Golfamore og Out-Of-Bounds

L 9146

Lokationer

Stockholm, Sverige

Find os på

Golfamore er et fordelskort for golfspillere, der giver dig som kortholder mulighed for at spille til halv greenfee på over 1300 golfbaner i mere end 20 lande. Kortet togs frem i 2005 for at skabe mere bevægelighed på golfmarkedet – som vi siger: mere golf er bedre end lidt golf. Ca. 86 000 golfere i Europa bruger Golfamore og i år vil der blive spillet ca. 300 000 runder med Golfamore.
Vi arrangerer Skandinaviens største golfturnering for amatører, hvor vi besøger 15 danske golfbaner i 2024 og 170 i Sverige.
Søndag den 8. Juni arrangeres den første delturnering i Golfamores Under Par Challenge.
I turneringen, der spilles som Greensome, Stableford går det vindende par videre til den store nationale finale. Udover finalepladserne kæmper deltagerne om fine præmier som golfophold og golfudstyr mv. Turneringen arrangeres af klubberne i samarbejde med Golfamore.

I år findes Out-Of-Bounds også i standen! Out-Of-Bounds er pionererne inden for genbrug af golfbolde og tilbyder Europas største udvalg af højkvalitets søbolde. Som en af de første online butikker med brugte golfbolde, har Out-Of-Bounds gjort det til deres mission ikke kun at beskytte vores miljø, men også at tilfredsstille golfspillere på alle niveauer.

Med det erfarne team på omkring 40 medarbejdere og en stærk virksomhedsfilosofi tilbydes en unik service, samtidig med at man hjælper golfklubber og baner med at rense deres vandhuller. Ethvert køb fra Out-Of-Bounds er et bidrag til miljøet uden at skulle gå på kompromis med kvalitet og pris. Slut dig til det bevidste fællesskab og køb dine golfbolde hos Out-Of-Bounds!

Sammen findes vi i hal L, stand 9146. Kom og hør om vores messetilbud og få en snak om vores turneringer eller vores genbrugte golfbolde.

Vi ser frem til at hilse på dig!

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Ferie for Alle.

keyboard_arrow_up