Atlantis The Palm, Dubai

M 9464

Lokationer

Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Find os på

Atlantis The Palm Dubai ligger på spidsen af Palm Jumeirah og tilbyder en spektakulær udsigt over det Arabiske Hav og Dubais skyline. Uanset om du vælger et værelse, en suite eller en signatur-penthouse, vil du nyde komforten og elegance af Atlantis, med private balkoner, terrasser, pools og en fantastisk spa.

Men det er ikke alt. Atlantis The Palm, Dubai tilbyder dig også ubegrænset adgang til Aquaventure, det største og mest fantastiske vandlang i verden med over 105 attraktioner for alle aldre. Du kan også udforske Lost Chambers Aquarium, hjemsted for 65.000 havdyr, og opleve myten om Atlantis gennem en labyrint af underjordiske tunneler.

Og hvis du leder efter spisemuligheder, vil du blive forkælet når du bor på Atlantis The Palm, Dubai. Med 17 verdensklasse restauranter, herunder 8 af dem under kyndig ledelse af verdenskendte kokke, hvor du kan du smage delikatesser fra hele verden, for eksempel Hakkasan, Nobu eller Gordan Ramsey's Bread Street Kitchen.

Atlantis The Palm, Dubai er mere end bare et resort og hotel. Det er en destination fuld af energi, undren og forbløffelse.

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Ferie for Alle.

keyboard_arrow_up