Castanea Golf Resort

L 9274

Besøg os på Castanea Golf Resort-standen på Dansk Golf Show!

Golf for Alle! Det er vores motto på Castanea Golf Resort. Vi tilbyder golfglæde for alle, uanset alder eller handicap. Føl dig velkommen hos os – hvad enten det er på vores udfordrende 18-hullers Mastercourse, den begyndervenlige 9-hullers Public Course, eller i det hyggelige klubhus „Castello“ med offentlig gastronomi. Vores førsteklasses service følger dig under dit ophold.

Mastercourse Castanea: Oplev vores 6175 meter lange Par-72-bane, designet af den anerkendte Kurt Rossknecht. Med sine spanskinspirerede stenmure, søer og bunkerlandskaber samt en spændende ø-green, tilbyder denne bane en uforglemmelig golfoplevelse, som kræver både længde og præcision.

Publiccourse Castello: Ideel for begyndere og til perfektionering af det korte spil, denne 9-hullers bane (Par 28) på 1390 meter byder på udfordringer med bunkere og bækforløb. Den er perfekt til træning og turneringer.

Øvelsesfaciliteter: Vores driving range med overdækkede og græs-afslagspladser, chipping-, pitching- og puttinggreen samt en øvelsesbunker tilbyder fremragende træningsforhold. Vores golfakademi støtter dig med de nyeste undervisningsmetoder, herunder videoanalyser.

Castello Klubgastronomi: Nyd friske retter og drikkevarer i vores klubhus eller på terrassen med udsigt over fairways. Det perfekte sted at afslutte en golfdag.

Vi ser frem til dit besøg på Castanea Golf Resorts stand på Dansk Golf Show! Opdag golfverdenen i en unik omgivelse.

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Ferie for Alle.

keyboard_arrow_up