Cykler for Alle - nyt cykelunivers på Ferie for Alle i Hal C

Testbane - nye modeller - alle cykeltyper - masser af udstyr - spændende foredrag

Ferie for Alle byder på et helt nyt cykelunivers, som vi har valgt at kalde Cykler for Alle

I dette område vil du finde mere end 40 forskellige cykelbrands fra ind- og udland, der fremviser de nyeste modeller af racercykler, MTB, gravel- og citybikes, samt el- og ladcykler. Derudover vil der være masser af udstyr i form af beklædning, hjelme, ernæringsprodukter og meget, meget mere.

Find også masser af inspiration, hvis ferien skal holdes på to hjul - masser af gode ferieoplevelser på cykel

El-cykel – Er det noget for mig?

Salget af el-cykler tordner i vejret, og det er klart den hurtigst voksende transportform i Danmark og resten af Europa - Og det er med god grund!
Med den rigtige el-cykel kan du komme lettere og længere omkring - ligesom du når hurtigere og mere afslappet frem til arbejdet, skovturen, dit næste møde eller fritidsaktiviteterne uden at være helt svedig og gennemblødt. 

 

Stor testbane

På Ferie for Alle er det ikke nok bare at kigge på de mange nyheder - der skal også være mulighed for at afprøve dem. Derfor har vi opsat en stor indendørs testbane, hvor du kan prøve din måske kommende cykel og for eksempel afprøve om en el-cykel er noget for dig.

Interessante foredrag - Hal M

Lad dig inspirere gennem en række spændende foredrag med interessante fordragsholdere fra cyklingens verden, som vil begejstre, underholde og inspirere dig til nye oplevelser på to hjul.

Lørdag 26. februar kl. 13.00 på Udlandsscenen i Hal M:

Hvordan vi fik Tour de France til Danmark – Alex Pedersen
Til sommer kommer Tour de France til Danmark. Talsmand for projektet, Alex Pedersen kæmpede i 7 år for at få projektet over målstregen. Stil Alex Pedersen spørgsmål, og hør om processen, ruten og alle de overvejelser der ligger bag projektet. 

Søndag 27. februar kl. 13.00 på Udlandsscenen i Hal M:

Kom helt tæt på cykelstjernen, Ole Ritter
Oplev Ole Ritter i samtale med skuespiller, hans gode ven og forfatter af bogen ”Ritter”, Flemming Enevold. Du kommer helt tæt på Ole Ritters stjernespækkede karriere i cykelsporten og med på rejsen fra hans første racercykel til de største sejre. Ole Ritter var cykelrytteren med de mange danske mesterskaber, som kunne køre fra de største stjerner! Glæd dig til et spændende foredrag og stil spørgsmål til Ole og Flemming.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Cykler for Alle 2022 i Herning.

KØB BILLET

Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.

Vind billetter til Ferie for Alle