på Ferie for Alle 2024

Camping Agenten

J 7100

J 7200

J 7140

Brands

 • Autostar
 • Benimar
 • Randger
 • FMT
 • Gimex
 • Bo Camp
 • Silvy
 • Og meget mere...

Repræsenterede virksomheder

 • Camping Agenten
 • Autostar
 • Benimar
 • Randger
 • Caravelair
 • Silver

Specialeområder

Antal medarbejdere

6-10

Lokationer

Nibe, Danmark

Se også

Find os på

𝐒𝐚𝐥𝐠 𝐭𝐢𝐥 𝐜𝐚𝐦𝐩𝐢𝐧𝐠- 𝐨𝐠 𝐨𝐮𝐭𝐝𝐨𝐨𝐫𝐛𝐫𝐚𝐧𝐜𝐡𝐞𝐧

Vi er leverandør til camping- og outdoorbranchen og har over 60 forhandlere fordelt over hele Danmark. Vi repræsenterer førende og populære franske brands som Caravelair og Silver inden for campingvogne samt autocampere og vans fra Benimar, Autostar og Randger - en bred vifte af modeller til enhver smag.

Ydermere inkluderer vores sortiment blandt andet det britiske kvalitetsmærke Flamefield, de robuste Quattro Caravan mover-enheder med den seneste intelligente power-funktion, Aeritec internet- og tv-antenner til mobilt brug, en omfattende grillserie, herunder de eftertragtede letvægtsgrill fra Safire og O-Grill, campingtilbehør fra Bo-camp, service fra Gimex og højkvalitetsmøbler fra Crespo. Alt dette er kun et udpluk af alle de varer vi tilbyder.

Vi har desuden Introduceret vores eget mærke.
FMT bringer alt fra grilltilbehør, tv, isoleringsmåtter, kølebokse, LED-lamper, varmeovne, trappetrin og meget mere.
Udforsk dette imponerende udvalg samt mange andre mærker i vores 2024 tilbehørskatalog - findes i kolonnen til venstre på siden.

----------------------------------------------------𝐒𝐓𝐀𝐍𝐃𝐎𝐕𝐄𝐑𝐒𝐈𝐆𝐓 ----------------------------------------------------

𝐉𝟕𝟏𝟎𝟎:
- Camping Agenten udstyr og tilbehør -

𝐔𝐃𝐒𝐓𝐘𝐑
Alt hvad hjertet begærer af udstyr og tilbehør til alle former for campister.
Vores sortiment stækker sig fra solceller, batterier og movere til service, stole og grilltilbehør. Alt dette og meget mere kan du se i vores tilbehørskatalog som du finder i kolonnen til venstre på siden. Vi glæder os til at se dig på messen, mon ikke vi har noget du går og mangler.


𝐉𝟕𝟏𝟒𝟎:
- Caravelair - Silver - Teltvogne -

𝐂𝐀𝐑𝐀𝐕𝐄𝐋𝐀𝐈𝐑
I årevis har den anerkendte franske caravanproducent, Caravelair, været førende inden for rummelige og prisvenlige campingvogne. Med fokus på komfort, funktionalitet og æstetik har Caravelair skabt en imponerende kombination af kvaliteter. Efter over 50 års innovation har Caravelair cementeret sin position som Frankrigs førende producent af campingvogne.

𝐒𝐈𝐋𝐕𝐄𝐑
Mini Freestyle er kompakte og lette campingvogne, der nemt kan trækkes. Deres store fordel er den lave højde på under 2 meter, takket være det pop-up tag. Med en totallængde på kun 3,95 m. til 4,42 m. kan disse campingvogne problemfrit parkeres i en standardgarage, hvilket gør dem altid klar til brug!

𝐓𝐄𝐋𝐓𝐕𝐎𝐆𝐍𝐄
𝐈𝐭𝐢𝐧é𝐚
Camping bliver mere luksuriøst med Itinéa teltvognen. Denne models luksusfunktioner giver dig mulighed for at nyde din ferie fuldt ud. Itinéa er kendt for sin ekstraordinære komfort og sit stilfulde udseende - ydermere er den hurtig og nem at sætte op.

Med ét enkelt træk kan du nyde et ultralyst opholdsområde takket være de brede forruder og sidedørspaneler med myggenet. Soveområdet, inklusive det nye mørklægningssoveværelse, tilbyder fuldstændig privatliv og komfort. Fald i søvn på den brede seng med lamelbund og lækre madras.

𝐆𝐚𝐥𝐥𝐞𝐨𝐧 𝐃𝐊 𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥
Galleon DK Special er en model med store vinduespartier for at få så meget lys som muligt ind i teltet. Alle vinduer er udstyret med gardiner, og der kan laves sovepladser til 10 personer ved tilkøb af anneks samt sovekabiner under vognen.

Der er ligeledes mulighed for at tilkøbe front solsejl, tagbagagebærer, vinteropbevaringsstativ med hjul samt en frontboks på 300 liter.

𝐎𝐩𝐥𝐞𝐯 𝐭𝐞𝐥𝐭𝐯𝐨𝐠𝐧𝐞𝐧𝐞 𝐩å 𝐬𝐭𝐚𝐧𝐝 𝐧𝐫. 𝐉𝟕𝟏𝟒𝟎

𝐉𝟕𝟐𝟎𝟎:
- Autostar - Benimar - Randger -

Oplev autocampere og vans for enhver smag. Med et bredt modelprogram og forskellige varianter er du sikret at finde den rette vogn til dine behov.
- 𝐀𝐔𝐓𝐎𝐒𝐓𝐀𝐑: Luksus på 4 hjul - en Autostar skal opleves.
- 𝐁𝐄𝐍𝐈𝐌𝐀𝐑: Danmarks mest solgte autocamper i '20, '21, '22 og 2023.
- 𝐑𝐀𝐍𝐃𝐆𝐄𝐑: Den mest komplette van kollektion - noget for enhver smag.

Mød os på Ferie for Alle 2024

Peter Outzen

Direktør

Kontakt

Peter Outzen

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Ferie for Alle.

keyboard_arrow_up