på Ferie for Alle 2024

Friluftsvejleder.dk

C 2530

Mød Friluftsvejleder.dk på Ferie for Alle.

Går du rundt med en drøm om at gøre naturen til din arbejdsplads? Så kig forbi og mød os til en snak om friluftsvejlederuddannelsens forløb og indhold.

Hvilke kompetencer kommer du ud med, og hvilke jobmuligheder åbner der sig for dig, som friluftsvejleder? Kig forbi vores stand og hør mere.

Vi tror på, at naturen læres bedst - i naturen. Derfor foregår al undervisning ude. Vi besøger forskellige naturområder, men udgangspunktet er vores camp i Vejle.

Her er alle nødvendige faciliteter til lejrliv, aktiviteter og undervisning.
Tipien og området bruges til undervisning. Maden tilberedes i udekøkkenet og bålhytten. Og efter en lang dag ude er det muligt at slappe af i saunaen og vildmarksbadet begge dele er selvfølgelig brændefyret. Natten tilbringes i en af vores sheltere eller eget telt.

Det er således ret sjældent, at du finder os indendørs, men fra d. 23.-25. februar finder du os i hal C stand 22.

Mød os på Ferie for Alle 2024

Kristian Birk

Uddannelsesansvarlig

Leder af Den Private Friluftsvejlederuddannelse. Multiatlet med passion for mountainbike, løb og ski. Uddannet Fysioterapeut, Friluftvejleder og har en baggrund fra Forsvaret.

Kontakt

Kristian Birk

Søren Telling

Underviser

Søren har altid haft naturen som sin arbejdsplads og trækker på mere end 20 års erfaring med friluftsliv. Han har stået i spidsen for flere ekspeditioner i Grønland, og deltaget i at udvikle Danmarks Nationale Outdoorturisme Strategi for Erhvervsministeriet.

Kontakt

Søren Telling

Produkter fra Friluftsvejleder.dk


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Ferie for Alle.

keyboard_arrow_up