DANexplore

G 5650

Antal medarbejdere

11-25

Lokationer

Randers, Danmark

Aarhus, Danmark

Find os på

Vi er personlige og grundige rejsehåndværkere, der bruger tiden på at gå et spadestik dybere, når du vil opleve verden.

Hos DANexplore har vi siden 2009 sat en ære i det gode rejsehåndværk og den gode, personlige service.

Vores kernekompetencer er skræddersyede og individuelt tilpassede:
Kør-selv-ferier i USA, Canada, Australien og New Zealand
Skirejser i USA, Canada og Japan
Safari i Kenya og Tanzania
Rundrejser i Japan, Thailand, Indonesien (Bali) og Malaysia
Nordlysrejser til Nordnorge

Mød os

Kristoffer Eriksen

Rejsekonsulent

Det er fantastisk, at være med til at skabe glæde, minder og eventyr, du som rejsende vil huske tilbage på resten af livet. Lige så fedt det er at rejse - lige så fedt synes jeg det er, i samarbejde med mine kunder, at skabe deres drømmerejser. Dette samarbejde, og glæden ved at skabe minder for livet til mine kunder betyder, at jeg altid glæder mig til at komme på arbejde. Hos DANexplore kan jeg skræddersy drømmerejser til jer, uanset om det er til USA, Thailand eller et helt tredje sted.

Kontakt

Kristoffer Eriksen

Troels Hedelund

Rejsekonsulent

Det bedste ved mit arbejde er at være med til at gøre drømme til virkelighed og virkelighed til minder, som du kan snakke om og tænke tilbage på med glæde. At få en mail eller et telefonopkald fra glade hjemvendte gæster eller gæster, der vil ud at rejse igen – ja, så kan jeg ikke forlange mere. At det så også er min hobby at rejse, er jo kun mit held.

Kontakt

Troels Hedelund

Jens Lind

Rejsekonsulent

Jeg sætter en stor ære i at være med til at realisere de mange rejsedrømme, som vores kunder går med. Det er altid spændende at være med fra start til slut, og stå med en færdig rejse som man selv ville ønske, at man kunne få lov at tage med på. Jeg ser mit arbejde som en stor inspirationskilde til mine egne rejsedrømme, og morgendagen ligner sjældent den forgående, hvilket gør dette fag helt unikt.

Kontakt

Jens Lind

Mille Kjeldal Raun

Rejsekonsulent

Jeg elsker at komme ud i verden og opleve hvad andre lande har at tilbyde i form af mad, kultur, historie og oplevelser. At få lov til at give mine erfaringer videre til mine kunder, synes jeg er vildt tilfredsstillende. At være med på mine kunders rejser fra start til slut gør mit arbejde helt unikt, og det er fedt at være med til at skabe minder, som de kan huske tilbage resten af deres liv.

Kontakt

Mille Kjeldal Raun

Janni Brodersen

Rejsekonsulent

Jeg elsker at rejse. Der er noget fantastisk ved mødet med nye mennesker rundt omkring i verden, hvor fremmede ofte bliver til nye venner på kort tid - eller ved at miste pusten over en storslået udsigt, hvis lige man aldrig har set. Scenarierne er mange. Jeg elsker at snakke om rejser, planlægge rejser, høre om andres rejsedrømme og hjælpe med at realisere disse.

Kontakt

Janni Brodersen

Kasper Schmidt

Rejsekonsulent

At rejse er noget helt unikt, og én af de ting som har bragt mig allermest glæde i mit voksne liv. Jeg elsker at inspirere andre til at rejse og er altid klar på at dele mine mange erfaringer. Mit rejse-CV er efterhånden meget langt, og jeg har tilmed boet og arbejdet i Japan i et år.

Kontakt

Kasper Schmidt

Alberte Nicolajsen

Rejsekonsulent

En ting er at gå med en drøm, en anden er det gøre den til virkelighed. H.C. Andersen sagde, ”At rejse er at leve” – og det er jeg er helt enig med ham i. Man bliver aldrig for gammel til det, og samtidig skaber det en masse glæde og uforglemmelige minder.

Kontakt

Alberte Nicolajsen

Frederikke Olesen

Rejsekonsulent

Jeg har altid elsket at rejse og har rejst på mange forskellige måder gennem hele mit liv. Derfor er det fantastisk at kunne kombinere min passion for rejser med et job, hvor jeg kan få andre ud i den store verden og gøre deres rejser unikke. Når jeg rejser, så lever jeg – og det mantra tager jeg med ind i mit arbejde.

Kontakt

Frederikke Olesen

Rasmus Nicolaisen

Bureauchef

I mere end 20 år har jeg været beskæftiget i rejsebranchen og nyder fortsat at dele ud af min viden og rejseerfaring til at sammensætte lige netop den rejse, som passer til dig. Igennem egne rejser og mit professionelle virke i rejsebranchen har jeg en stor viden om og masser af oplevelser fra både lande og forskellige rejsetyper.

Kontakt

Rasmus Nicolaisen

Kristian Fredslund

Content Manager

Kontakt

Kristian Fredslund

Produkter fra DANexplore


Artikler skrevet af DANexplore


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Ferie for Alle.

keyboard_arrow_up