5 gode grunde til at udstille på
Ferie For Alle

Der er et hav af fordele ved at deltage i branchefesten til Ferie For Alle
 - Her får du de 5 vigtigste.

Få et tilbud på en stand

 • 1

  Øget synlighed

  Ferie For Alle tiltrækker et stort antal besøgende, der alle har en interesse i rejser og ferieoplevelser. Som udstiller får du en unik chance for at øge din synlighed og skabe opmærksomhed omkring dine produkter eller tjenester.

 • 2

  Direkte interaktion med potentielle kunder

  Som udstiller får du mulighed for at etablere direkte interaktion med potentielle kunder. Du kan besvare deres spørgsmål, demonstrere produkter eller ydelser og give dem en førstehåndsoplevelse af, hvad din virksomhed har at tilbyde.

 • 3

  Feedback fra kunderne

  Messen er en unik mulighed for at udføre markedsundersøgelser og få direkte feedback fra potentielle kunder. Du kan stille spørgsmål, indsamle data og observere besøgendes reaktioner på dine produkter eller tjenester til fremtidig strategi. 

 • 4

  Øget salg

  Ferie For Alle messen tiltrækker købelystne besøgende. Som udstiller har du større chance for at konvertere besøgende til kunder, da du får mulighed for at give tilbud og præsentere specialtilbud, der kan motivere besøgende til at træffe en beslutning.

 • 5

  Netværksmuligheder

  Messen er et samlingspunkt for hele rejsebranchen, og det kan åbne døre for samarbejdsmuligheder og skabe værdifulde forbindelser. Mød andre fagfolk & potentielle samarbejdspartnere og udveksl erfaringer & idéer. 

Ekstra branding overfor online gæster

Med vores online markedsføringsværktøj MCH365 får man som udstiller en unik profileringsmulighed via vores hjemmeside. 

Man tildeles en gratis profil hvor man kan oprette indhold i massevis, med specifikke værktøjer målrettet hertil. Produkter, artikler, nyheder, cases og events. 

Vær synlig overfor alle Ferie For Alles online gæster hele året.

Læs mere om MCH365

Digital branding af Ferie For Alles udstillere

Vi står klar til at hjælpe dig

Er der spørgsmål til standbooking, til selve messen eller har du brug for rådgivning, er du meget velkommen til at kontakte os. 

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på en stand

Tag gerne fat i os for en uforpligtende snak om mulighederne og et tilbud. Vi skræddersyr løsningerne så de passer til dig og din virksomhed. 

Få et tilbud på en stand

keyboard_arrow_up