Gode faciliteter i MCH

Messecentrets faciliteter, haller og lokaler er handicapvenlige. Godadgang.dk har bl.a. lavet en undersøgelse om tilgængeligheden for handicappede, som du kan læse her

Handicap parkering

Til Ferie for Alle er der reserveret et helt parkeringsafnit på P-Vest til handicap parkering - i alt vil der være 200 pladser, som man har adgang til ved fremvisning af det blå handicap skilt. Pladserne ligger tæt ved tunnelen, som fører fra P-Vest og til indgangen.

Kørestole

Der er mulighed for at medbringe egen kørestol, men der er også mulighed for at låne i MCH. Det er dog afgørende at man reserverer på forhånd, hvis man vil være sikker på, at der er en stol til rådighed.

Adgang for ledsager

Har du behov for at have ledsager med på messen, så er der naturligvis gratis adgang for denne mod fremvisning af ledsagerkort.

Øvrige spørgsmål

Det er et klart mål for MCH og Ferie for Alle at alle skal have god adgang til at besøge messen - har du spørgsmål i øvrigt vedr. adgang for handicappede på Ferie for Alle, så er du meget velkommen til at kontakte Team Ferie for Alle på telefon 9926 9926.

Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.

Vind billetter til Ferie for Alle