B2B for rejsebranchen- & oplevelsesbranchen

Inspiration | Netværk | Personlige møder | Prisuddelinger | Pressemøder | VIP Lounge område

Forespørg en gratis B2B-billet

Ferie for Alle er for dig, der

Holder af at netværke i afslappende og trygge rammer

Deltager i pressemøder og netværksarrangementer

Værdsætter det personlige møde med branchen

 

Forespørg en gratis B2B billet her

Business-to-business for rejse og oplevelsesbranchen

Ferie for Alle samler hele rejse- og oplevelsesbranchen i MCH Messecenter Herning til møder, netværksarrangementer, pressemøder og prisuddelinger. Hvis du er en del af rejse-, ferie- eller oplevelsesbranchen, kan du ansøge om en gratis B2B-billet til Ferie for Alles fagdag fredag 23. februar 2024.

Puslespilsbrikkerne med udstiller info samles

Netværksarrangementer

Vær med til Get-2-gether og Executive Lounge for CEOs, ambassadører og andre topledere i branchen, er blot nogle af de mange netværksarrangmenter der afholdes under Ferie for Alle. Hertil afholdes der at væld af B2B-møder mellem ambassadører, agenter og udstillere rundt på hele messen. Ferie for alle samler hele branchen og er derfor et perfekt sted for personlige møder, netværk og inspiration. 

Åbning af Ferie for Alle

Ferie for Alle skydes i gang med en officiel åbning, der samler ledere og erhvervsfolk på tværs af rejse- og oplevlelsesbranchen. Her sørger vi for en lækker morgenanretning og en række spændende indslag på scenen. Der vil ligeledes være rig mulighed for at netværke og hente inspiration på tværs af rejse- og oplevelsesbranchen.

Huskeliste for udstillere til et messebesøg

Få dit B2B overblik her

Fredag byder på mange spændende events for hele branchen.
Vi glæder os til at præsentere årets netværksaktiviteter her!

Vi opdaterer siden løbende

Der afholdes flere pressemøder under Ferie for Alle, enten på standene eller i særskilte lokaler. Tjek programmet i pressecentret ved ankomst

 

Der afholdes mange møder blandt ambassader, udstillere og agenter rundt på hele messen. B2B-kontakterne findes i udstillerkataloget.

NYHED - afhold dit møde i vores nye VIP Lounge, som du finder i Hal M.
OBS. Kun åben fredag.

Vær med til Get-2-gether for hele branchen, Executive Lounge for CEO's og ambassadører.

Get-2-Gether

Afslut messedagen med dine kolleager og samarbejdspartner fra branchen til et par uformelle timer efter fredagens lukketid. Der vil være rig mulighed for netværk med let forplejning. Tilmelding er ikke nødvendig.

Excutive lounge

Kun for inviterede.

Gratis B2B-billet 

Ferie for Alle er Skandinaviens største feriemesse,
som ikke blot byder på eksotiske rejsemål og campingferie for B2C

Ønsker du at møde hele rejsebranchen samlet på et sted, så husk at printe din gratis fagbillet. Den giver dig gratis adgang til Ferie for Alles B2B-dag, hvor der både vil være mulighed for at deltage på div. pressemøder, til prisuddelinger, B2B møder og netværksarrangementer. OBS på at denne billettype kun er til fagfolk, som skal oplyse virksomhed og stilling for at få adgang til denne billettype. 

Forespørg din B2B-billet her

keyboard_arrow_up