Voxpop på Ferie for Alle

Hvordan var din dag på Ferie for Alle?

Hør hvad de besøgende mener om deres besøg på Ferie for Alle.

Mette og Niels Kristian Grønborg med sønnerne på seks og ni år, Løgstør

-Vi troede aldrig, vi skulle blive campister. Men nu har vi altså købt en campingvogn. Så i år går ferien nok til et eller andet sted inden for de danske grænser. Grunden til, at vi er taget på Ferie for Alle, er for at søge inspiration – egentlig går vi ikke efter noget konkret. Vi er her også for at se på noget godt campingudstyr.

Ulla og Ole Thimsen, Varde

- Vi kommer her faktisk hvert år. Ja, jeg aner fakstik ikke hvor mange gange, vi har været på Ferie for Alle. Grunden til, vi bliver ved med at vende tilbage, er at samle inspiration – både til den kommende sommerferie og sådan ganske generelt. Om 14 dage skal vi til Borneo i tre uger – men det kan godt ske, at vi køber en ekstra ferie, hvis vi støder på den rigtige på messen i dag.

Mike Sadolin, Fredericia

-For mig er det vigtigt, at kunne tale med et rigtigt menneske, når jeg køber en rejse, og ikke bare taste det ind på en computer. Derfor er jeg taget på Ferie for Alle. Desuden finder jeg ofte en bedre pris på rejsen her end på internettet. Jeg går efter at finde en charterferie, da jeg gerne vil til et sted med masser af varme. Jeg er 23 år, og jeg er taget på messe sammen med min far. Vi skal egentlig ikke holde ferie sammen, men vi kan jo godt søge inspiration sammen alligevel.

John Riis, Viborg

- Jeg kommer her år efter år. Stemningen er ekstrem god, og her er uanede mængder af inspiration. Jeg ankom med toget i morges, lige da messen åbnede, og jeg bliver her til lukketid i aften.
Jeg går lige så stille rundt og suger til mig hos udstillerne – både i Udlandshallen, Danmarkshallen, Camping og Udeliv. Jeg er åben for at lægge min ferie i både ind- og udland. Så jeg ser, hvad der byder sig.

Bente og Bjarne Rosenkjær, Odense

- Vi er rigtig friluftsmennesker og samtidig stamgæster på Ferie for Alle. Vi kommer her for at se nyhederne inden for især camping og friluftsliv.
Vi går mest efter udstyret. Ja, faktisk er det her på messen, vi har købt både vores elektriske støtteben til campingvognen og en smart teltpåkører.

26. - 28. Februar 2016

Fredag fra 10-18
Lørdag fra 10-18
Søndag  fra 10-17

Køb billet 

 

Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.

Vind billetter til Ferie for Alle