Amok Equipment AS

C 2750

Antal medarbejdere

6-10

Lokationer

Fornebu, Oslo, Norge

Find os på

Amok Equipment er et kendt navn inden for friluftsudstyr, og de udmærker sig især ved at lave hængekøjer og udstyr, der er skræddersyet til eventyr.

Rejsen begyndte i 2013, da en duo af norske friluftsentusiaster var pionerer med Draumr, en innovativ hængekøje, der revolutionerede den måde, folk bruger hængekøjer på.

Deres udstyr er en fusion af moderne funktionalitet og førsteklasses kvalitet, inspireret af de rige friluftstraditioner i de nordiske landskaber.

Deres engagement i ekspertise har høstet global anerkendelse og givet dem prestigefyldte priser for deres holdbare og pålidelige produkter, der forbedrer udendørsoplevelsen.

Amok har specialiseret sig i at sammensætte udstyr, der er beregnet til at ledsage dig ikke bare gennem et helt liv med eventyr, men også for fremtidige generationer, designet til at udholde mange udendørs eskapader og blive værdsatte ledsagere i mange år fremover.

Mød os

Arne Jakobsen

Hengekøyemester

Arne planlegger og reiser rundt på messer og eventer for Amok.

Kontakt

Arne Jakobsen

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Ferie for Alle.

keyboard_arrow_up