Oplevelsesunivers for hele familien

60.000 m2 fyldt med oplevelser og aktiviteter for alle aldre!

 

Et væld af oplevelser på
Ferie for Alle

Skandinaviens førende feriemesse tilbyder meget mere end rejser, destinationer og udstyr. Kom verden rundt med de mange rejseforedrag, byd på spændende rejser og oplevelser i vores auktioner, stil sulten i én af de mange temarestauranter eller deltag i de mange konkurrencer hos udstillerne. 

På Ferie for Alle kan du bl.a. opleve:
 

  • Udlandsscenen med rejseauktioner og eksotisk dans

  • Spændende indslag i Outdoor og cykelområde

  • Inspirerende rejseforedrag

  • Pool med mulighed for at teste dine kajakevner

Outdoorshow

Danmarks Outdoorshow er en del af Ferie for Alle. Her kan du opleve de nyeste tendenser i outdoor-livet, finde masser af nyt grej og få gode råd og ny inspiration til fede friluftsoplevelser.

Læs mere

Gratis rejseforedrag

Gode rejseråd, insiderviden og masser af spændende historier. Rejs ud i hele verden sammen engagerede foredragsholdere, der giver dig et unikt indblik i en lang række spændende destinationer.

Start inspirationsturen

Sjov og leg for de yngste

Nogle gange behøver man ikke at rejse langt væk for at få en oplevelse for livet. Lad børnene boltre sig i legelandet, der byder på et væld af sjove oplevelser for hele familien. 

 Aktiviteter i legelandet

 


Oplevelserne er tættere på, end du tror

Skandinaviens førende feriemesse tilbyder meget mere end rejser, destinationer og udstyr. Foruden ferieinspiration kan du slå dig løs i det enorme aktivitetsprogram, der byder på sjove aktiviteter for både store og små. Programmet på Udlandsscenen og i områderne Outdoor Show og Cykler for Alle er spækket med inspirerende underholdning og de mange udstillere har medbragt et væld af spændende aktiviteter og konkurrencer. 

 


En verden af smagsoplevelser

Ferie handler om hygge. På Skandinaviens største feriemesse findes der mange spændende hvile- og spisesteder, hvor du kan slappe af og forkæle både ben og smagsløg. Prøv en af de mange temarestauranter og få en madoplevelse hos eksempelvis den nye Kafé Kornblomst eller Nyhavns Fiskehus, Route 66 Diner, Biergarten, Streetfood, Den Spanske Restaurant og mange flere.

Udforsk udstillerlisten her

Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.