på Ferie for Alle 2024

Nyhavn Rejser

G 5832

Brands

  • Krydstogt

Repræsenterede virksomheder

  • Nyhavn Rejser

Specialeområder

Antal medarbejdere

11-25

Lokationer

København Ø, Denmark

Se også

Find os på

I Nyhavn Rejser søger vi de bedste og mest autentiske oplevelser overalt i verden. Tjekker. Godkender. Og sorterer det fra, du ikke er tjent med. Det er din sikkerhed for en rejse, hvor du får de bedste minder med hjem.
Du kan trække på 26 rejserådgiveres enorme viden og lokale netværk. De har prøvet tingene på egen krop. Og de har evnen til at lytte til dine ønsker og forstå præcis, hvad det er, der vil opfylde dine drømme. Det, der er bedst for andre, behøver ikke være det bedste for dig.

Vi glæder os til at møde dig på Ferie for Alle til en snak om dine rejsedrømme.

Mød os på Ferie for Alle 2024

Cassandra Frederiksen

Krydstogtekspert

Cassandra har beskæftiget sig professionelt med krydstogtbranchen i mere end 18 år. Samtidig har hun oplevet store dele af verden fra krydstogtskibe, og hun har derfor et indgående kendskab til rederier og ruter.

Kontakt

Cassandra Frederiksen

Søren Alling

Krydstogtekspert

Søren har været i rejsebranchen i mere end 30 år og har rejst over det meste af verden. Han er engageret, pålidelig og nysgerrig og bruger bl.a. disse egenskaber til at guide jer til valg af destination ud fra de ønsker, de kommer med. På den måde sikrer han, at I ender det helt rigtige sted.

Kontakt

Søren Alling

Pernille Kobberup

Krydstogtekspert

Pernille har være i rejsebranchen i over 20 år. Hendes ekspertområder er bl.a. Thailand, Vietnam og Sri Lanka – for ikke at nævne krydstogter, der er en af de rejseformer, som Pernille holder allermest af. Hun elsker at udforske nye krydstogtskibe, og forkæle sig selv med høj service og gastronomi – eller en god morgenmad på balkonen, mens dagens nye destination tegner sig i horisonten.

Kontakt

Pernille Kobberup

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Ferie for Alle.

keyboard_arrow_up