Outdoor i Danmarkshallen - Friluftsliv i alle afskygninger

Hele det samlede outdoor-område i Hal C er spækket med interessante udstillere og spændende aktiviteter. Har du planer om en ferie under vand, så kig forbi dykkerpoolen, hvor den lokale dykkerklub Perlen står klar til at hjælpe dig godt på vej med et prøvedyk i den store pool. Glæd dig også til at opleve Trialaction, som giver hæsblæsende og nervepirrende shows på deres trialbikes. Find dit næste telt og det helt rigtige udstyr og påklædning til dit næste outdoor-eventyr hos de mange fagfolk, der brænder for at hjælpe dig godt på vej til at blive en ægte friluftslivsentusiast.

Outdoorshow 

Oplev de nyeste trends og tendenser blandt de mange udstillere og aktiviteter hos Outdoorshow i Hal C. Her kan du bl.a. møde flere vindere fra Alene i Vildmarken samt en række influencers, forfattere og eventyrere, der alle har gjort friluftslivet til deres livsstil. Hos udstillerne finder du hængekøjer, telte, beklædning, klatreudstyr, tagtelte, kurser og meget mere.

Outdoor er aktivt

Prøv kræfter med bl.a. klatring, bueskydning, bål- og snitteaktiviteter samt SUP og kajak i kajakbassinet. Oplev autentisk outdoormiljø i hængekøjecampen og tagteltcampen ved Hal C/Indgang Øst, hvor hængekøjefolket og tagtelterne inviterer alle nysgerrige ind i campen og giver tips og tricks til din næste tur – eller til hvordan du selv kommer i gang. I gården mellem Indgang Vest og Hal E finder du flere sjove aktiviteter samt motorsavskunstneren Jeppe Røpke, som udskærer flotte figurer i træ med sin elmotorsav. 

Nordisk Scenen

På Nordisk Scenen i Outdoorshow er programmet fyldt med spændende indslag og inspirerende personligheder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Outdoorshow på Ferie for Alle.

Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.

Vind billetter til Ferie for Alle