Artikler

🚀 Nyhed: Opdag Camp-let Earth

arrow_backTil oversigten

17. januar 2024 | Isabella A/S

Mød vores nyeste medlem af Camp-let familien ❤
Camp-let Earth! Kompakt, fleksibel og klar til at optimere din campingoplevelse.

Camp-let Earth: En verden af muligheder
Med utallige tilpasningsmuligheder og modulært design, er Camp-let Earth den perfekte ledsager på campingferien. Camp-let Earth er designet til at give dig friheden til at campere på dine præmisser. Og hvis du har brug for mere plads, er udvidelsesmulighederne næsten uendelige. Fra ekstra annekser til solsejl og sidetelt – du designer selv dit perfekte camping-setup.

Nysgerrig efter mere?
Der er så meget mere at opdage om Camp-let Earth. Besøg vores hjemmeside for at udforske alle de spændende detaljer, se de smukke naturlige farver og få fornemmelsen af det fantastiske lysindfald du får, når du træder ind i Camp-let Earth.

Vil du opleve Camp-let Earth i virkeligheden?
Du kan også vælge at komme til Ferie For Alle i Herning d. 23-25 februar og opleve Camp-let Earth
live. Vi står klar til at tage imod dig på stand D3200.

Flere artikler fra Isabella A/S

Artikel er skrevet af:

Isabella A/S

I mere end 65 år har Isabella været synonym med innovation og kvalitet inden for campingbranchen. Vores rejse begyndte med skræddersyede fortelte til campingvogne, og siden da har vi udvidet vores horisont. I dag tilbyder vi et bredt spektrum af campingprodukter, herunder tilbehør til autocampere, Camp-let teltvogne, campingmøbler samt et stort udvalg af campingtilbehør. Vores kerneværdi er at sikre, at dine ferier er ubekymrede og fulde af glæde. Dette opnår vi ved konstant at fokusere på hver eneste detalje i vores produkter, fordi vi mener, at dit campingliv fortjener det absolut bedste.

Se profil
keyboard_arrow_up