Cases

Custom Case x Dansk Erhverv 🤝

arrow_backTil oversigten

16. februar 2024 | Cornhole.dk

Vi blev for nylig kontaktet af Dansk Erhverv, som ønskede et sjovt og unikt indslag til deres næste event.

Vi sendte deres designer vores gratis designfil og havde dagen efter dette fine design af børsen og Dansk Erhvervs farver som skulle printes på brættet. Der er ingen begrænsninger for hvad vi kan printe, så kun fantasien sætter grænserne.

Efter print bliver overfladen brættet omhyggeligt behandlet med 2-3 lag lak, plus mellemslibning for at sikre perfekt glathed og spilbarhed. Vores mange års erfaring sikrer dig at spillet aldrig er for glat, eller for ru, så poserne altid glider perfekt!

Nu er Dansk Erhverv klar til at imponere ved deres events. Dette custom cornholesæt er ikke kun et blikfang, men også et stærkt branding-element til messer, firmaarrangementer og meget mere.

📞 Er din virksomhed, forening eller bare "din have" på udkig efter noget særligt? Kontakt os i dag for at se de mange muligheder. Vi guider dig gennem hele processen og tilbyder gratis, uforpligtende designhjælp, indtil du er 100% tilfreds.

Se frem til at opleve Dansk Erhvervs custom cornholesæt ved deres store event - det perfekte indslag til at aktivere deltagerne og skabe en afslappet atmosfære.

Flere artikler fra Cornhole.dk

Casen er skrevet af:

Cornhole.dk

Besøg vores messestand på "Ferie For Alle" og oplev Danmarks mest underholdende havespil - cornhole! Hos cornhole.dk repræsenterer vi ikke kun sjov, men også fremtiden inden for fritidsspil i 2024.

Udforsk vores imponerende udvalg af cornholespil og find netop det spil, der matcher dine behov og præferencer. Fra klassiske designs til tilpassede muligheder til enhver lejlighed - vi har det hele! Cornhole er ikke bare et spil; det er et samlingspunkt for hele familien, der garanterer masser af latter, konkurrence og glæde.

Kom og deltag i sjovet på vores messestand, hvor vores kyndige pers

Se profil
keyboard_arrow_up