Øster Lindet

M 9510

M 9452

Antal medarbejdere

6-10

Lokationer

6630 Rødding, Danmark

Find os på

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med mere end 40 år på bagen. Vores mål er at være tæt på vores gæster, yde en super service og lave gennemarbejdede produkter af en ordentlig kvalitet. Vores gæster skal sidde med en god mavefornemmelse i tiden op til og under deres rejse.

TID TIL HINANDEN
Vores slogan "Tid til hinanden" siger mere end mange ord... For netop ferie handler om endelig at have tid til hinanden. Det gælder, uanset om det er kæresten, børnene eller måske hele den kære familie. Det er i virkeligheden det, som betyder noget her i livet, og det ansvar er vi os meget bevidste om.

Vort udbud af rejser er varieret og koncentreret indenfor nogle kerneområder, hvor vi har specialviden og særligt gode forbindelser. Vi er ikke bange for at sende dig videre til andre i branchen, hvis jeres ønske handler om noget, vi ikke har ekspertisen i. Vores stærke sider ligger her...

KRYDSTOGTER - I mere end 12 år er krydstogter vokset fra at være "et kært barn" til vores mest solgte produkt. Vi var med fra den spæde start, da produktet stille og roligt blev noget, alle kunne være med på. Vi elsker rejseformen, ligesom vi ved, at det også gælder for mange af vores gæster. Markedet er konstant stigende, og rejseformen udvikles hvert år af de store professionelle rederier. Nyere, større og mere luksuriøse skibe, mere kreative ruter og langt mere fokus på bæredygtighed på alle områder. Ferieformen byder på luksus og ren afslapning på et flydende luksusresort, hvor du kan opleve nye steder hver dag uden at skulle pakke og flytte hotel. Hvad mere kan man drømme om?

STORBYER - Gamle traditioner og forbindelser forgår ikke så let. Engang lavede vi storbyrejser til 12 af Europas mest efterspurgte storbyer. Det gør vi stadig, men vi har udvidet sortimentet. For det første går turen nu til alle Europas storbyer + et par oversøiske, og for det andet er produktet mere opgraderet. På hotelfronten er kvaliteten generelt højere, ligesom der mange steder kan tilkøbes udflugter med lokale guider.

SKRÆDDERSYEDE REJSER I HELE VERDEN - Vores rejseglade personale besøger hele verden og bringer så meget entusiasme med hjem, at vi nu gennem 6-7 år er ved at være virkelig dygtige til at lave skræddersyede rejser til Sydøstasien, Mauritius og Sydafrika. Områderne er udvalgt, fordi vi brænder for netop disse steder. Her er der så meget at opleve, og tilsammen kender vi selv de fjerneste kroge. Vores ekspertviden er hands on... Desuden rækker lommepengene langt...

Mød os

Lis Wichmann

Travel Designer og Markedsføringsansvarlig

Lis er ansvarlig for markedsføring og er samtidig ekspert indenfor oversøiske rejser til Asien og Sydafrika.

Kontakt

Lis Wichmann

Ole Lilholt

Messeansvarlig og Manager Grand Prix Tours

Ole er ansvarlig for vores messestande - både Øster Lindet og Grand Prix Tours. Desuden er han Manager for Grand Prix Tours og har kendskab til stort set alle Formel 1 baner ude i verden. Dertil kommer, at han styrer vores danske Camp på Le Mans.

Kontakt

Ole Lilholt

Mikkel Baltzer

Travel Designer og Produktion

Mikkel står for en stor del af vores produktion at krydstogter og aftaler med rederierne. Han er ekspert indenfor især krydstogter men også storbyferier. Desuden har han også et indgående kendskab til flodkrydstogter.

Kontakt

Mikkel Baltzer

Anja Højløkke

Travel Designer og Marketing

Sidder primært med SoMe markedsføring, nyhedsbreve og opdatering af hjemmesider. Derudover er hun stor ekspert i rejser til motorspor,t ligesom hun også har et godt kendskab til vores krydstogter.

Kontakt

Anja Højløkke

Kirsten Wichmann

Manager og Gruppesalg

Kirsten har det store overblik... Hun kender samtlige produkter, men især krydstogter og motorsport er hendes hjertebørn :-) Samtidig er det hende, som har ekspertisen, når det gælder større grupper af 12+ personer

Kontakt

Kirsten Wichmann

Amanda Østergaard Ebmark

Travel Designer

Amanda sidder som Travel Designer og er som en af de første "hands on", når folk ringer eller kontakter os på chatten. Hun har paratviden og ekspertise i både krydstogter, storbyferier og motorsportsrejser.

Kontakt

Amanda Østergaard Ebmark

Bettina Jørgensen

Travel Designer og Afviklingsansvarlig

Bettina sørger for, at alle vores gæster får den information og de dokumenter, de skal bruge på deres rejse. Samtidig er hun Travel Designer med stor viden om storbyferier og alle typer af krydstogter. Og skal I til Le Mans, er Bettina den rette at snakke med.

Kontakt

Bettina Jørgensen

Nicole Lykkebo Johnsen

Travel Designer og Afvikler

Nicole sidder som Travel Designer og er som en af de første "hands on", når folk ringer eller kontakter os på mail. Hun har paratviden og ekspertise i både krydstogter, storbyferier og motorsportsrejser. Desuden deltager hun i afvikling af rejser.

Kontakt

Nicole Lykkebo Johnsen

Christine Hjorth Hammergaard

Travel Designer

Christine sidder som Travel Designer og er som en af de første "hands on" når folk ringer eller kontakter os på mail. Hun har paratviden og ekspertise i både krydstogter, storbyferier og motorsportsrejser.

Kontakt

Christine Hjorth Hammergaard

Amalie Klitskov Jensen

Studentermedhjælper

Amanda er vores trofaste blæksprutte. Hun deltager lidt i det hele. Hun ekspederer rigtig mange af vores mailhenvendelser og sørger for, at vores bookinger bliver gjort færdige og sendt til vores gæster. Hun har stor viden om krydstogter.

Kontakt

Amalie Klitskov Jensen

Events oprettet af Øster Lindet


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Ferie for Alle.

keyboard_arrow_up