Artikler

Japan bliver årets rejsedestination

arrow_backTil oversigten

24. januar 2024 | BENNS

BENNS introducerer Japan som ny rejsedestination med spændenden kulturelle-, gastronomiske- og naturoplevelser.

At rejse til Japan kan ikke sammenlignes med noget andet sted i verden. Landet, der består af tusindvis af øer i Stillehavet, har en helt unik blanding af kultur, historie, natur, traditioner og modernitet, som du kan opleve på din rejse.

I Japan kan du opleve kontrasterne mellem zenbudhismens ro i tusindvis af templer og den hektiske stemning i verdens travleste fodgængerfelt i Tokyo. Du kan se idyllisk natur som smukke Mount Fuji og fortryllende bambusskov, men du kan også se futuristisk arkitektur i spændende storbyer.

Selve rejsen derud er ganske vist lang, men når du først er der, et det let og effektivt at rejse rundt med tog i Japan. BENNS skræddersyr rundrejser i Japan, og vores eksperter står klar på stand G-5712 i hal G til at fortælle mere og inspirere jeres japanske rejseeventyr.

Flere artikler fra BENNS

Artikel er skrevet af:

BENNS

Historien om BENNS begynder i 1963, hvor Niels Jørgen Benn fra Holstebro grundlagde Benns Rejser. Bureauet levede især af at arrangere rejser for skandinaviske venskabsforeninger, der havde forbindelser til Australien, New Zealand, Canada og USA. Vi hjalp således danskere med at komme både ”down under” og ”across the pond” i en tid, hvor den slags ikke var så ligetil.

Op igennem 00’erne indgik vi i en række opkøb og frasalg af andre rejsevirksomheder. Det betød, at vi også har gået under navnene Team Benns og MyPlanet. I 2005 blev MyPlanet dog solgt fra, og 10 år senere blev Team Benns til

Se profil
keyboard_arrow_up