Artikler

HAR DU KRAV PÅ FLYKOMPENSATION?

arrow_backTil oversigten

16. januar 2024 | FLYADVOKATEN - få op til 4.500 kr. i kompensation

Hvis dit fly bliver aflyst eller mere end 3 timer forsinket, har du som udgangspunkt krav på flykompensation. Det samme er tilfældet, hvis du bliver nægtet ombordstigning (boardingafvist), f.eks. fordi dit fly er overbooket.

Kompensationskravet udgør ca. 1.865 - 4.500 kr. pr. person. Hvis I er fire i din familie, kan kompensationskravet altså udgøre helt op til 18.000 kr.

Teamet hos Flyadvokaten har varetaget mere end 40.000 retssager om krav på flykompensation og refusion af flybilletter og udlæg (f.eks. erstatning for nye flybilletter). Med mere end 10 års erfaring, er vi landets mest specialiserede advokatfirma.

Og da vi netop er et advokatfirma, er vi – som en af de eneste aktører på markedet – ikke afhængig af hjælp udefra, men kan hjælpe dig gennem hele retssystemet, hvis det er nødvendigt. Med andre ord er vi ved din side, til du står med pengene i hånden!

Det eneste, vi skal bruge for at hjælpe dig i mål, er dit rejsebevis (flybilletter) og nogle få oplysninger fra dig.

Mød os på stand 9607 i hal M (udland) hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Flere artikler fra FLYADVOKATEN - få op til 4.500 kr. i kompensation

Artikel er skrevet af:

FLYADVOKATEN - få op til 4.500 kr. i kompensation

VIDSTE DU, AT DU KAN HAVE KRAV PÅ OP TIL 4.500 KR. I FLYKOMPENSATION?

Hvis dit fly bliver aflyst eller mere end 3 timer forsinket, kan du have krav på flykompensation fra flyselskabet. Det samme er tilfældet, hvis du bliver nægtet ombordstigning (boardingafvist).

Kompensationskravet udgør ca. 1.865 - 4.500 kr. pr. person.

FLYADVOKATEN er et advokatfirma, som har specialiseret sig i at hjælpe passagerer.

Med mere end 40.000 retssager om krav på flykompensation og refusion af flybilletter og udlæg (f.eks. erstatning for nye flybilletter) og 10 års erfaring, er vi landets mest speci

Se profil
keyboard_arrow_up