Cases

5 GODE RÅD TIL NÅR STORMEN RAMMER

arrow_backTil oversigten

17. januar 2024 | Isabella A/S

Et Isabella fortelt skades meget sjældent i storm, hvis det er spændt rigtigt op og alle pløkker slået i. Hvis du vil sikre dit telt bedst muligt til stormen, anbefaler vi, at du læser med her og får 5 konkrete råd til, hvad du skal gøre, inden stormen rammer.

HVORDAN STORMSIKRER JEG MIT FORTELT?

1. Køb stormsikringssæt til begge hjørner og midten (ved Penta skal du købe 5 sæt). Et stormsikringssæt består af en 40 cm lang metal pløk og kraftigt stormbånd.

2. Montér stormsikringssættet inde i teltet i hjørnerne og i midten. Det kræver blot 5 enkelte trin:
a. Fastgør det lille stormbånd rundet om begge overliggere.
b. Montér det lange stormbånd i krogen på det lille.
c. Montér den anden ende af det lange stormbånd i øjet på pløkken.
d. Slå den 40 cm lange metalpløk i jorden.
e. Stram aldrig stormbåndet helt. Lad det i stedet sidde lidt løst, så det ikke trækker teltet sammen. På den måde kommer stormsikringssættet kun i brug, hvis forteltet er ved at ”lette”.

3. Spænd IKKE forteltet op i stormopspændingskanter uden stormopspændingsbeslaget Isalink.
Det ødelægger teltets facon og trækker vinduer og syninger skæve. Lad i stedet snorene i Isalink-gummistropperne hænge løst ned. Gummistropperne strammes ud, når vinden blæser ind på teltdugen.

4. For at give dit fortelt ekstra stabilitet, kan du også montere ekstra overliggere, som monteres let med Isabellas patenterede skruefri vognbeslag FixOn.

5. Brug ekstra lange 30 cm pløkker, som giver dit fortelt ekstra stabilitet.

Se flere tips & tricks:
https://www.isabella.net/dk/support/tips-tricks

Flere artikler fra Isabella A/S

Casen er skrevet af:

Isabella A/S

I mere end 65 år har Isabella været synonym med innovation og kvalitet inden for campingbranchen. Vores rejse begyndte med skræddersyede fortelte til campingvogne, og siden da har vi udvidet vores horisont. I dag tilbyder vi et bredt spektrum af campingprodukter, herunder tilbehør til autocampere, Camp-let teltvogne, campingmøbler samt et stort udvalg af campingtilbehør. Vores kerneværdi er at sikre, at dine ferier er ubekymrede og fulde af glæde. Dette opnår vi ved konstant at fokusere på hver eneste detalje i vores produkter, fordi vi mener, at dit campingliv fortjener det absolut bedste.

Se profil
keyboard_arrow_up