Artikler

Vores Camperclean er luksus for campister

arrow_backTil oversigten

16. november 2023 | Blokhus By Camping

På Blokhus By Camping har vi i to sæsoner med stor fornøjelse brugt CamperClean maskinen.
Det er meget kort fortalt en vaskeautomat til toiletkassetter.

Maskinen kan tømme, rense og påfylde ny væske på ca 90% af alle typer toiletkassetter. Dette betyder, at det for vores gæster er en langt mere hygiejnisk opgave at tømme og rengøre deres kassetter - og for os er det et langt mere hygiejnisk område at skulle vedligeholde et udslagsområde.

Fra sæson 2024 er det inklusiv i prisen at benytte maskinen. Vi vil nemlig gerne sikre at alle bruger faciliteten, og på den måde er med til at sikre en langt højere grad af hygiejne.

Sammen med CamperClean er der også etableret et dræn, der bruges af autocampere og de campingvogne, der skal tømme grå vand og/eller toiletvand af direkte fra deres tanke. Der køres hen over drænet, tømmes af, og når der køres væk igen skyller drænet automatisk. Dermed er der rengjort og der opstår ingen grimme lugte.

Flere artikler fra Blokhus By Camping

Artikel er skrevet af:

Blokhus By Camping

Blokhus By Camping ligger lige inden for Blokhus bygrænse. Når du er ankommet, kan du trygt lade bilen stå, for der er kun 50 m til skoven med dens mange stier, løberuter, MTB-rute og stor naturlegeplads samt picnic- og bålpladser.
Hvis du foretrækker stranden, er det en 1 kilometers gåtur direkte gennem byen.
Søger du shopping, caféer eller restauranter, så kan Blokhus sagtens være med. Her finder du et stort udvalg af butikker, mad og lækre retter.
Går man mod øst ca. 800 m finder du Skulpturparken med dens mange sanselige og smukke skulpturer og haver. Et par hundrede meter længere mod ø

Se profil

Mød os på Ferie for Alle 2024

Inge

Ejer

Blokhus By Camping

På messen

Inge

Karsten

Ejer

Blokhus By Camping

På messen

Karsten

keyboard_arrow_up