Din Camp

C 2856

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Koldingegnens Idrætsefterskole, Danmark

BGI Akademiet, Danmark

Silkeborg Efterskole, Danmark

Find os på

Din Camp er ferie for hele familien.
Vi tilbyder bl.a. sommercamps for unge og børn. Her får de en fantastisk uge, hvor de får mulighed for at prøve kræfter med alverdens forskellige aktiviteter. Vi garanterer, at der er noget for enhver smag, og vigtigst af alt er Din Camp for alle børn og unge uanset niveau, kompetencer og interesser.

Du kan også tage hele familien under armen og deltage i vores FamilieCamp, der byder på en hel uge fyldt med sjove aktiviteter, hvor hele familien kan være med. Her indbyder vi til sjov og leg, hvor du enten kan overvære dine børn udfolde sig og kaste sig ud i nye sportsgrene, eller du kan deltage selv – og hvem ved? Måske finder I en fælles interesse.

Tag på FamilieCamp for en aktiv ferie med børnene og oplev en uge med sjove aktiviteter og et fantastisk sammenhold. FamilieCamp handler om at komme sammen som familie og udfolde sig på andre måder, end man normalt er vant til.

Vi har bl.a.:
- FamilieCamp med padel
- FamilieCamp i Ree Park Safari
- FamilieCamp med børnebørn
- FamilieCamp ved vandet
- FamilieCamp på Danmarks største efterskole med et mekka af sportsfaciliteter
... og flere andre!

Mød os

Jonas

Partner & Direktør

Kontakt

Jonas

Sandra

Partner & Direktør

Kontakt

Sandra

Produkter fra Din Camp


Artikler skrevet af Din Camp


Events oprettet af Din Camp


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Ferie for Alle.

keyboard_arrow_up