Artikler

Familieferie i dyrenes vidunderlige verden

arrow_backTil oversigten

17. februar 2024 | Din Camp

Bag kulisserne i Ree Park Safari
Tag med os på en uforglemmelig safarieventyr for hele familien! Vi er stolte af at præsentere Ree Park FamilieCamp, en femdages camp fyldt med spænding, unikke dyreoplevelser og en dybere forståelse for naturen omkring os. Er I klar til at udforske dyrenes verden og få et eksklusivt kig bag kulisserne?

Ree Park FamilieCamp er skræddersyet til børn mellem 6-13 år og deres forældre. Det er en oplevelse, hvor I kan komme tæt på naturen og lære om vigtigheden af bevarelse af dyreliv, kampen mod krybskytteri og parkens dedikation til truede og sjældne dyrearter. Vores erfarne guider, som er sande eksperter i Ree Park Safaris verden, vil være jeres ledsagere på denne unikke rejse gennem naturvidenskaben.

En oplevelse for familien der elsker naturen
Forestil jer at være en del af holdet, der træder bag kulisserne og udforsker parkens hemmeligheder. Hvad sker der, når gæsterne er gået hjem, og solen begynder at gå ned over safarilandet? På Ree Park FamilieCamp kan I dykke ned i dyrepasserens rolle og se, hvad der foregår, når parken ikke er åben for besøgende. Det er en chance for at få et indblik i dyrenes dagligdag og være med til at passe på dem.

Vores program er spækket med sjove og lærerige aktiviteter, der er tilpasset børnehøjde. I vil få mulighed for at udforske forskellige aspekter af Ree Park Safari gennem leg, opgaver og spændende aktiviteter. Måske har I en skjult dyrepasser gemt i maven? Eller måske er I bare nysgerrige på, hvordan en safaripark fungerer bag kulisserne? Uanset jeres motivation, vil I blive beriget med en fantastisk oplevelse, der vil sætte sig spor i jeres hjerter.

Sammen skal vi tilbringe fem sjove og lærerige sommerdage omgivet af fantastisk natur og vilde dyr. I vil have jeres helt eget familiehytte, hvor I kan slappe af og nyde de smukke omgivelser. Og selvfølgelig behøver I ikke bekymre jer om madlavning, for vi sørger for fuld forplejning under hele opholdet.

Kom med på vores helt nye Ree Park FamilieCamp
På Ree Park FamilieCamp er der aldrig to dage, der er ens. Arbejdet med dyr er altid fyldt med overraskelser og unikke øjeblikke. Det er præcis derfor, I kan være sikre på, at når I deltager på denne camp, vil I få oplevelser, som almindelige gæster i parken kun kan drømme om.

Vi ser frem til at byde jer velkommen på årets vildeste naturferie, hvor vi vil tage jer med på en uforglemmelig rejse gennem dyrenes verden. Her vil I lære om klodens fantastiske dyreliv på en sjov, udfordrende og interaktiv måde. Så tag med os og skab minder for livet på Ree Park FamilieCamp!

Flere artikler fra Din Camp

Artikel er skrevet af:

Din Camp

Din Camp er ferie for hele familien.
Vi tilbyder bl.a. sommercamps for unge og børn. Her får de en fantastisk uge, hvor de får mulighed for at prøve kræfter med alverdens forskellige aktiviteter. Vi garanterer, at der er noget for enhver smag, og vigtigst af alt er Din Camp for alle børn og unge uanset niveau, kompetencer og interesser.

Du kan også tage hele familien under armen og deltage i vores FamilieCamp, der byder på en hel uge fyldt med sjove aktiviteter, hvor hele familien kan være med. Her indbyder vi til sjov og leg, hvor du enten kan overvære dine børn udfolde sig og kaste sig

Se profil
keyboard_arrow_up