Smartcykler.dk

K 8302

Antal medarbejdere

26-50

Lokationer

Støvring, Danmark

Find os på

Smartcykler.dk er en af Danmarks største online og fysiske cykelforretninger. Den er drevet af 30 passionerede cykelnørder, og der brænder for at levere Danmarks bedste service! Vores showroom ligger i Støvring, 30 kilometer syd for Aalborg, men vi sælger cykler til hele Danmark gennem vores online cykel-univers, Smartcykler.dk.

I vores cykel-univers findes et kæmpe udvalg af kvalitetscykler til hele familien. Vi har altid flere end 3000 cykler på i alle afarter, lige fra mountainbikes, elcykler, racercykler, børnecykler, ladcykler, gravelbikes, citybikes - og meget mere!

Hos Smartcykler.dk mener vi at det skal være nemt og trykt at købe nye cykel - hvad enten du handler i vores showroom eller online! Derfor samler og klargør vi alle cykler 100%, uanset om de bliver afhentet i vores showroom eller sendt direkte til din adresse! Desuden giver vi 30 dages fuld tilfredshedsgaranti. Det betyder at du kan prøve din nye cykel i 30 dage før du beslutter dig om du fortsat vil bruge cyklen eller levere den retur!

Vi ved, at det er en stor beslutning at købe ny cykel! Derfor holder vores showroom åbent alle ugens dage, ligesom vores kundeservice kan kontaktes alle dage!

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Ferie for Alle.

keyboard_arrow_up