Limfjordsoplevelser

C 2910

Lokationer

Højslev, Danmark

Find os på

Limfjordsoplevelser er til dig, der gerne vil lære Limfjorden bedre at kende. Limfjorden byder på en helt fantastisk natur, masser af vand og ikke mindst masser af kultur og gastronomi. Vi har sammensat de bedste oplevelser til dig.

Limfjordsoplevelser tilbyder pakkerejser i Limfjordslandet – og i sæsonen 2024 åbner vi op for Limfjordscaminoen med udvalgte vandreruter langs fjorden.

Limfjordscaminoen:

I sæsonen 2024 kan de første gæster betræde Limfjordscaminoen. Tag med på de nøje udvalgte vandreruter i Limfjordslandet. I første omgang udbyder vi 3 vandreruter. Èn tur langs kysten ved smukke Nordmors – én tur i Salling fra Fur til Glyngøre – og sidst men ikke mindst turen på Thyholm fra Jegindø til Struer.

Tag med Limfjordscaminoen og lad dig forføre af naturen og roen – så sørger vi for alt det praktiske.

Krydstogt i Limfjorden:

Kom med ombord på den historiske skonnert Maja og få en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi sejler rundt i Limfjorden og nyder den fantastiske natur og oplever alt det fjorden har at byde på. Glæd dig til at mærke den hyggelige stemning ved fjordens havnemiljøer og se de små byer fra en helt ny vinkel.

Vi tager dig blandt andet forbi naturskønne Fur, som er en ø midt i Limfjorden. Glæd dig også til at opleve dejlige Thy og Mors. Læn dig blot tilbage og nyd udsigten, roen og den friske fjordvind.

Turen er på 4 dage med 3 overnatninger – og vi sejler 5 gange i løbet af sommeren. Vi overnatter på Sallingsund Færgekro, Hotel Limfjorden og Hotel Lidenlund.

Vi håber du bliver lige så begejstret for Limfjordslandet, som vi er.

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Ferie for Alle.

keyboard_arrow_up