Sunlife Resorts

M 9464

Lokationer

Quatre Bornes, Mauritius

Find os på

Live the Sunlife! Luksushoteller på Mauritius

Så du tænker på en ferie til Mauritius? God beslutning. Hvis du vil blive ved med at træffe gode beslutninger, så dyk ned i vores fire luksusresorts og verdensberømte golfø, Ile aux Cerfs. Hvert resort er fuld af liv og alle vidunderlige. Det eneste spørgsmål er, hvilket et er det rigtige for dig?

Sugar Beach:
Velkommen til paradis
Dette livlige og energiske resort er for nylig blevet renoveret, og har taget luksus til nye højder.

Efter at være vågnet op i dit perfekte værelse, kan du nyde en række gratis aktiviteter, herunder glasbundsbådture, snorkling, windsurfing og tennis. For ikke at nævne de verdensklasse restauranter, den smukke solnedgang, det utrolige natteliv og gratis adgang til 2 fantastiske golfbaner.

En ting er sikkert, du kommer aldrig til at kede dig på Sugar Beach.

Long Beach:
Livlig luksus!
Hvis du har en tørst efter eventyr og en forkærlighed for de finere ting, er Long Beach stedet for dig. Du vil finde en rigdom af aktiviteter, der holder dig beskæftiget, herunder solopgangsyoga, gratis vandsport, verdensklasse golf og de bedste snorklingsteder på øen. For ikke at nævne det livlige og smukt designede resort selv, med utrolige restauranter, 4 swimmingpools, værelser du vil elske og meget mere.

La Pirogue:
Det ægte Mauritius!
Opkaldt efter den lokale stil af fiskebåd, er La Pirogue destinationen for at fordybe dig i mauritisk kultur. Gå ned i tempo med traditionelle fisketure, delfin udflugter og gratis cykelture i det lokalområdet. Eller skru op for tempoet med nogle vandsport eller dykkerture. Med fisk- og skaldyrsrestauranter og strandbarer, boho-chic stil værelser og stråtage, er La Pirogue fuld af autentisk lokal charme.

Ambre:
Adults only!
Hører du det? Nej? Præcis. Vores kun for voksne, all-inclusive resort på solopgangskysten, Ambre vil vise dig en helt ny betydning af ordet 'fredelig'. Start din dag med yoga på stranden, eller sov til du lyster. Tilbring eftermiddagen ved infinity poolen, eller prøv en række vandsports aktiviteter. Nyd cocktails og en hyggelig aften, eller dans natten væk på natklubben, Shakers. På Ambre kan du skabe den ferie, du har ventet hele dit liv på. Ingen regler, ingen grænser, bare lykke.

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Ferie for Alle.

keyboard_arrow_up