ANDALUCIA TOURISM & SPORT BOARD

L 9374

Andalucia Tourism & Sport Board er et offentligt selskab under Andalusiens regering, og dets hovedmål er at fremme og udvikle turist- og sportsindustrien i denne region i det sydlige Spanien.

Andalusien er en af ​​verdens førende golfturismedestinationer, takket være dets gode vejr året rundt og dets kvalitet og mængde af baner, mere end 100. Andalusien er anerkendt for godt vejr året rundt og indbefatter Spaniens engagement i golfturisme. Med over en tredjedel af landets baner er regionen Andalusien hjemsted for nogle af verdens fineste mesterskabsbaner, uovertruffen gæstfrihed og en infrastruktur, der kan rumme 500.000 golfspillere, der hvert år beslutter sig for at nyde oplevelsen af ​​at besøge denne autentiske spanske region .

Andalucia er i øjeblikket vært for relevante professionelle turneringer såsom Liv Golf Andalucia, Estrella Damm Andalucia Masters eller Ladies Spanish Open blandt andre.

Malaga og dens Costa del Sol, også kendt som Costa del Golf; Cadiz; Huelva og dens Costa de La Luz; og Almería er de vigtigste områder for at nyde denne sport sammen med nogle kulturelle byer i Andalusien, såsom Sevilla eller Granada med golfbaner til rådighed i området.

Som en enestående turistdestination har Andalusien et unikt og mangfoldigt udvalg af muligheder for at nyde de spanske traditioner i al deres livlighed, gode flyforbindelser, vidunderlig gastronomi, en enorm kulturel og kunstnerisk arv og et af de fineste udvalg af overnatningssteder i Europa.

Der er forskellige flyforbindelser fra de vigtigste internationale lufthavne i Andalusien: Málaga, Sevilla, Granada, Jerez de La Frontera og Almería.

Til din næste golfpause, kom og oplev Andalusien. Mere information findes på www.andalucia.org

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Ferie for Alle.

keyboard_arrow_up