på Ferie for Alle 2024

Vilholdt Rejser ApS

M 9712

Vilholdt Rejser ApS er et familieejet rejseselskab, som blev etableret i juni 2015 af familien Vilholdt. Rejseselskabet specialiserer sig i rejseoplevelser til Island, Færøerne og Grønland. Som noget nyt er vi begyndt at indgå samarbejder om at kunne tilbyde specialrejser til andre destinationer. Derfor har vi i 2024 også rejser til Finsk Lapland i nordlyssæsonen og en Koncert- og vinrejse til Toscana inklusiv Andrea Bocellis 30-års jubilæumskoncert.

Vilholdt Rejser har etableret et enormt stort netværk inden for turisme i Island og Færøerne – så dine ønsker og drømme kan blive til virkelighed. Vilholdt Rejser arrangerer skræddersyede rejser samt alle slags pakkerejser til både grupper, familier, virksomheder og individuelle rejsende med vægt på natur, kultur og historie.

I 2017 åbnede Vilholdt Rejser en filial i Island, som betyder, at vi er det eneste rejsebureau i Danmark, som kan kalde sig retmæssigt turoperatører i Island.

Vi er meget stolte af vores kvalificerede chauffører, guides og hele vores professionelle team, som har stor erfaring i rejsebranchen. Vi lægger stor vægt på, at vores guider er dansktalende med humoristisk sans, har et godt kendskab til dansk kultur og har stor erfaring i at arbejde sammen med mennesker samt et stort lokalkendskab til kultur, befolkning og natur.

Vilholdt Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2615 og ejes af Ingi Thordarson Vilholdt.

Mød os på Ferie for Alle 2024

Ingi Thordarson Vilholdt

Direktør

Jeg er født og opvokset i Island, men har boet i Danmark siden 1994. Jeg er uddannet folkeskolelærer fra Aarhus og har været underviser i over 15 år. I 2015 etablerede jeg Vilholdt Rejser, hvor vi specialiserer os i rejser til Island, Færøerne og Grønland. Jeg har et stort lokalt kendskab i Island og elsker at vise mit smukke land frem samt dele de unikke naturoplevelser, de varme kilder, de smukke vandfald og det barske landskab med jer. Min mission er at give dig et minde for livet og en oplevelse samt service, som du aldrig vil glemme.

Kontakt

Ingi Thordarson Vilholdt

Produkter fra Vilholdt Rejser ApS


Events oprettet af Vilholdt Rejser ApS


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Ferie for Alle.

keyboard_arrow_up