Alt om camping og campingferie på
Danmarks største campingmesse

Alle store mærker er på plads i 9 haller

Telte, lufttelte, fortelte og tilbehør

Autocampere og campingvogne

Råd og ekspertvejledning

Danmarks største campingmesse

Ferie for Alle er et must for alle med interesse inden for outoor og camping. Her kan du søge ekspertviden, rådgivning, inspiration og information fra hele branchen.

Her mødes et væld af campister fra hele landet for at hygge sig og blive inspireret af tidens stærkeste bud på campingvogne, autocampere og det nyeste inden for telte, lufttelte, fortelte og tilbehør. 

Besøg også de forskellige campingpladser i Hal H, D, C og M.

Ferie for Alle er for dig, der
 

  • Søger inspiration til oplevelser i campinglivet!

  • Interesserer sig for udviklingen inden for campingvogne, autocampere og campingudstyr

  • Ønsker at få det totale campingoverblik på bare én weekend.

  • Søger gode tilbud på campingudstyr

Køb din billet 

 

Fokus på naturen og nærvær

For garvede campister er det ikke nogen nyhed, at nærværet med familien og nærheden med naturen er i højsædet under ferien, og netop af samme årsag begynder flere og flere at få øjnene op for campinglivet som rejseform. Denne ferieform giver en frihed og en fleksibilitet i forhold til at køre lige derhen, hvor man ønsker. 

På Ferie for Alle kan du blive klogere på ferieformens mange glæder. Her står eksperter klar med rådgivning og vejledning, hvis du skal planlægge din første campingferie uanset om den går til Lolland eller Lidoen. 

 

 

Campingvogne for enhver smag og enhver pengepung

Ferie for Alle er et paradis, hvis du er på jagt efter en ny campingvogn.

Der er altid masser af nyheder på programmet, når hele den danske campingbranche samles på Ferie for Alle. På campingmessen finder du samtlige kendte campingvogns- og autocampermærker. Hertil er alt inden for fortelte, tilbehør, telte og teltvogne også repræsenteret. Messen byder på et enormt udvalg, hvor du finder alt fra de ypperste luksusvogne til standardvogne samt nyheder og premierer på nye modeller.

Med masser af forhandlere samlet på ét sted, giver Ferie for Alle dig en unik mulighed for at danne dig et overblik over modeller og pris, før du beslutter dig for, hvilken campingvogn, der er den rigtige.
 

Køb din billet her

 

Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.

Vind billetter til Ferie for Alle