Cases

Få inspiration til at besøge vadehavsøen Rømø og det vestlige Sønderjylland.

arrow_backTil oversigten

30. januar 2024 | Rømø - Tønder Turistforening

Et fladt men oplevelsesrigt natur- og kulturlandskab venter på at blive udforsket i det sydvestlige hjørne af Jylland grænsende mod Tyskland. Området er særpræget med marsk, diger og en egenartet historie og kulturarv og et rigt fugleliv. Det varierede landskab og marskbyer kan opleves fra en række vandre- og cykelruter. Forår og efterår kan du opleve Danmarks vildeste naturfænomen Sort Sol og fra september til april kan du komme på en vadehavsvandring i UNESCO naturverdensarv og sanke vilde østers.
Rømø byder på kilometerbrede sandstrande ud mod Vesterhavet, der giver plads til en række vindsports- og andre friluftsaktiviteter både på stranden og på vandet. De sydvestjyske åstrækninger kan også opleves fra kano og kajak , eller man kan smide snøren og teste fiskelykken efter laks og havørred. Rømø og det vestlige Sønderjylland har et bredt udvalg af overnatningsmuligheder som hotel, B&B, feriecenter med golf og wellness, campingpladser, og autocamperplads.
På messestanden kan du få smagsprøver på flere sønderjyske specialiteter som Rømørejer og -østers, samt kager fra det Sønderjyske kaffebord. Du kan også møde Tønderfestival, som i år fylder 50 år, og på udvalgte tidspunkter byder på nogle akustiske numre live på standen.
Deltag også i konkurrencen om en række spændende præmier.

Casen er skrevet af:

Rømø - Tønder Turistforening

Rømø-Tønder Turistforening er den officielle turismefremmeorganisation ansvarlig for promovering af Vadehavsøen Rømø og det vestlige Sønderjylland.

Se profil
keyboard_arrow_up