Artikler

Kæledyr er altid velkomne hos os.

arrow_backTil oversigten

25. januar 2024 | Blokhus By Camping

Vores kæledyr er vigtige for os. De er en del af familien, og selvfølgelig skal de med på ferie.
Karsten og Inge har selv hund og ved hvor vigtigt det er at der er plads til den også. Kom meget gerne ind i receptionen og hils på Sicca.

Lige overfor campingpladsens indkørsel finder I en dejlig varieret hundeskov. Den er ikke indhegnet, men der er mange græstotter at snuse til. En stor del af de lokale hundeejere kommer i skoven og de er altid friske på at give gode forslag til gåture og oplevelser for hunde i området.

Hos os koster det ikke ekstra at have sit kæledyr med. Det eneste vi kræver er, at dyret altid er i snor og at den luftes udenfor campingpladsen.

Kæledyret må ikke komme med ind i bygningerne, og det er af hensyn til vores andre gæster. Der er desværre rigtig mange allergikere og så er der en gruppe af gæster, som er bange for hunde. Disse grupper af gæster er naturligvis også velkomne hos os, og dermed må vi også vise det nødvendige hensyn.

Flere artikler fra Blokhus By Camping

Artikel er skrevet af:

Blokhus By Camping

Blokhus By Camping ligger lige inden for Blokhus bygrænse. Når du er ankommet, kan du trygt lade bilen stå, for der er kun 50 m til skoven med dens mange stier, løberuter, MTB-rute og stor naturlegeplads samt picnic- og bålpladser.
Hvis du foretrækker stranden, er det en 1 kilometers gåtur direkte gennem byen.
Søger du shopping, caféer eller restauranter, så kan Blokhus sagtens være med. Her finder du et stort udvalg af butikker, mad og lækre retter.
Går man mod øst ca. 800 m finder du Skulpturparken med dens mange sanselige og smukke skulpturer og haver. Et par hundrede meter længere mod ø

Se profil
keyboard_arrow_up