Icelandair

M 9640

Lokationer

Reykjavik, Iceland

København , Danmark

Find os på

Icelandair er et førende flyselskab, der tilbyder flyvninger til, fra, via og indenrigs i Island – vores hub og hovedkvarter. Vi leverer sikre, pålidelige flyvninger med exceptionel service til destinationer på begge sider af Atlanterhavet. Icelandair flyver indenrigs i Island og til destinationer i Grønland og er et oplagt valg til transatlantiske flyvninger.

Selskabet opererer ud af Island og udnytter landets geografiske placering – midtvejs mellem Nordamerika og Europa – til at opbygge et stadig større netværk af internationale ruter, med Island som hub. Icelandair er en del af Icelandair Group.

Icelandairs rutenetværk
Ved at samle passagerer, der rejser til og fra Island, med passagerer, som krydser Atlanten via Island, har Icelandair løbende udvidet og forstærket dets rutenetværk gennem de seneste årtier. Vores Icelandair-rutenetværk er det centrale i vores forretning, hvor vores hub med sin unikke geografiske placering i Nordatlanten spiller en nøglerolle.

Icelandair betjener fire nøglemarkeder: til Island, fra Island, via Island og inden for Island. Ved at forbinde knudepunkter i Europa med knudepunkter i Nordamerika via vores hub i Island, giver vores rutenetværk en strømlinet adgang til rejser på tværs af Nordatlanten og i den vestnordiske region.

I marts 2021 blev vores rutenetværk igennem integrationen af Icelandair- og Air Iceland Connect udvidet til at dække indenrigsdestinationer i Island såvel som destinationer i Grønland.

Netværket er baseret på 24-timers rotation som forbinder flyafgange, der forlader Island om morgenen og om eftermiddagen.

Mød os

Phedra Thompson

Sales Manager

Kontakt

Phedra Thompson

Mille Toft Sørensen

Account Manager

Kontakt

Mille Toft Sørensen

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Ferie for Alle.

keyboard_arrow_up