven med dens mange stier, løberuter, MTB-rute og stor naturlegeplads samt picnic- og bålpladser.
Hvis du foretrækker stranden, er det en 1 kilometers gåtur direkte gennem byen.
Søger du shopping, caféer eller restauranter, så kan Blokhus sagtens være med. Her finder du et stort udvalg af butikker, mad og lækre retter.
Går man mod øst ca. 800 m finder du Skulpturparken med dens mange sanselige og smukke skulpturer og haver. Et par hundrede meter længere mod øst ligger Museum for Papirkunst, et ganske særligt museum - det eneste af sin slags i Danmark.
Vores perle er Haven i Hune - Anne Justs have. Her er det som at træde ind i en magisk verden langt væk fra strand og skov.
Har du børn, så er Fårup Sommerland en oplagt udflugt. Her får du brugt alle dine muskler - også dine grinemuskler, for der er skønt i Danmarks sjoveste skov.

Mød os

Inge

Ejer

Kontakt

Inge

Karsten

Ejer

Kontakt

Karsten

Produkter fra Blokhus By Camping


Artikler skrevet af Blokhus By Camping


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Ferie for Alle.

keyboard_arrow_up