Oplev spændende rejseforedrag

Kom hele verden rundt og bliv inspireret til din næste feriedestination.
Lyt med  23.-25. februar 2024 i foredragslokalerne

Se programmet her

Bliv klogere på hele verden

200 spændende rejseforedrag

Unikt indblik i spændende destinationer

Find din næste feriedestination på Ferie For alle

Gode rejseråd, insiderviden og masser af spændende historier. Det er essensen af Ferie for Alles enorme foredragsprogram. Her kan du i tankerne rejse ud i hele verden sammen med engagerede foredragsholdere, der giver dig et unikt indblik i en lang række spændende destinationer.

Rejseforedrag | Program

FREDAG

10.00 | Algarvekysten - Et paradis for madører og strandløver

Bravo Tours

Danish Hal M/Lokale M21

Bravo Tours’ Kirsten Hytting fortæller om sit hjem på Algarvekysten.

Er du til strandferie med gode, lokale vine og portugisisk mad med masser af friskfanget fisk og sprøde grøntsager? Så skal du besøge Algarve! 

10.00 | Autentiske græske destinationer, Meganisi & Paleros

Århus Charter

Danish Hal M/Lokale M20

Kom og hør om vores to autentiske perler, Paleros og Meganisi. Begge rejsemål rummer små, charmerende byer og krystalklart vand. Det passer perfekt til både eventyrlystne par, familieferie eller blot til dig, der ønsker at komme helt ned i gear. 

10.00 | Vietnam – et krydret miks af asiens herligheder

Stjernegaard Rejser

Danish Hal G/Lokale G3

Forbered dig på en rejse gennem farverige kulturer og betagende landskaber. Til dette foredrag vil Produktchef Dorte Mydtskov inspirere dig til din næste rundrejse med dansk rejseleder eller det store udvalg af individuelle rejser. 

10.00 | Ta’ Udenrigsministeriets Borgerservice med på rejsen

Udenrigsministeret

Danish Hal G/Lokale G1

Man kan komme galt af sted på 1000 måder, når man rejser i udlandet. Hør, hvordan Udenrigsministeriet giver gode råd til rejsende – og hvordan vi hjælper, når uheldet alligevel er ude.

10.00 | USA The Best of The West

Gislev Rejser

Danish Hal M/Lokale M23

Vi har 25 års erfaring med rundrejser med dansk rejseleder til USA. Hør om San Francisco, Californiens kystvej Highway 1, Grand Canyon, lyslevende Las Vegas, Hoover Dam, San Franciscos gamle charmerende sporvogne, samt besøg på fængselsøen Alcatraz. 

10.30 | Nord- og Sydeuropa og sørejser på de store have

BENNS

Danish Hal M/Lokale M26

Hør Torben fortælle om MSC Cruises, som tilbyder alt fra korte krydstogter i Norske Fjorde og Middelhavet til nogle af de store ocean-krydstogter. Hør mere om vores grupperejser, bl.a. til Grønland og Middelhavet eller over Atlanten.

Foredragsholder: Torben Simonsen

10:30 | Trygt boligkøb i Spanien

Bolig-Udland.dk & Nykredit International

Danish Hal M/Lokale M24

Bolig-udland.dk og Nykredit International inviterer til foredraget Trygt boligkøb i Spanien.Vi vil komme ind på alt, man som køber skal være opmærksom på, når man vil realisere drømmen om en feriebolig i Spanien, herunder de forskellige områder, hele købsprocessen, finansiering og meget mere.

10.30 | Sydafrika med dansk rejseleder

Risskov Rejser

Danish Hal G/Lokale G4

Få inspiration til håndplukkede oplevelser i Sydafrika – med både safari på savannen, smukke udsigter langs Garden Route og historie i Cape Town. Hør mere om vores rundrejse til Sydafrika med en dygtig dansk rejseleder.

v/ rejseleder Steen Ramsgaard

10.30 | Nordkap

Gislev Rejser

Danish Hal G/Lokale G2

I mere end 50 år har vi udbudt denne drømmerejse, der byder på en perlerække af storslåede oplevelser og mageløse naturscenerier, bl.a. Midnatssol, Nordkap, Ålandsøerne, Lofoten og Samernes land. Kom og hør vores specialist fortælle om denne fantastiske rejse med naturoplevelser i verdensklasse.

11.00 | Azorerne - Verdens mest besøgsværdige øgruppe

Bravo Tours

Danish Hal M/Lokale M21

Den lille, portugisiske øgruppe Azorerne er flere gange blevet kåret til verdens mest besøgsværdige øgruppe af National Geographics.

Azorerne er en sand drømmerejse for dig, der elsker store og unikke naturoplevelser.

11.00 | New Zealand med stopover i Sydney 4 dage

Adventure Holidays

Danish Hal G/Lokale G1

New Zealand med stopover 4 dage i Sydney – 25 dages rundrejse – 2 danske rejseledere

Vi starter i Sydney, rundvisning i Operahuset, havnerundfart, Darling Harbour og Sydney Tower. Vi besøger nord- og sydøen på New Zealand. Overnatningscruise på Doubtful Sound, Skippers Canyon, vandreture i de flotte Nationalparker. Maori kulturen opleves på tætteste hold med Maori-stamme.

 

 

11.00 | Vandring på Caminoen med dansk rejseleder, ved Dennis Kjeldahl Knudsen

Jysk Rejsebureau

Danish Hal L/Lokale G3

Kom med på en fantastisk vandreoplevelse på den berømte Caminorute, Camino Frances, med dansk rejseleder! I en uge vandrer vi i fodsporene på århundredes kulturhistorie og religiøse traditioner, mens vi har kursen mod katedralen i Santiago de Compostela. Turene byder på storslået natur og pilgrimsfortællinger, og når vandredagen går på hæld, slutter vi af med en god pilgrimsmenu og fælles hygge i gruppen. ”Buen Camino” – god tur, som man siger på Caminoen. 

11.00 | Trygt boligkøb i Spanien gennem 25 år -  af Mediter Real Estate og Nykredit

Mediter Real Estate

Danish Hal M/Lokale M20

Kom og hør nærmere om området Costa Blanca, boligkøbets faser, finansiering og se eksempler på spændende boliger.

Foredragsholder: Gitte Jensen (Mediter Real Estate) og Christina Henriksen (Nykredit International)

11.00 | Find vej i krydstogtjunglen

Øster Lindet Rejser

Danish Hal M/M25

Synes du også, at udbuddet af krydstogter er overvældende og måske lidt uoverskueligt? Hvordan finder du det rigtige krydstogt for dig? Hvilke overvejelser skal du gøre dig, for at vi sammen kan finde den perfekte rejse til dig? Kom og bliv klogere herpå.

11.00 | Mageløse oplevelser på Bali

Stjernegaard Rejser

Danish Hal M/Lokale M23

Kom til foredrag om Bali med produktionsdirektør Peter Nielsen, der kender øen helt ud i alle afkroge. Han deler ud af sin ekspertise og fortæller om vores store udvalg af rejser, øens områder og vores dansktalende rejseledere. Vi glæder os til at se dig!

11.30 | Rejselederens råd til en unik safarirejse

Africa Tours

Danish Hal G/Lokale G2

Tag med os på et uforglemmeligt safarieventyr, men hvor, hvornår og hvordan? Det er alt sammen svært at gennemskue, når man har besluttet sig for at skulle på safari. Africa Tours’ erfarne rejseleder deler sine råd og anbefalinger, så du kan finde vej gennem de mange valg.

Foredragsholder: Michael Munk - Biolog, forsker, naturfotograf og erfaren rejseleder

11.30 | Krydstogt Eksperten – Krydstogter for voksne med Celebrity Cruises!

Krydstogteksperten

Danish Hal M/Lokale M26

Oplev en verden af luksus og afslapning på Celebrity Cruises! Kom og hør om den unikke rejseoplevelse for voksne, hvor elegante skibe møder uovertruffen service. Fra gourmetmad til spændende underholdning og eksklusive destinationer - et Celebrity Cruise er et krydstogt ind i en verden af komfort og glæde, skræddersyet til voksne på jagt efter uforglemmelige øjeblikke. 

11.30 | Amalfikysten – oplev den vidunderlige kyst

Kulturrejser Europa

Danish Hal G/Lokale G4

Kulturrejser Europa har arrangeret grupperejser med dansk rejseleder til Amalfikysten i over 20 år. Vi kender Italien ud og ind. Kom og hør om vores populære rejser: Vidunderlige Amalfi, Amalfi a la carte og kulinariske vandringer på Amalfikysten.

11.30 | Vulkanøen Island - skabt af is, ild og vand

Vilholdt Rejser

Danish Hal M/Lokale M24

Foredragsholder Ingi Thordarson Vilholdt 

Kom og hør vores lokale Islandseksperts spændende fortælling om sit land med udgangspunkt i vores 12 dages rundrejse krydret med video og billeder. Er drømmen at rejse til Island og står valget mellem grupperejse og kør selv-ferie, får du svaret her!

12.00 | Det græske øhavs fineste perler

Bravo Tours

Danish Hal M/Lokale M21

Hør Bravo Tours’ Philip Andersen, som til dagligt bor på Rhodos, fortælle om alle de græske perler. 

Få hans bedste tips til ferien på Rhodos, Kreta, Zakynthos, det græske fastland samt årets rejsenyhed: Lesbos. 

12.00 | Long stay

Caddie Golfrejser

Danish Hal M/Lokale M20

Bliv klogere på long stay-ophold med vores ekspert, Charlotte. I foredraget vil du blive guidet igennem de forskellige aspekter af et long stay fra valg af bolig og golfbaner til oplevelser og aktiviteter. Med over 15 års erfaring fra Solkysten, er Charlotte ikke kun ekspert i golfrejser, men også fuld af insider-tips om Spanien. 

12.00 | Krydstogtferie for begyndere

MyCruise

Danish Hal M/Lokale M25

Har du aldrig været på krydstogt, så hjælper vi dig på vej her. Kom og hør om hvorfor et krydstogt er verdens bedste All Inclusive-ferie. Få tips til at vælge den rigtige tur, hør om alt det der altid er inkluderet på et krydstogt og hvordan du får endnu mere for pengene. Vi vil også løfte sløret for årets mest populære ture og hvordan du finder de allerbedste tilbud.
Foredragsholder: Nicki Olsen, Salgsdirektør i MyCruise

12.00 | Alaska med dansk rejseleder, Christian Weis Jensen, OurWorld A/S

Our World

Danish Hal G/Lokale G3

Vi rejser til hjertet af Alaska, vi oplever Alaskas højdepunkter i en mindre bus. Vi har inkluderet alle de ting som er et ”must” i Alaska, såsom tur med vandfly, køretur i Denali National Park, sejltur i Kenai fjords National Park og meget mere. Der er maksimalt 11 deltagere med i hver gruppe

12.00 | Fantastisk ferie i Thailand

Thailand Turisme

Danish Hal G/Lokale G1

Store oplevelser venter i Thailand, og på dette foredrag får du en smagsprøve på det hele. Vi byder på højdepunkter fra hele Thailand – fra det brusende Bangkok til de vildeste nationalparker. Vi viser også vej til de dejligste strande og tager dig med på et eksotisk øhop i det sydligste Thailand. Foredraget er for både par og børnefamilier og afholdes på dansk.

12.00 | Portugals 7 vidundere

Nilles Rejser

Danish Hal M/Lokale M23

Skal din ferie være noget udover det sædvanlige og med plads til unikke oplevelser? Vores rejseleder fortæller hvorfor, vi har været vilde med Portugal lige siden første øjekast. Lyden af fado-musik i Lissabons maleriske gader, historiske Porto ved Douro-floden og alt derimellem er noget af det, som vi fortæller om.

12.30 | Oplevelsesrige seniorrejser til Kreta

Apollo

Danish Hal M/Lokale M24

Kun få har samme indgående kendskab til Kreta som rejseleder Michael Halle fra Elenas, der kender øen som sin egen bukselomme. Gennem en uge forføres du kulturelt og kulinarisk i godt selskab med andre seniorer og oplever nogle af øens hemmeligheder. Hør om Apollo’s seniorture på dette foredrag.
Foredragsholder: Michael Halle 

12.30 |  Krydstogt for begyndere

Profil Rejser

Danish Hal M/Lokale M26

Vi ved, der findes rigtig mange fordomme om at tage på krydstogt. Dem vil vi gerne punktere én gang for alle, da krydstogter er en helt særlig og fantastisk rejseform med utallige muligheder for unikke oplevelser.

12.30 | Oplev Sydafrika på den bedste måde med dansk rejseleder

Time2Travel

Danish Hal G/Lokale G2

Mød jeres guide, Anne, som har boet 10 år i Sydafrika og rejst Cape Landet tyndt. Hun tager jer medtil både kendte og mindre kendte spændende steder. I vil opleve de mest fantastiske scenerier, når I kørerrundt i Capelandet og rejsen går bl.a. til Knysna, Tsitsikamma, Storms River, Frenschoeck, Cape Point og Vinlandet.

I kommer til Hermanus og ser hvaler og I skal ikke snydes for en Sundowner, når Anne tager jer med til nogle venner’s private hjem.Naturligvis skal I smage på de liflige Sydafrikanske vine på den smukt beliggende vingård Vergelegen, som producerer fantastiske vine.På turen rundt i Capelandet oplever I strudsene på Highgate Strudsefarm. I oplever meget på denne rejse,men der bliver også tid til at slappe af og nyde en lækker middag til et godt glas vin.

Mød også jeres guide på Stand G 5892

12.30 | Når noget går helt galt i udlandet – Udenrigsministeriets Borgerservice i aktion

Udenrigsministeriet

Danish Hal G/Lokale G4

Nogle katastrofer er uden fortilfælde. Så skal der improviseres. Hør om evakuering fra Afghanistan og om, hvordan vi hjalp strandede danskere under COVID-19. Hør også om vores globale beredskab ved terrorangreb, naturkatastrofer og ulykker.

13.00 | Skræddersy din drømmesafari

Bravo Tours

Danish Hal M/Lokale M21

Safari er en drømmerejse, du aldrig glemmer. Derfor kan du hos Bravo Safari sammensætte rejsen præcist som du vil. Hør vores safariekspert fortælle om de mange muligheder og bliv klædt på til at finde din egen drømmesafari.

13.00 | Canada Highlights – Naturperler på stribe

Adventure Holidays

Danish Hal G/Lokale G1

Canada – inkl. 7 dage på Vancouver Island – 19 dages rundrejse

Vi oplever Vancouver by på cykel – god måde at se byen på.

Vi sejler til Vancouver Island og er på oplevelser i 7 dage. Vi bor et unik sted hvor vi ser bjørne, spækhuggere, sæler, ørne.  

Grande finale 7 dage i The Rockies med flere vandre/gåture og slutter i Calgary.    

13.00 | Safari Østafrika

BENNS

Danish Hal G/Lokale G3

Safari i verdensklasse, smukke hvide sandstrande – rendyrket eventyr blandt savannens dyr for hele familien Kom til foredrag med Sofia og Carsten fra BENNS og hør mere om de oplevelser, der venter jer, når I rejser på eventyr i det østlige Afrika.


Foredragsholder: Sofia van Zyl & Carsten Andersen

13.00 | Grønland fortryller. Det gør det bare!

Greenland Travel

Danish Hal M/Lokale M20

Vores kollega Tina Lauritsen er specialist i rejser til Grønland og har også arbejdet lokalt i turistbranchen i Grønland. Tina har vandret, sejlet og fløjet i store dele af landet. Det er en livslang erfaring, som Tina gerne vil dele med jer!

 

13.00 | Krydstogt MSC Cruises

Krydstogteksperten

Danish Hal M/Lokale M25

Ta’ på krydstogt - verdens hurtigst voksende ferieform – med MSC Cruises.
MSC Cruises pirrer og forkæler alle dine sanser ombord på nogle af verdens mest
spektakulære skibe. Dit bord i en af a la carte restauranterne venter på dig, efter du har
nydt endnu et fantastisk Show i skibets teater. Når du er mæt og tilfreds
venter flere lounger, barer, pubber, natklubber og diskotek med forskelligartet underholdning.

Dit flydende luksushotel tager dig med til en ny spændende destination næsten hver dag, og du bestemmer helt selv farten.
 
Foredragsholder: Torben Simonsen

 

13.00 | Populære Madeira – inkluderede oplevelser krydret med afslapning

Kulturrejser Europa

Danish Hal M/Lokale M23

Med mere end 30 års erfaring er vi hos Kulturrejser Europa specialister i grupperejser med dansktalende rejseleder til Madeira. Kom og hør om vores populære rejser: "Mageløse Madeira," "Madeira for krop og sjæl," og vores vandreferie på Madeira.

13.30 | Krydstogt til Alaska med Celebrity Cruises

BENNS

Danish Hal M/Lokale M26

Vær med når Klaus fra Celebrity Cruises og Arne Naamansen fra BENNS fortæller om at tage på krydstogt med Celebrity Cruises. De bringer jer ind i Celebrity Cruises luksuriøse verden og sætter fokus på en typisk ”bucket-list” tur, nemlig krydstogt i Alaska. 


Foredragsholder: Klaus Tøth & Arne Naamansen

13.30 | Cala d’Or, en skøn perle på Mallorca

Primo Tours

Danish Hal M/Lokale M26

Kom og hør om fantastiske Cala d’Or. Den lille by på Mallorcas østside byder på vidunderlige bugter, massevis af restauranter og et bilfri centrum. Her er aktiviteter for hele familien samt mulighed for at opleve alt, hvad øen ellers har at byde på. Alt dette sætter rammerne for en Rigtig go’ ferie!

13.30 | Japan med dansk rejseleder

Risskov Rejser

Danish Hal G/Lokale G2

Kom på en tidsrejse til kejserrige Japan – fra det hypermoderne og neonlysende Tokyo til rig japansk kulturarv i Kyoto. Hør mere om vores spændende rundrejser til Japan med en dygtig dansk rejseleder. 

 v/ rejseleder Steen Ramsgaard

13.30 | Balule River Lodge - Big 5 lodge i Greater Kruger National Park

Safari Eksperten

Storslået, vild natur, spændende og bjergtagende dyreoplevelser på safari turene, eksklusiv luksus i lodgen. Balule er vores egen intime lodge med blot 7 værelser og dansk manager beliggende lige ud til Olifants River i Greater Kruger National Park. Opholdet på Balule kan kombineres med bl.a. Mauritius, Cape Town, Victoria Falls eller kør-selv ferie.

Danish Hal G/Lokale G4

14.00 | Thailand, Sydøstasien og Oceanien - Eksotisk badeferie eller en oplevelsesrig rundrejse

Bravo Tours/Top Tours

Danish Hal M/Lokale M21

Drømmer du om en oplevelsesrig rundrejse i Thailand eller Indonesien? Eller en eksotisk badeferie til Maldiverne, Mauritius eller Zanzibar? 

Top Tours og Bravo Tours giver dig masser af inspiration til drømmerejsen.

 

14.00 | Togrejser i Europa

GrønRejs

Danish Hal M/Lokale M20

GrønRejs specialiserer sig i togrejser i Europa og ønsker at gøre det tilgængeligt for alle at rejse med tog. Kom og hør om GrønRejs egen rejse, hvorfor det er interessant at rejse med tog, og få et indblik i de mange spændende destinationer, som GrønRejs tilbyder.

14.00 | Vidunderlige Vietnam

C&C Travel

Danish Hal G/Lokale G3

Vietnam er et alsidigt land med en særlig stemning – de spændende byer, de bølgende, lysegrønne rismarker og de store naturoplevelser er virkelig et besøg værd! Duften fra de mange gadekøkkener giver byerne en helt særlig atmosfære, og ikke mindst lækker mad at sætte tænderne i! Jesper fortæller om sine favoritter i Vietnam fra risterrasserne og bjergene i nord til de bedste strande i syd – og alt derimellem: Halong Bay, Mekong-deltaet og forbudte kongebyer. Vi lover jer, at det bliver spændende!

Foredragsholder: Jesper Løj Jul Hansen

14.00 | Usbekistan – Tadsjikistan – Kirgisistan – road-trip på Pamir Highway

Panorama Travel

Danish Hal G/ Lokale G1

Usbekistan – Tadsjikistan – Kirgisistan – road-trip på Pamir Highway

Følg med på et enestående road-trip gennem tre lande, som ser meget få turister. I firehjulstrækkere følger vi den legendariske Pamir Highway i et af verdens mest storslåede områder med safirblå søer, sneklædte bjerge, grønne bakker og månelandskaber på den gamle Silkevej. Undervejs passerer vi pas i 4000 meters højde og besøger idylliske landsbyer.

 

14.00 | Flodkrydstogter

Øster Lindet Rejser

Danish Hal M/Lokale M25

Få tid til hinanden på et afslappende, men samtidig oplevelsesrigt flodkrydstogt. Kom og hør mere om alle mulighederne og livet ombord på skibene, der sejler på flere af de europæiske floder.

14.00 | Krydstogt til New Zealand – landet af storslåede landskaber

Stjernegaard Rejser

Danish Hal M/Lokale M23

Få en forsmag på de unikke oplevelser, der venter på den anden side af kloden, når vores Brand Manager Mikkel Øhlenschlæger præsenterer spændende krydstogter til New Zealand i kombination med fascinerende Australien. Mere eventyrligt bliver det ikke.

14.30 | På drømmecruise til Grønland & Island med HX Hurtigruten

MyCruise

Danish Hal M/Lokale M26

Drømmer du om Grønland og Islands unikke natur? Tag med på ekspeditionkrydstogt med luksuriøse HX Hurtigruten, hvor du kommer helt tæt på de store oplevelser. Sebastian fra MyCruise vil fortælle om hans personlige oplevelser fra et krydstogt med HX Hurtigruten og hvorfor du skal vælge et af disse fantastiske krydstogter til rejsen mod nord. Måske har vi også et ekstra godt tilbud med.

 

14.30 | Mine favoritter i Grønland

Profil Rejser

Danish Hal M/Lokale M24

Kom og hør vores rejseekspert, Merete, fortælle om sit Grønland og sine favorit-oplevelser. Og få svar på hvornår den bedste årstid er for at opleve hvaler, hundeslæde, nordlys, midnatssol og mange flere arktiske eventyr.

14.30 | Legender og landskaber – Oplev det autentiske Amerika i ”The Great American West

The Great American West

Danish Hal G/Lokale G4

Drømmer du om at udleve din indre cowboydrøm på en ranch eller ønsker du at udforske Midtvestens uendelige prærier og majestætiske bjerglandskaber? Så kom til vores foredrag Legender og landskaber – din billet til en uforglemmelig rejse gennem det autentiske Amerika.

14.30 | Rejselederens råd til en unik safarirejse

Africa Tours

Danish Hal G/Lokale G2

Tag med os på et uforglemmeligt safarieventyr, men hvor, hvornår og hvordan? Det er alt sammen svært at gennemskue, når man har besluttet sig for at skulle på safari. Africa Tours’ erfarne rejseleder deler sine råd og anbefalinger, så du kan finde vej gennem de mange valg.

Foredragsholder: Michael Munk - Biolog, forsker, naturfotograf og erfaren rejseleder

15.00 | Rejseklubben - Danmarks mindst kedelige rejseklub

En del af Bravo Tours

Danish Hal M/Lokale M21

I Rejseklubben deler vi en passion for at rejse og opleve nye steder. Vi nyder at møde nye bekendtskaber og danne relationer. 
Mød Danmarks mindst kedelige klub og hør om, hvorfor du skal med på en af vores mere end 25 forskellige rejser til Europas mest fascinerede rejsemål i godt selskab!

15.00 | Hør om Dolphin Familiens rejser for

Ans Rejser

Danish Hal M/Lokale M20

I de sidste 4 sæsoner har Ans Rejser/Dolphin Familien udviklet og udviklet på deres "sen-agere" koncepter. Det vil sige rejser for teenagere der er blevet +60.
Først kom smagerejserne der nu finder i 4 forskellige versioner, så kom Hotel Højskolen og i år er nyheden Seniorhotelhøjskolen.
Rejserne er designet så alle kan være med, til fællesskab, godt indhold og godt humør. Kom og hør en altid veloplagt Jan Ørum Vermø fortælle om de mange spændende muligheder med Ans Rejser/Dolphin Familien.

15.00 | Japan med dansk rejseleder, Christian Weis Jensen, OurWorld A/S

Our World

Danish Hal G/Lokale G3

På vores rejse i Japan med maksimalt 15 deltagere, skal vi opleve Kyoto, Hiroshima, Tokyo og naturligvis Mt. Fuji. På de længere afstande bruger vi den imponerende Bullit train også kendt som Shinkansen.

15.00 | Kom jorden rundt med MSC cruises 

Profil Rejser

Danish Hal M/Lokale M25

Med MSC bestemmer du kursen, mens du nyder den afslappede stemning og en perlerække af muligheder for underholdning og forkælelse i verdensklasse. Kom og hør om deres krydstogter til Middelhavet, Caribien og storslåede naturoplevelser mod nord

15.00 | Peru med Nazca, Machu Picchu og Titicaca

Viktors Farmor

Danish Hal G/Lokale G1

Produkt- og udviklingsdirektør Gudik Holm Plews fortæller om denne 19-dages rejse i en lille gruppe. Få en forsmag på rejsens indehold – udover højdepunkterne som Machu Picchu og Titicacasøen forkæles også smagsløgene med fisk og skaldyr, quinoa-retter, alpakakød, marsvin og meget mere.

15.00 | Italiens herligheder – fra nord til syd

Nilles Rejser

Danish Hal M/Lokale M23

Tag med på en rejse fra top til tå i støvlelandet, når vores erfarne rejseleder fortæller om Nord- og Syditalien. Smag på liflige vine og andre specialiteter i f.eks. Piemonte og Umbrien eller flyv direkte til Napoli og forelsk dig i den smukke Amalfikyst eller det autentiske Sicilien og Apulien.

15.30 | Foredrag om Gislev Rejser

Gislev Rejser

Danish Hal G/Lokale G2

Gislevs rejseeventyr startede med en Lillebil i Gislev på Fyn i 1946. I dag – mere end 75 år senere er det fortsat rejsefællesskab, nysgerrighed, tryghed, sikkerhed og kvalitet, der driver vores grupperejser med dansk rejseleder ud på opdagelse i den store Verden.

15.30 | Grønland - Eventyr for alle

Hotel Sisimut

Danish Hal M/Lokale M24

I Grønland er forbindelsen til naturen dybt forankret i vores væsen. Uanset om eventyret er småt, mellemstort eller storslået, inviterer vi dig til at opleve naturen på nært hold og skabe uforglemmelige oplevelser sammen.

15.30 | Roadtrip i Vest USA, ved Dennis Kjeldahl Knudsen

Jysk Rejsebureau

Danish Hal G/Lokale G4

Kom med på et ægte roadtrip-eventyr i det sydvestlige USA på ruten, der kaldes Den Gyldne Trekant, og som er meget populær for rejsende i USA. Jeg fortæller om de storslåede nationalparker; Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion, Arches, Death Valley og Yosemite. Vi kommer selvfølgelig også omkring storbyerne Los Angeles, San Francisco og Las Vegas, og jeg kommer med masser af gode tips til dit roadtrip i USA.

15.30 | Türkiye’s Pathway to Sustainable Tourism

Embassy of the Republic of Türkiye

Danish Hal M/Lokale M26

Türkiye Unveils Groundbreaking Sustainable Tourism Program

With a resolute commitment to responsible tourism, Türkiye announces the National Sustainable Tourism Program, a transformative initiative in collaboration with the Global Sustainable Tourism Council (GSTC). This program embarks on a comprehensive restructuring of the tourism industry, prioritizing environmental, cultural, and socioeconomic sustainability by 2030.

16.00 | Bhutan – Tordendragens land i Himalaya

Adventure Holidays

Danish Hal G/Lokale G1

Bhutan – Tordendragens Land i Himalaya – 17 dages rundrejse

Eventyrrejse til det lille kongerige i Bhutan med ophold i Katmandu.
Ubeskrivelige kultur- og naturoplevelser. Spektakulære landskaber, grønne dale og bjergpas til Himalayas højeste tinder.
Besøger templet ”Tiger’s Nest” og stifter bekendtskab med Buddhistisk kultur og tankegang. 

Stopover 2 dage i New Delhi

16.00 | Ecuador - ét land, fire kontinenter

Le Tucan Ecuador Travel

Danish Hal G/Lokale G3

Ecuador er et land i det nordvestlige Sydamerika. Ecuador kan inddeles i tre naturlige regioner: kysten, højlandet og amazonasområdet.

Kystområdet, hvor det økonomiske liv er domineret af produktionen af eksportafgrøderne bananer, kakao, ris og kaffe.
Højlandet, ligger mellem de to højderygge, der indgår i Andesbjergkæden og er præget af subsistenslandbrug.
Amazonasområdet, udvindes olie, der skaffer udenlandsk valuta til landet.

16.00 | Island - Kør-selv-ferie & aktiviteter

Travel Nord

Danish Hal M/Lokale M20

Oplev Island i dit eget tempo med vores kør-selv-ferie og prøv unikke aktiviteter. Fra smukke vandfald til varme kilder guider vi dig gennem Islands betagende landskaber. Gør dig klar til en rejse fyldt med frihed, natur og uforglemmelige øjeblikke!

16.00 | Canada – Alaska med krydstogt

Gislev Rejser

Danish Hal M/Lokale M23

Storslået naturrejse i Canadas Rocky Mountains efterfulgt af et 8 dages krydstogt til Alaska, hvor vi bl.a. sejler helt tæt på den mægtige Hubbard Glacier, og får mulighed for vildmarkstur med vandflyver til bjørneland.

16.00 | La Palma - Den smukkeste og mest uspolerede Kanarieø

Bravo Tours

Danish Hal M/Lokale M21

La Palma bliver også kaldt La Isla Bonita: Den smukke ø. Her finder du grønne bjerge, betagende udsigter, farverige byer med en lokal charme – og et overraskende strejf af Cuba. 

Hør mere om, hvad du skal opleve, og hvor du skal bo på denne grønne juvel. 

LØRDAG

10.00 | Freestyle cruising med Norwegian Cruise Line

BENNS

Danish Hal M/Lokale M25

Et krydstogt uden faste spisetider? Hør Tom fra Norwegian Cruise Line fortælle om deres enestående koncept ”Freestyle Cruising” og hør mere vores gruppetur gennem Panamakanalen og kommende ture, bl.a. fra Cape Town til Lissabon via Afrikas vestkyst.

Foredragsholder: Tom Baraas

10.00 | Skræddersy din drømmesafari

Bravo Tours

Danish Hal M/Lokale M21

Safari er en drømmerejse, du aldrig glemmer. Derfor kan du hos Bravo Safari sammensætte rejsen præcist som du vil. Hør vores safariekspert fortælle om de mange muligheder og bliv klædt på til at finde din egen drømmesafari.

10.00 | Vulkanøen Island - skabt af is, ild og vand

Vilholdt Rejser

Danish Hal M/Lokale M20

Foredragsholder Ingi Thordarson Vilholdt

Kom og hør vores lokale Islandseksperts spændende fortælling om sit land med udgangspunkt i vores 12 dages rundrejse krydret med video og billeder. Er drømmen at rejse til Island og står valget mellem grupperejse og kør selv-ferie, får du svaret her!

10.00 | Sinex Rejser og Air China fortæller om rejser til Kina

Kinas Kultur Center

Danish Hal G/Lokale G3

Sinex Rejser fortæller om deres enestående rejser til Kina i 2024. Kom og hør om alle de spændende rejsemål i Kina og hør om de attraktive tilbud vi har. Hør også om hvor nemt det er at rejse til Kina med Air China.

10.00 | Gislevs Syditalien

Gislev Rejser

Danish Hal K/Lokale K11

Kom og hør om Gislevs flyrejser til Apulien, Ischia, Sicilien, Calabrien, Sorrento og Rom. Få inspiration til en rejse i det solrige Syditalien, der frister med liv og store seværdigheder. Naturen er i særklasse og stemningen samt det skønne klima indbyder til helt særlige ferieoplevelser.

10.00 | Unique tours with Wildgem Expeditions

Wildgem Expedition

Danish Hal G/Lokale G1

Join our speech to learn more about our extraordinary tours, from the depth of Tanzania to the top of mt. Kilimanjaro. We make sure that all of your needs are taken care of, so that your tailormade tour will be remembered for a lifetime.

10.00 | Grønland – en absolut éner

Stjernegaard Rejser

Danish Hal M/Lokale M23

Grønland er et af verdens mest unikke rejsemål, hvor midnatssolen, nordlyset, ubeskrivelige naturscenerier og dansk historie alle kæmper om din opmærksomhed. Hør alt om vores rundrejser med dansk rejseleder og individuelle rejser til dette fascinerende land i selskab med vores produktchef Dorte Mydtskov. 

10.30 | Alanya vores andet hjem

Ans Rejser

Danish Hal M/Lokale M24

Siden 2006 har Jan Ørum Vermø opholdt sig i Tyrkiet i mange måneder om året. Nogle år helt op til syv måneder. Han har skrevet bøger og artikler om området, og guidet flere tusinde rundt i det naturskønne område med de store oplevelser.
Kom og hør om Ans Rejser og Dolphin Travels flotte program for Alanya. Om de mange spændende udflugter og også om områdets spændende gastronomi. Og stadig er Tyrkiet en af de feriedestinationer hvor man får allermest for pengene.

10.30 | Let's do cruise.....  - din online krydstogtspecialist

Let's do cruise

Danish Hal M/Lokale M26

Opdag et hav af fantastiske krydstogter med Let's do cruise! Uanset om du søger en perfekt ferie for flere generationer, et eventyr for to eller den ultimative familietur med børnene i fokus, er Let’s do cruise dit oplagte valg. Bliv klogere på de mange forskellige rederier, sejl til fjerne destinationer eller velkendte kyster - måske endda med afgang fra København. Klar til krydstogteventyr? Læg trygt din drømmeferie i vores hænder.

10.30 | Fantastisk ferie i Thailand

Thailand Turisme

Danish Hal G/Lokale G4

Store oplevelser venter i Thailand, og på dette foredrag får du en smagsprøve på det hele. Vi byder på højdepunkter fra hele Thailand – fra det brusende Bangkok til de vildeste nationalparker. Vi viser også vej til de dejligste strande og tager dig med på et eksotisk øhop i det sydligste Thailand. Foredraget er for både par og børnefamilier og afholdes på dansk.

 

10.30 | Når noget går helt galt i udlandet – Udenrigsministeriets Borgerservice i aktion

Udenrigsministeriet

Danish Hal G/Lokale G2

Nogle katastrofer er uden fortilfælde. Så skal der improviseres. Hør om evakuering fra Afghanistan og om, hvordan vi hjalp strandede danskere under COVID-19. Hør også om vores globale beredskab ved terrorangreb, naturkatastrofer og ulykker.

11.00 | Azorerne - Verdens mest besøgsværdige øgruppe

Bravo Tours

Danish Hal M/Lokale M21

Den lille, portugisiske øgruppe Azorerne er flere gange blevet kåret til verdens mest besøgsværdige øgruppe af National Geographics.

Azorerne er en sand drømmerejse for dig, der elsker store og unikke naturoplevelser.

11.00 | Next level charterferie - på Royal Caribbean-cruise med influencer Mie Isaksen

Next level charterferie - på Royal Caribbean-cruise med influencer Mie Isaksen 

Danish Hal M/Lokale M23

Tag med familien Isaksen på krydstogt i Middelhavet og bliv inspireret til jeres egen tur - uden at sprænge feriebudgettet. Ombord er der masser af sjove aktiviteter for familien samt rolige ’adults only’-områder. Maden indtages på lækre restauranter og overdådige buffeter med udsigt til Barcelona den ene dag – og Mallorca den næste. Velkommen ombord.

11.00 | New Zealand med stopover i Sydney i 4 dage

Adventure Holidays

Danish Hal G/Lokale G1

New Zealand med stopover 4 dage i Sydney – 25 dages rundrejse – 2 danske rejseledere

Vi starter i Sydney, rundvisning i Operahuset, havnerundfart, byrundtur i The Rocks

Vi er 19 dage  og byder på mange highlights: overnatningscruise på Doubtful Sound, Skippers Canyon & vandreture i flere Nationalparker.
Maori kulturen opleves hos lokal Maori-stamme.  Stort aktivitetsprogram

11.00 | Livsnydergolf

Caddie Golfrejser

Danish Hal K/Lokale K11

Opdag essensen ved 'Livsnydergolf®' med Caddie Golfrejser, hvor vi kombinerer passionen for golf med kærligheden til kultur og gastronomi. Konceptet er skabt for den kræsne golfer, der værdsætter kulturelle og gastronomiske oplevelser lige så højt som en dag på golfbanen. Kom og hør matchturleder, Kim Ferrigno, fortælle om turene.  

11.00 | Trygt boligkøb i Spanien gennem 25 år -  af Mediter Real Estate og Nykredit

Mediter Real Estate

Danish Hal M/Lokale M20

Kom og hør nærmere om området Costa Blanca, boligkøbets faser, finansiering og se eksempler på spændende boliger.

Foredragsholder: Gitte Jensen (Mediter Real Estate) og Christina Henriksen (Nykredit International)

11.00 | Japan med dansk rejseleder, Christian Weis Jensen, OurWorld A/S

Our World

Danish Hal G/Lokale G3

På vores rejse i Japan med maksimalt 15 deltagere, skal vi opleve Kyoto, Hiroshima, Tokyo og naturligvis Mt. Fuji. På de længere afstande bruger vi den imponerende Bullit train også kendt som Shinkansen. 

11.00 | Krydstogt for begyndere - Øster Lindet

Øster Lindet

Danish Hal M/Lokale M25

Overvejer du krydstogt som ferieform, men er ikke sikker på, at det er noget for dig? Så kom og hør mere om denne fantastiske ferieform og få besvaret alle dine spørgsmål om, hvad der sker på et krydstogt, og hvad du skal være opmærksom på.

11.30 | Grønland - et eventyr for alle

Hotel Sisimut

Danish Hal M/Lokale M24

Få tid til hinanden på et afslappende, men samtidig oplevelsesrigt flodkrydstogt. Kom og hør mere om alle mulighederne og livet ombord på skibene, der sejler på flere af de europæiske floder.

11.30 | Krydstogtferie for begyndere

MyCruise

Danish Hal M/Lokale M26

Har du aldrig været på krydstogt, så hjælper vi dig på vej her. Kom og hør om hvorfor et krydstogt er verdens bedste All Inclusive-ferie. Få tips til at vælge den rigtige tur, hør om alt det der altid er inkluderet på et krydstogt og hvordan du får endnu mere for pengene. Vi vil også løfte sløret for årets mest populære ture og hvordan du finder de allerbedste tilbud.


Foredragsholder: Nicki Olsen, Salgsdirektør i MyCruise

11.30 | Balule River Lodge - Big 5 lodge i Greater Kruger National Park

Safari Eksperten

Danish Hal G/Lokale G4

Storslået, vild natur, spændende og bjergtagende dyreoplevelser på safari turene, eksklusiv luksus i lodgen. Balule er vores egen intime lodge med blot 7 værelser og dansk manager beliggende lige ud til Olifants River i Greater Kruger National Park. Opholdet på Balule kan kombineres med bl.a. Mauritius, Cape Town, Victoria Falls eller kør-selv ferie.

11.30 | Legender og landskaber – Oplev det autentiske Amerika i ”The Great American West

The Great American West

Danish Hal G/Lokale G2

Drømmer du om at udleve din indre cowboydrøm på en ranch eller ønsker du at udforske Midtvestens uendelige prærier og majestætiske bjerglandskaber? Så kom til vores foredrag Legender og landskaber – din billet til en uforglemmelig rejse gennem det autentiske Amerika.

12.00 | Thailand, Sydøstasien og Oceanien - Eksotisk badeferie eller en oplevelsesrig rundrejse

Bravo Tours/Top Tours

Danish Hal M/Lokale M21

Drømmer du om en oplevelsesrig rundrejse i Thailand eller Indonesien? Eller en eksotisk badeferie til Maldiverne, Mauritius eller Zanzibar? 

Top Tours og Bravo Tours giver dig masser af inspiration til drømmerejsen.

12.00 | Island - en tur gennem højlandet

Profil Rejser

Danish Hal M/Lokale M20

På Island kan du bade i varme kilder i den rå barske natur. Bestige vulkankratere, køre ATV på de sorte strande og opleve et utal af vandfald.

12.00 | Hawaii på egen hånd

Risskov Rejser

Danish Hal K/Lokale K11

Skal du opleve Stillehavets øparadis, Hawaii? Kom til rejseforedrag og fyld kufferten med de bedste tips og nyttig viden til ferien. Bliv klogere på oplevelser på de forskellige øer og få ideer til dine ferieplaner.

 v/ rejseekspert Jane Bering Smedsrud

12.00 | Sri Lanka – perlen i det indiske ocean

Stjernegaard Rejser

Danish Hal G/Lokale G1

Få en introduktion til perlen i Det Indiske Ocean med vores produktchef Dorte Mydtskov. Hør om de mange rejsemuligheder, enestående Sri Lanka har at byde på. Med Stjernegaard kan du både komme på rundrejse med dansk rejseleder, på eventyrlige vandre- og cykelture eller rejse på egen hånd. 

12.00 | Vandreferier til alle verdens hjørner

Viktors Farmor

Danish Hal G/Lokale G3

Rejs med på vandreferie, hvor vi oplever verden og naturen allerstærkest. Vi møder støvede stier og frodige bjerglandskaber – det gør vandring til noget helt specielt. Og vi vandrer væk fra turismens godt betrådte stier. Her venter eventyret.

12.00 | Amalfikysten – oplev den vidunderlige kyst

Kulturrejser Europa

Danish Hal M/Lokale M23

Kulturrejser Europa har arrangeret grupperejser med dansk rejseleder til Amalfikysten i over 20 år. Vi kender Italien ud og ind. Kom og hør om vores populære rejser: Vidunderlige Amalfi, Amalfi a la carte og kulinariske vandringer på Amalfikysten.

12.00 | Tag bilen på krydstogt og spar flybilletten

MyCruise

Danish Hal M/Lokale M25

Man behøver ikke altid at starte sin ferie med en besværlig flyrejse. Tag let bilen når du skal på krydstogt – du kan sågar kombinere campingturen med nogle dage på havet.
Vi vil på dette foredrag komme med masser af gode forslag til spændende krydstogter som let kan nås med bil – både i Nordeuropa og sydpå, det er helt sikkert billigere end du tror.

12.30 | Individuelle rejser i Vietnam og Cambodia

Amazing Tours

Danish Hal G/Lokale G2

Vietnam og Cambodia har uanede muligheder for spændende og overraskende oplevelser og ukendte paradisiske strande. Hos Amazing Tours laver vi Danmarks mest personlige og unikke rejser til disse to lande – enten hver for sig eller i en kombinations rejse.  Kom og bliv inspireret. Som familierejse eller parferie.

12.30 | Trygt boligkøb i Spanien af Bolig-Udland.dk & Nykredit International

Bolig Udland

Danish Hal M/Lokale M24

Bolig-udland.dk og Nykredit International inviterer til foredraget Trygt boligkøb i Spanien.


Vi vil komme ind på alt, man som køber skal være opmærksom på, når man vil realisere drømmen om en feriebolig i Spanien, herunder de forskellige områder, hele købsprocessen, finansiering og meget mere.

12.30 | Krydstogt Eksperten – Krydstogt for alle med MSC Cruises!

Krydstogteksperten

Danish Hal M/Lokale M26

Oplev en verden af mangfoldighed og luksus med MSC Cruises! Foredraget dykker ned i, hvordan MSC Cruises skaber rammerne for det perfekte krydstogt for alle. Uanset om du søger kulturelle oplevelser, familievenlige faciliteter eller romantisk afslapning, tilbyder MSC Cruises det perfekte krydstogt. Udforsk spændende destinationer, nyd det internationale køkken med et tvist af Middelhavet og opdag, hvordan MSC Cruises skaber en unik rejseoplevelse for alle gæster.

Foredragsholder: 
Torben Simonsen

12.30 | ​Uganda - safari, chimpanser og gorillaer

Panorama Travel

Danish Hal G/Lokale G4
Kunne du tænke dig at opleve bjerggorillaer på helt tæt hold? Så er Uganda lige sagen, for her er der virkelig naturoplevelser i højsædet. Kør over savannen og se de store ikoniske afrikanske edyr på tæt hold. Trek i regnskoven og oplev chimpanser og oplev også de helt store menneskeaber, bjerggorillaerne, i Bwindis skove. Uganda er en fantastisk rejsedestination hvor det autentiske Afrika er velbevaret.

Om foredragsholderen: Rasmus Nielsen har rejst i Østafrika utallige gange både med grupper som rejseleder og på egen hånd. Han er uddannet biolog og medejer i Panorama Travel.

Efterfølgende svarer Rasmus Nielsen på spørgsmål på STAND 5734.

13.00 | Det græske øhavs fineste perler

Bravo Tours

Danish Hal M/Lokale M21

Hør Bravo Tours’ Philip Andersen, som til dagligt bor på Rhodos, fortælle om alle de græske perler. 

Få hans bedste tips til ferien på Rhodos, Kreta, Zakynthos, det græske fastland samt årets rejsenyhed: Lesbos. 

13.00 | Ecuador & unik Galapagos Ø-hop

Adventure Holidays

Danish Hal K/Lokale K11

Ecuador – Amazonas & Unik Galapagos ø-hop – 20 dages rundrejse

Vi oplever Andesbjergene, flotte vulkaner, den frodige Amazonas-jungle med junglehike og kanotur. Den flotte hovedstad Quito samt ækvatorlinjen.

”The grande finale” – 8 dages unikt ø-hop på Galapagos øerne. Vi  bor på 3 af øerne og oplever deres forskellighed og lokalbefolkningens charme.

Vi har haft denne populære rundrejse siden 2012.

13.00 | Oplev “Ocean State of Mind” med Explora Journeys

BENNS

Danish Hal M/Lokale M25

BENNS er stolte af at repræsentere Explora Journeys, det helt nye krydstogtrederi, som tilbyder afslappet luksus i uformelle omgivelser, all inclusive og oplevelser på spændende destinationer rundt i hele verden. Kom og hør mere om Explora Journeys.


Foredragsholder: Henrik Bergkvist

13.00 | Flodkrydstogter med dansk rejseleder

Gislev Rejser

Danish Hal G/Lokale G3

Dette er den ideelle ferieform, hvis du vil kombinere kulturelle udflugter med smuk natur, komfort og afslapning. Med Gislev Rejser kan du opleve f.eks. Seinen, Douro, Rhône og et flot forårskrydstogt i Holland og Belgien.

13.00 | Krydstogter - Et hav af oplevelser til søs

Gislev Rejser

Danish Hal M/Lokale M23

Krydstogtsrejser med dansk rejseleder er en skøn ferieform, hvor indkvartering og forplejning er i top. Vores skibsrejser spænder fra storslået natur i Alaska, kultur i Vietnam, Hong Kong og Singapore, svajende palmer i Caribien og skønne Grækenland.

13.00 | Canada med dansk rejseleder

Risskov Rejser

Danish Hal G/Lokale G1

Få inspiration til de største oplevelser og seværdigheder. Hør mere om vores rundrejser til naturrige Canada med dansk rejseleder, der viser dig det bedste af den canadiske natur, storbyer og kultur.

v/ rejseleder Simon Kirk

13.00 | INDONESIA world's best archipelago

Den Indonesiske Ambassade

Danish Hal M/Lokale M20

Discover the jewels of Indonesian Archipelago on your journey which includes Java, Bali, Lombok, Sulawesi, Borneo (kalimantan), Sumatera, Flores & Sumba, Moluccas and Papua, to see ancient temples, people, countryside, rare wildlife, uninhabited islands, volcanoes, spectacular sunrise, beautiful beaches, to witness great diversity of cultures and the cradle of many ancient civilizations.

We are the specialist Indonesia travel experts with all type of packages that waits for you, from simple to extraordinary tour packages. You can select the different Indonesia tour packages provided or you can build your own tour. From stay on the beaches or traveling inland to see more the people and countryside, the choice is yours.

13.30 | Ferie i autocamper i USA & Canada

BENNS

Danish Hal G/Lokale G4

Kom og hør om de mange fordele ved at vælge autocamperen, når I skal på eventyr rundt i Nordamerika. Arne fra BENNS fortæller om ferie i det rullende sommerhus på hjul, hvor I kan komme tæt på naturen, bo godt uden at flytte sengen, og selv vælge hvornår I spiser ude på restaurant.


Foredragsholder: Arne Naamansen

13.30 | Den ultimative kombination: Rundrejse i Canada & krydstogt i Alaska

MyCruise

Danish Hal M/Lokale M26

Kom med til en inspirerende rejseberetning fra Canada og Alaska storslåede naturoplevelser. Hør om denne unikke rejse rundt i Canadas smukke nationalparker efterfulgt af et afslappende krydstogt ombord på Celebrity Solstice med gletjere og hvaler som udsigt. Foredraget bliver fyldt med egne personlige billeder fra turen.

Foredragsholdere: Nicolai Holm Kjølbæk og Lisbeth Hansen, MyCruise 

13.30 | Australien på egen hånd

Risskov Rejser

Danish Hal G/Lokale G2

Få inspiration, tips og tricks til din rejse på egen hånd i Australien – hvad end du vil opleve Australien i bil, autocamper, med fly eller tog. Aussie-ekspert Mette deler gavmildt ud af sine rige rejseerfaringer.

 v/ rejseekspert Mette Sørensen

13.30 | Island - Kør-selv-ferie og aktiviteter

Travel Nord

Danish Hal M/Lokale M24

Oplev Island i dit eget tempo med vores kør-selv-ferie og prøv unikke aktiviteter. Fra smukke vandfald til varme kilder guider vi dig gennem Islands betagende landskaber. Gør dig klar til en rejse fyldt med frihed, natur og uforglemmelige øjeblikke!

13.45 | Rejseforedrag med Anne-Vibeke fra DK4

Danish Sydsalen i MCH Hovedbygning, 1. sal

Kom og hør den berejste tv-vært Anne-Vibeke fra DK4, der har været i Kenya. Hun giver masser af inspiration til din rejse, men også gode råd ift. hvordan du skal rejse, hvornår osv.
Anne-Vibeke vil i løbet af foredraget givet sit personlige og altid yderst inspirerende bud på, hvordan du får en uforglemmelig safariferie.
Der vil efterfølgende være mulighed for en snak med Anne-Vibeke på Africa Tours stand.

Tilmelding: Du kan tilmelde dig på forsiden af vores hjemmeside, nederst. Tilmelding her

14.00 | La Palma - Den smukkeste og mest uspolerede Kanarieø

Bravo Tours

Danish Hal M/Lokale M21

La Palma bliver også kaldt La Isla Bonita: Den smukke ø. Her finder du grønne bjerge, betagende udsigter, farverige byer med en lokal charme – og et overraskende strejf af Cuba. 

Hør mere om, hvad du skal opleve, og hvor du skal bo på denne grønne juvel. 

14.00 | Fotoworkshops med Africa Tours

Africa Tours

Danish Hal G/Lokale G3

Naturfotograferne Mads Hagen og Ole Ekelund fortæller om Africa Tours’ Fotoworkshop program til unikke naturdestinationer som Zimbabwe, Kenya og Finland. Hør om rejserne, naturoplevelserne, det fotofaglige indhold og det fantastiske i at rejse sammen med en gruppe, der har naturfotografi som fælles passion.

Foredragsholdere:
Mads Hagen og Ole Ekelund

14.00 | Enestående Portugal

Kulturrejser Europa

Danish Hal G/Lokale G1

Ingen kender Portugal bedre end os, når det kommer at arrangerer grupperejser med dansktalende rejseleder til Portugal. Kom og hør mere om vores spændende og alsidige rejsesortiment til det fantastiske land.

14.00 | Alaska med dansk rejseleder, Christian Weis Jensen, OurWorld A/S

Our World

Danish Hal K/Lokale K11

Vi rejser til hjertet af Alaska, vi oplever Alaskas højdepunkter i en mindre bus. Vi har inkluderet alle de ting som er et ”must” i Alaska, såsom tur med vandfly, køretur i Denali National Park, sejltur i Kenai fjords National Park og meget mere. Der er maksimalt 11 deltagere med i hver gruppe.

14.00 | Flodkrydstogter - Øster Lindet

Øster Lindet

Danish Hal M/Lokale M25

Få tid til hinanden på et afslappende, men samtidig oplevelsesrigt flodkrydstogt. Kom og hør mere om alle mulighederne og livet ombord på skibene, der sejler på flere af de europæiske floder.

14.00 | Thailand – en rejse gennem Smilets Land

Stjernegaard Rejser

Danish Hal M/Lokale M23

Eksotiske krydderier, gyldne templer, betagende natur, smukke strande og kulturelle skatte, der trækker tråde gennem tid og tradition. Træd ind i Thailands fortryllende verden, når Dorte Mydtskov fortæller om vores store udvalg af rejser til Smilets land. 

14.00 | Türkiye: A Journey Through History & Nature & Flavours

Embassy of the Republic of Türkiye

Danish Hal M/Lokale M20

Embark on a timeless journey through Türkiye! Explore ancient wonders whispering tales of civilisations, delve into breathtaking natural landscapes, and tantalize your palate with diverse, delicious flavours. Immerse yourself in sustainable experiences that respect history, nurture nature, and celebrate Türkiye's vibrant culture. Discover cultural journeys on a land where past, present, and future intertwine, creating unforgettable memories.

14.30 | Kinas Kultur Center fortæller om kinesisk te

Kinas Kultur Center

Danish Hal G/Lokale G4

I følge legenden blev teen opdaget af Kejser Shen Nung  da tre blade fra et tetræ ned i det kogende vand. En dejlig duft steg op af gryden, og kejseren smagte på vandet og fandt det opkvikkende. Kom og hør om kinesisk te og rejser til Kina hvor teen findes.

 

14.30 | GrønRejs - Danmarks Togrejsebureau

GrønRejs

Danish Hal M/Lokale M24

GrønRejs specialiserer sig i togrejser i Europa. Kom og hør om GrønRejs egen rejse, hvorfor det er interessant at rejse med tog, og få et indblik i de mange spændende destinationer, som GrønRejs tilbyder. Poul Kattler, som er rejseleder, kommer bl.a. og fortæller om de kommende grupperejser.

14.30 | Japan, ved Katrine Dumstrei

Jysk Rejsebureau

Danish Hal G/Lokale G2

I Japan er det i det ene øjeblik som at komme tilbage til det gamle og sagnomspundne "Solens rige", med geishaer, templer, lanterner og døre lavet af papir, mens man i det næste øjeblik bliver mødt af de nyeste højteknologiske gadgets og neonbeklædte skyskrabere. På dette foredrag vil jeg fortælle om hvordan du kan opleve de mange aspekter af dette unikke land.

14.30 | På eventyr med ekspeditionsskib

Profil Rejser

Danish Hal M/Lokale M26

Til Antarktis eller mod Nordkap med Hurtigruten Expeditions. Mindre luksusskibe med optimal mulighed for at udforske mere uberørte egne på alle klodens kontinenter.

15.00 | En safari du aldrig glemmer

Bravo Tours

Danish Hal M/Lokale M21

Kom med til savannen med vilde dyr og Kenyas kyst med overdådige palmestrande. Hos Bravo Safari kan du kombinere eksotisk badeferie med spændende safari i Kenyas bedste nationalparker.

Rejs lige som du ønsker – og få dansktalende safariguide med på turen.

15.00 | Costa Rica – grøn, grønnere, grønnest

C&C Travel

Danish Hal G/Lokale G1

Costa Rica byder på helt vidunderlig natur, og på én og samme rejse kan du nemt opleve både regnskove, vulkaner og skønne palmestrande. Samtidig lever her så mange sjældne og smukke dyr, at du lige så godt kan opgive at tælle. Morten vil fortælle jer mere om sine egne favoritoplevelser i Costa Rica, så du forhåbentlig kan blive inspireret til selv at tage ud og opleve naturen og den tilbagelænede stemning, du finder her. Kom og hør om at opleve regnskoven oppefra på hængebroer og i svævebaner, find ud af, hvilke af Costa Ricas strande, der lige er noget for dig, og bliv klogere på, hvor du kan møde tukaner, dovendyr, skildpadder og brøleaber!

Foredragsholder: Morten Kjær

15.00 | Grønland fortryller. Det gør det bare!

Greenland Travel

Danish Hal M/Lokale M20

Af Tina Lauritsen, Rejsekonsulent i Greenland Travel (Grønlands Rejsebureau)
Hvornår kan man køre hundeslæde? Se nordlys? Sejle blandt isbjerge i midnatssolens skær? Kan man rejse 3 generationer? Kan man nøjes med fire dage? Kan man få 14 dage til at gå? Er der stor forskel på pakkerejser og skræddersyede rejser?

15.00 | Vietnam fra Nord til Syd, ved Stine Nørbjerg

Jysk Rejsebureau

Danish Hal K/Lokale K11

Kom og hør om fantastiske Vietnam, som sprudler af liv, farver og dufte! Landet byder på alt fra travle storbyer til tusindvis af limstensklipper i Halong Bay, dybe grotter, hyggelige Hoi An med de farverige lanterner, bjerge, smukke vandfald, grønne rismarker, flydende markeder og et imødekommende folkefærd. Glæd dig til en oplevelsesrig rejse i Vietnams spændende kultur, natur og historie.

15.00 | Måske Danmarks bedste rejse til det smukke Færøerne m/ rejseleder Bent Graakjær

Time2Travel

Danish Hal G/Lokale G3

Kom og mød jeres fantastiske guide, som er med på rejsen til Færøerne. Jeres rejseleder Bent Graakjær har en tæt tilknytning til Færøerne, hvor han tidligere har boet og arbejdet i Thorshavn. Han har besøgt Færøerne utallige gange og kender næsten hver en krog og så har han et godt indblik i både kunst, kultur og gastronomi på Færøerne og forstår færøsk. 

I skal spise på nogle af de fantastiske kendte restauranter Færøerne har at byde på, og en aften i privat hjem med lækker mad er også en del af programmet. I oplever den smukke natur, de små bygder, whisky destillerier, vandfald og meget mere. Men kom selv og hør, når Bent Graakjær fortæller om turen på en indlevende måde, krydret med sjove fortællinger.

I kan både før og efter foredraget møde Bent Graakjær på Stand G 5892

15.00 | Frankrig - Sydfransk eventyr

Kulturrejser Europa

Danish Hal M/Lokale M23

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores foredrag, omhandlende vores grupperejser til Frankrig med dansktalende rejseleder. Foredraget tager udgangspunkt i vores sydfranske eventyr i Provence. Herudover kan du se, hvad vi også udbyder af spændende rejser til det spændende land.

15.00 | Krydstogt Eksperten – Krydstogt for alle med MSC Cruises!

Krydstogt Eksperten

Danish Hal M/Lokale M25

Oplev en verden af mangfoldighed og luksus med MSC Cruises! Foredraget dykker ned i, hvordan MSC Cruises skaber rammerne for det perfekte krydstogt for alle. Uanset om du søger kulturelle oplevelser, familievenlige faciliteter eller romantisk afslapning, tilbyder MSC Cruises det perfekte krydstogt. Udforsk spændende destinationer, nyd det internationale køkken med et tvist af Middelhavet og opdag, hvordan MSC Cruises skaber en unik rejseoplevelse for alle gæster.

Foredragsholder: 
Torben Simonsen

15.30 | Kom med ombord på et rigtigt ekspeditionskrydstogt

BENNS

Danish Hal M/Lokale M26

Drømmer du om at gå i de store opdageres fodspor? Kom og hør HX Hurtigruten Expeditions fortælle om de fantastiske ture, de tilbyder til fjerne destinationer som inkluderer sejladser i Arktis og Antarktis og en masse spændende steder derimellem.
Foredragsholder: Robin Evans

15.30 | Nazaré - Surf, Kultur, Eventyr

SUBLU Tour Portugal

Danish Hal MG/Lokale G2

Dyk ned i den fortryllende verden af portugisisk kultur, gastronomi og eventyr. Lad vores danske rejseleder guide dig gennem Sølvkystens skjulte perler, fra de majestætiske surf bølger i Nazaré til den historiske charme i Lissabon. Lad dig inspirere til din næste uforglemmelige rejseoplevelse!

15.30 | Ecuador - ét land, fire kontinenter

Le Tucan Ecuador Travel

Danish Hal G/Lokale G4

Ecuador er et land i det nordvestlige Sydamerika. Ecuador kan inddeles i tre naturlige regioner: kysten, højlandet og amazonasområdet.

kystområdet, hvor det økonomiske liv er domineret af produktionen af eksportafgrøderne bananer, kakao, ris og kaffe.
Højlandet, ligger mellem de to højderygge, der indgår i Andesbjergkæden og er præget af subsistenslandbrug.
Amazonasområdet, udvindes olie, der skaffer udenlandsk valuta til landet.

15.30 | Færøerne - kør-selv-ferie

Travel Nord

Danish Hal M/Lokale M24

Oplev charmen og autenticiteten på Færøerne! Udforsk det unikke landskab på en kør-selv-ferie. Vi fortæller om vores kør-selv-ferier rundt om øerne og præsenterer eksklusive messetilbud. Opdag Færøernes skønhed i 2024.

16.00 | Eventyrlige Indien – fra Ganges til Trankebar & Kerela

Adventure Holidays

Danish Hal K/Lokale K11

Indien  – fra Ganges til Trankebar & Kovalam - 22 dages rundrejse

En eventyrlig rejse  - på denne tur oplever du indernes helligste by Varanasi ved Ganges-floden, hvor hinduismens ritualer udspiller sig.
Det er er veritabelt bombardement af sanserne.
Vi besøger Trankebar i Sydindien &  Serampore.
Vi slutter turen af med et par afslappende dage i Kovalam og 1 nat på husbåd i ”backwaters”  i Alleppey. 

16.00 | Fotoworkshops med Africa Tours

Africa Tours

Danish Hal G/Lokale G1

Naturfotograferne Mads Hagen og Ole Ekelund fortæller om Africa Tours’ Fotoworkshop program til unikke naturdestinationer som Zimbabwe, Kenya og Finland. Hør om rejserne, naturoplevelserne, det fotofaglige indhold og det fantastiske i at rejse sammen med en gruppe, der har naturfotografi som fælles passion.

Foredragsholdere:
Mads Hagen og Ole Ekelund

16.00 | Ta’ Udenrigsministeriets Borgerservice med på rejsen

Udenrigsministeret

Danish Hal G/Lokale G3

Man kan komme galt af sted på 1000 måder, når man rejser i udlandet. Hør, hvordan Udenrigsministeriet giver gode råd til rejsende – og hvordan vi hjælper, når uheldet alligevel er ude.

16.00 | Færøerne

Gislev Rejser

Danish Hal M/Lokale M23

Rejser til Færøerne med dansk rejseleder, er populære som aldrig før. Den unikke natur, gør Færøerne til en oplevelse for livet. Oplev smukke grønne bjerge, græssende får, rislende bække, fossende vandfald, dybe fjorde og kønne kulørte træhuse.

16.00 | Algarvekysten - Et paradis for madører og strandløver

Bravo Tours

Danish Hal M/Lokale M21

Bravo Tours’ Kirsten Hytting fortæller om sit hjem på Algarvekysten.

Er du til strandferie med gode, lokale vine og portugisisk mad med masser af friskfanget fisk og sprøde grøntsager? Så skal du besøge Algarve! 

16.00 | Eventyrlige Papua, Borneo and Bali

Den Indonesiske Ambassade/Nicktours

Danish Hal M/Lokale M25

Foredragsholder: Nikolaj Jensen

Tag med på et fantastisk rejseeventyr i Indonesien med de bedste oplevelser i verdensklasse. Sejl dybt ind i Borneos jungle med husbåd og oplev orangutanger og næseaber helt tæt på. Tag med til Lembah festival med stammefolket på Vest Papua og oplev Dani folkets primitive verden.Dette er eventyr for de kræsne gæster, som vil flyve længere til de unikke oplevelser.

SØNDAG

10.30 | Krydstogt Eksperten – Den perfekte familieferie med Royal Caribbean!

Krydstogteksperten

Danish Hal M/Lokale M26

Tag med på en rejse ind i familieferiens ultimative oplevelse med Royal Caribbean! Udforsk verdens største krydstogtskibe, der byder på en overflod af aktiviteter og underholdning for alle aldre. Oplev magien ved "Perfect Day at Cococay," der tager ferieparadiset til nye højder. Fra vandlande til strande og eventyrlystne aktiviteter – Royal Caribbean skaber uforglemmelige stunder for hele familien. Lad os vise jer, hvorfor de er garant for verdens bedste familieferie til søs! 

Foredragsholder: 
Bente Borvik & Jens Raaholdt

10.30 | GrønRejs – Danmarks Togrejsebureau

GrønRejs

Danish Hal M/ Lokale M24

GrønRejs specialiserer sig i togrejser i Europa. Kom og hør om GrønRejs egen rejse, hvorfor det er interessant at rejse med tog, og få et indblik i de mange spændende destinationer, som GrønRejs tilbyder. Poul Kattler, som er rejseleder, kommer bl.a. og fortæller om de kommende grupperejser.

10.30 | Ecuador - ét land, fire kontinenter

Le Tucan Ecuador Travel

Danish Hal G/Lokale G2

Ecuador er et land i det nordvestlige Sydamerika. Ecuador kan inddeles i tre naturlige regioner: kysten, højlandet og amazonasområdet.

kystområdet, hvor det økonomiske liv er domineret af produktionen af eksportafgrøderne bananer, kakao, ris og kaffe.
Højlandet, ligger mellem de to højderygge, der indgår i Andesbjergkæden og er præget af subsistenslandbrug.
Amazonasområdet, udvindes olie, der skaffer udenlandsk valuta til landet.

10.30 | Magtens og Krimiernes England m/ angofil Lise Lotte

Time2Travel

Danish Hal G/Lokale G4

Lise Lotte, jeres guide på alle vores Englands rejser, kan man godt kalde anglofil. Hun besøger England i tide og utide, og har været rejseleder på et utal af spændende rejser til England. Hun kender landet bedre end de fleste, englænderne inklusive. Hun har skrevet bøger om England og I kan ikke få en bedre guide på en rejse til England. På rejsen kommer I rundt i det Sydlige

England, når I besøger det smukke og idylliske Cotswold, Winston Churchhill’s fødehjem, Shakespeare’s fødehjem i Stratford upon Avon, Oxford med Christchurch College, Eton og Windsor og meget mere. I bliver klogere på magtens veje i England, når Lise Lotte med stor entusiasme levende fortæller historier og legender. I besøger flere steder, som de fleste vil nikke genkendende til, hvis man af og til ser en af de engelske krimier i TV.

Efter foredraget kan I møde hende på Stand G 5892.

11.00 | Canada Highlights – Naturperler på stribe

Adventure Holidays

Danish Hal G/Lokale G1

Canada – inkl. 7 dage på Vancouver Island – 19 dages rundrejse

Vi oplever Vancouver by på cykel – god måde at se byen på.

Vi sejler til Vancouver Island og er på oplevelser i 7 dage. Vi bor et unik sted hvor vi ser bjørne, spækhuggere, sæler, ørne.  

Grande finale 7 dage i The Rockies med flere vandre/gåture og slutter i Calgary.    

11.00 | Azorerne - Verdens mest besøgsværdige øgruppe

Bravo Tours

Danish Hal M/Lokale M21

Den lille, portugisiske øgruppe Azorerne er flere gange blevet kåret til verdens mest besøgsværdige øgruppe af National Geographics.

Azorerne er en sand drømmerejse for dig, der elsker store og unikke naturoplevelser.

11.00 | New Zealand med dansk rejseleder

Risskov Rejser

Danish Hal K/Lokale K11

Oplev den storslåede natur og kultur i et af verdens bedste rejselande. Hør om vores rundrejse til New Zealand med dansk rejseleder, hvor vi har håndplukket de bedste oplevelser til dig – eller kombinér med eventyr i Australien.

v/ rejseleder Simon Kirk

11.00 | Portugal – kultur, smag og historie

Stjernegaard Rejser

Danish Hal M/Lokale M23

Portvin, blåmalede kakler, bugtende vinterrasser ved Douroflodens bredder og en kulturhistorisk rigdom uden sidestykke. Bliv klogere på pragtfulde Portugal i selskab med produktchef Stine Meinertsen, når hun deler ud af sin viden og begejstring for den populære destination. 

11.00 | Canada på egen hånd

Risskov Rejser

Danish Hal G/Lokale G3

Glæd dig til tips, gode råd og masser af rejseinspiration til din kør-selv-ferie i bil eller autocamper i Canada. Bliv klogere på ruter, oplevelser og rejseperioder, så du får den bedste start på din ferie.  

v/ rejseekspert Susan Langerskov Buchhave

11.00 | Krydstogt for begyndere - Øster Lindet

Øster Lindet Rejser

Danish Hal M/Lokale M25

Overvejer du krydstogt som ferieform, men er ikke sikker på, at det er noget for dig? Så kom og hør mere om denne fantastiske ferieform og få besvaret alle dine spørgsmål om, hvad der sker på et krydstogt, og hvad du skal være opmærksom på.

 

11.00 | Trygt boligkøb i Spanien af Bolig-Udland.dk & Nykredit International

Bolig Udland

Danish Hal M/Lokale M20

Bolig-udland.dk og Nykredit International inviterer til foredraget Trygt boligkøb i Spanien.


Vi vil komme ind på alt, man som køber skal være opmærksom på, når man vil realisere drømmen om en feriebolig i Spanien, herunder de forskellige områder, hele købsprocessen, finansiering og meget mere.

11.30 | Sydvestlige USA med dansk rejseleder, Christian Weis Jensen, OurWorld A/S

Our World

Danish Hal G/Lokale G4

Vil du med på "road trip i USA"?. Vi rejser rundt i det sydvestlige USA i en minibus med maksimalt 8 deltagere, vi skal bl.a. opleve Grand Canyon. Rejsen er tilpasset så der er tid til at opleve stederne og ikke kun se dem.

11.30 | Star Clipper - Krydstogt på store sejlskibe

Profil Rejser

Danish Hal M/Lokale M26

Et anderledes krydstogt med store sejlskibe, som kan anløbe mindre byer. Her er ingen stive tidsplaner, og du kan frit gøre, som du vil med dine dage – og aftener.

11.30 | Vulkanøen Island - skabt af is, ild og vand

Vilholdt Rejser

Danish Hal M/Lokale M24

Kom og hør vores lokale Islandseksperts spændende fortælling om sit land med udgangspunkt i vores 12 dages rundrejse krydret med video og billeder. Er drømmen at rejse til Island og står valget mellem grupperejse og kør selv-ferie, får du svaret her!

11.30 | Oplev USA og Canada i autocamper

DANexplore

Danish Hal G/Lokale G2

Oplev fantastiske Canada på egen hånd v. Troels Hedelund
DANexplores rejsekonsulent Troels Hedelund har rejst verden tynd – men hans helt store rejsekærlighed er Canada. Så sent som i efteråret var han afsted med kone, fire børn og svigerforældre på rejse i autocamper. Han kan fortælle dig, hvor du skal tage hen for at få de helt store naturoplevelser, og hvornår på året det er bedst at tage afsted.

12.00 | New Zealand på egen hånd v/Rejseekspert Iben Thriege

Risskov Rejser

Danish Hal G/Lokale G3

Tyvstart eventyret i et af verdens bedste og smukkeste rejselande – New Zealand! Få tips til kør-selv-ferien i bil eller autocamper, og bliv inspireret til rute, oplevelser og seværdigheder.

v/ rejseekspert Iben Thrige

12.00 | Thailand, Sydøstasien og Oceanien - Eksotisk badeferie eller en oplevelsesrig rundrejse

Bravo Tours/Top Tours

Danish Hal M/Lokale M21

Drømmer du om en oplevelsesrig rundrejse i Thailand eller Indonesien? Eller en eksotisk badeferie til Maldiverne, Mauritius eller Zanzibar? 

Top Tours og Bravo Tours giver dig masser af inspiration til drømmerejsen.

12.00 | Golfrejse til Sydafrika

Caddie Golfrejser

Danish Hal K/Lokale K11

Oplev Jesper fra Caddie Golfrejser og Lizle fra Sydafrika fortælle om golfrejser til Sydafrika, som ikke kun er hjemsted for fantastiske golfbaner. Der er safariture, naturoplevelser og kulturelle skatte, som venter på at blive udforsket. Vi glæder os til at dele vores oplevelser og inspirere dig!

12.00 | Pakistan – Hunzadalen & Karakoram Highway

Panorama Travel

Danish Hal G/Lokale G1

Pakistan er Panorama Travels seneste bud på et rigtigt eventyr! Vi krydser høje bjergpas på den legendariske Karakoram Highway mod den berømte Hunzadal. Vi besøger landsbyer i Skardudalen, og undervejs oplever vi gamle forter, farverige markeder og den pakistanske gæstfrihed.

12.00 | Storbritannien Kør-selv-ferie (England, Skotland, Irland)

Travel Nord

Danish Hal M/Lokale M20

Lige på den anden side af Vesterhavet finder vi en fantastisk ferie destination. Oplev de britiske øerne, på en kør-selv-ferie. Vi fortæller i dette foredrag om vores kør-selv-ferier hertil. Hør om vores messetilbud, og hvorfor man netop skal hertil.

12.00 | Vidunderlige Norditalien

Kulturrejser Europa

Danish Hal M/Lokale M23

Kulturrejser Europa har arrangeret grupperejser med dansktalende rejseleder til Italien i mere end 20 år, og kender landet umådeligt godt. Kom og hør mere om vores rejser hertil med udgangspunkt i rejsen: Vidunderlige Norditalien, med besøg ved søerne, Maggiore, Como og Orta.

12.00 | Krydstogtferie for begyndere

MyCruise

Danish Hal M/Lokale M25

Har du aldrig været på krydstogt, så hjælper vi dig på vej her. Kom og hør om hvorfor et krydstogt er verdens bedste All Inclusive-ferie. Få tips til at vælge den rigtige tur, hør om alt det der altid er inkluderet på et krydstogt og hvordan du får endnu mere for pengene. Vi vil også løfte sløret for årets mest populære ture og hvordan du finder de allerbedste tilbud.
Foredragsholder: Nicki Olsen, Salgsdirektør i MyCruise

12.30 | Krydstogt Eksperten – Krydstogt for alle med MSC Cruises!

Krydstogteksperten

Danish Hal M/Lokale M26

Oplev en verden af mangfoldighed og luksus med MSC Cruises! Foredraget dykker ned i, hvordan MSC Cruises skaber rammerne for det perfekte krydstogt for alle. Uanset om du søger kulturelle oplevelser, familievenlige faciliteter eller romantisk afslapning, tilbyder MSC Cruises det perfekte krydstogt. Udforsk spændende destinationer, nyd det internationale køkken med et tvist af Middelhavet og opdag, hvordan MSC Cruises skaber en unik rejseoplevelse for alle gæster.

Foredragsholder: 
Torben Simonsen

12.30 | Individuelle rejser i Vietnam og Cambodia

Amazing Tours

Danish Hal G/Lokale G2

Vietnam og Cambodia har uanede muligheder for spændende og overraskende oplevelser og ukendte paradisiske strande. Hos Amazing Tours laver vi Danmarks mest personlige og unikke rejser til disse to lande – enten hver for sig eller i en kombinations rejse. Kom og bliv inspireret. Som familierejse eller parferie.

12.30 | Flodkrydstogter på Rhône, Rhinen og Donau

Kulturrejser Europa

Danish Hal G/Lokale G4

Kom og hør om vores populære flodkrydstogter på Rhône, Rhinen og Donau. Hos Kulturrejser Europa har vi arrangeret grupperejser på foldkrydstogter i mere end et årti og har et godt kendskab, når det kommer til oplevelser på Europas floder.

12.30 | Trygt boligkøb i Spanien gennem 25 år - af Mediter Real Estate og Nykredit

Mediter Real Estate

Danish Hal M/Lokale M24

Kom og hør nærmere om området Costa Blanca, boligkøbets faser, finansiering og se eksempler på spændende boliger.
- Foredragsholder: Gitte Jensen (Mediter Real Estate) og Christina Henriksen (Nykredit International)

13.00 | En safari du aldrig glemmer

Bravo Tours

Danish Hal M/Lokale M21

Kom med til savannen med vilde dyr og Kenyas kyst med overdådige palmestrande. Hos Bravo Safari kan du kombinere eksotisk badeferie med spændende safari i Kenyas bedste nationalparker.

Rejs lige som du ønsker – og få dansktalende safariguide med på turen.

13.00 | New Zealand med stopover i Sydney i 4 dage

Adventure Holidays

Danish Hal K/Lokale K11

New Zealand med stopover 4 dage i Sydney – 25 dages rundrejse – 2 danske rejseledere

Vi starter i Sydney, rundvisning i Operahuset, havnerundfart, byrundtur i The Rocks

Vi er 19 dage  og byder på mange highlights: overnatningscruise på Doubtful Sound, Skippers Canyon & vandreture i flere Nationalparker.
Maori kulturen opleves hos lokal Maori-stamme.  Stort aktivitetsprogram

13.00 | Prag - den gyldne stad

Ans Rejser

Danish Hal M/Lokale M20

En af Ans Rejsers hoved destinationer er Prag. Denne smukke storby indbyder til så meget skønt. Shopping, arkitektur, historiens vingesus og masser af hygge. Vi bor på bådhotellet Albatros på Moldau, og med kun få minutters gang til absolut centrum af byen.
Vi besøger Karlstejn slottet, et berømt glasværk og mange andre spændende steder på 6 dages turen hvor der også er indlagt tid til at opleve og udforske byen på egen hånd.

13.00 | På krydstogt med verdens største krydstogtsskibe

BENNS

Danish Hal M/Lokale M25

Bente tager jer med ind i Royal Caribbeans verden med et foredrag om verdens største krydstogtskib og et krydstogtrederi, som tilbyder alt hvad hjertet begærer. Hør mere om vores ture til Caribien eller den unikke tur fra Mellemøsten til Fjernøsten.


Foredragsholder: Bente Borvik

13.00 | Safari Østafrika

BENNS

Danish Hal G/Lokale G1

Safari i verdensklasse, smukke hvide sandstrande – rendyrket eventyr blandt savannens dyr for hele familien Kom til foredrag med Sofia og Carsten fra BENNS og hør mere om de oplevelser, der venter jer, når I rejser på eventyr i det østlige Afrika.  
Foredragsholder: Sofia van Zyl & Carsten Andersen

13.00 | Kinas Kultur Center fortæller om Kinesisk Nytår ”Spring Festival”

China Cultural Center

Danish Hal G/Lokale G3

Kinesisk Nytår eller ”Spring Festival” er en af de mest markante begivenheder i Kina. Her hvor man skifter dyretegn og et ny år begynder. Kom og hør et autentisk foredrag om denne begivenhed og hør mere om hvordan man selv kan opleve den i Kina.

13.00 | Færøerne

Gislev Rejser

Danish Hal M/Lokale M23

Rejser til Færøerne med dansk rejseleder, er populære som aldrig før. Den unikke natur, gør Færøerne til en oplevelse for livet. Oplev smukke grønne bjerge, græssende får, rislende bække, fossende vandfald, dybe fjorde og kønne kulørte træhuse.

13.30 | Explora Journeys – når boutiquehotellet flytter til søs

MyCruise

Danish Hal M/Lokale M26

Explora Journeys søsatte deres første luksusskib i 2023 og flere følger allerede i år. Mød det nye luksusrederi som mest kan beskrives som et boutiquehotel til søs, hvor der er tænkt på selv de mindste detaljer. Hør om hvorfor du skal overveje en tur med de luksuriøse, mindre skibe som besøger spændende steder, hvor de store skibe må sejle forbi og alt det du kan forvente på et ultraluksuriøst krydstogt.


Foredragsholdere: Henrik Bergkvist fra Explora Journeys og en fra Exclusive by MyCruise

13.30 | Sri Lanka - det bedste rundrejseland

C&C Travel

Danish Hal G/Lokale G2

Foredragsholder: Annie Lindgård Holm

Hos C&C Travel kalder vi Sri Lanka for det allerbedste rundrejseland, og Annie vil gerne vise jer, hvorfor det er så fantastisk et land at rejse rundt i! Landet byder på lidt af det hele, så uanset om I er til aktiv ferie med vandreture i jungle og bjerge, safariture til elefantsletter, rundture i hyggelige byer eller afslapning på smukke strande, så er Sri Lanka med på det hele! Foredraget vil tage udgangspunkt i, hvordan en rundrejse med privatchauffør foregår i Sri Lanka.

13.30 | New Zealand, ved Stine Nørbjerg

Jysk Rejsebureau

Danish Hal G/Lokale G4

Kom og hør om fantastiske New Zealand, som rummer et væld af fantastiske natur- og adventure oplevelser! Her kan du komme på trek i både regnskov og på gletsjere, opleve gejsere og vulkaner, ro i kajak og svømme med delfiner samt bungyjumpe og river rafte. New Zealand er et spændende rejsemål for eventyrlystne i alle aldre!

13.30 | Nordlys og magiske lapland

Profil Rejser

Danish Hal M/Lokale M24

Kom og hør om verdens første ICEHOTEL, at sove under nordlyset i Finland, køre snescooter ud over de frosne søer og hundeslædeture gennem skovene med sneklædte træer.

13.45 | USA - The Grand Tour

Gislev Rejser

Danish Hal M/Lokale M23

Vi har 25 års erfaring med rundrejser med dansk rejseleder til USA. Flot foredrag om den ultimative rejse til USA med bl.a. New York, Washington DC, Niagara Falls, Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion National Park, Las Vegas, San Francisco og Hollywood.

14.00 | Oplevelsesrige seniorrejser til Kreta

Apollo

Danish Hal M/Lokale M20

Kun få har samme indgående kendskab til Kreta som rejseleder Michael Halle fra Elenas, der kender øen som sin egen bukselomme. Gennem en uge forføres du kulturelt og kulinarisk i godt selskab med andre seniorer og oplever nogle af øens hemmeligheder. Hør om Apollo’s seniorture på dette foredrag.


Foredragsholder: Michael Halle 

14.00 | Eventyr på skinner

Gislev Rejser

Danish Hal K/Lokale K11

Hør om 2 flotte rejser med spektakulære og unikke togstrækninger, Eventyr på skinner i Norge, hvor du kører med både Flåmsbanen og Bergesbanen. Desuden vores nyhed Eventyr på skinner i Schweiz, med 3 verdensberømte togstrækninger, bl.a. Glacier Expressen.

14.00 | Australien med dansk rejseleder

Risskov Rejser

Danish Hal G/Lokale G3

Drømmer du dig Down Under? Kom og bliv klogere på vores rundrejse til Australien, hvor vi har håndplukket de bedste oplevelser og seværdigheder i selskab med en dansk rejseleder – eller kombinér med eventyr i New Zealand.

v/ rejseleder Simon Kirk

14.00 | Rejseklubben - Danmarks mindst kedelige rejseklub

En del af Bravo Tours

Danish Hal M/Lokale M21

I Rejseklubben deler vi en passion for at rejse og opleve nye steder. Vi nyder at møde nye bekendtskaber og danne relationer. 
Mød Danmarks mindst kedelige klub og hør om, hvorfor du skal med på en af vores mere end 25 forskellige rejser til Europas mest fascinerede rejsemål i godt selskab!

14.00 | Balule River Lodge - Big 5 lodge i Greater Kruger National Park

Safari Eksperten

Danish Hal G/Lokale G1

Storslået, vild natur, spændende og bjergtagende dyreoplevelser på safari turene, eksklusiv luksus i lodgen. Balule er vores egen intime lodge med blot 7 værelser og dansk manager beliggende lige ud til Olifants River i Greater Kruger National Park. Opholdet på Balule kan kombineres med bl.a. Mauritius, Cape Town, Victoria Falls eller kør-selv ferie.

14.00 | Find vej i krydstogtjunglen - Øster Lindet

Øster Lindet Rejser

Danish Hal M/Lokale M25

Synes du også, at udbuddet af krydstogter er overvældende og måske lidt uoverskueligt? Hvordan finder du det rigtige krydstogt for dig? Hvilke overvejelser skal du gøre dig, for at vi sammen kan finde den perfekte rejse til dig? Kom og bliv klogere herpå.

14.30 | New York, The Big Apple

Gislev Rejser

Danish Hal G/Lokale G2

Vi har 25 års erfaring med rejser til New York. Altid med dansk rejseleder, der viser dig det bedste af  mangfoldige Manhattan, inkl. 5th Avenue, Central Park, Frihedsgudinden, Ellis Island, Wall Street,  911 Memorial Park og det nye One World Trade Center.

14.30 | Grønland fortryller. Det gør det bare!

Greenland Travel

Danish Hal M/Lokale M24
Hvornår kan man køre hundeslæde? Se nordlys? Sejle blandt isbjerge i midnatssolens skær? Kan man rejse 3 generationer? Kan man nøjes med fire dage? Kan man få 14 dage til at gå? Er der stor forskel på pakkerejser og skræddersyede rejser?


Tina Lauritsen er specialist i rejser til Grønland. Hun er vokset op i Grønland, så det er en livslang erfaring, hun kommer til at dele med jer. Tina har også arbejdet i turistbranchen i Grønland. Derfor er hun også den helt rigtige til at give jer den bedste introduktion til at rejse i Grønland. Tina viser flotte billeder fra Grønland, og der er sat tid af til at du kan stille spørgsmål.

14.30 | Krydstogt for begyndere

Profil Rejser

Danish Hal M/Lokale M26

Vi ved, der findes rigtig mange fordomme om at tage på krydstogt. Dem vil vi gerne punktere én gang for alle, da krydstogter er en helt særlig og fantastisk rejseform med utallige muligheder for unikke oplevelser.

14.30 | De Vestindiske Øer – Tropisk paradis og dansk historie

Stjernegaard Rejser

Danish Hal G/Lokale G4

Hør alt om vores mange rejser til De Vestindiske Øer, som du kan opleve med vores dygtige fastboende rejseledere. Adm. direktør Peter Møller Jensen fortæller om det tropiske paradis med vidunderlige strande og en spændende historie – især set med danske øjne! 

14.30 | Norditalien med bus og fly

Gislev Rejser

Danish Hal M/Lokale M23

Som rejseland kan Italien det hele. De norditalienske søer er år efter år blandt Europas største rejsehits, de kunsthistoriske perler titter frem overalt i Toscana, mens kysterne byder på kilometervis af smukke sandstrande. Hos Gislev har vi både bus- og flyrejser til Italien.

15.00 | Chile & Argentina - Sydamerikanske highlights

Adventure Holidays

Danish Hal K/Lokale K11

Chile og  Argentina – Sydamerikanske Highlights – 19 dages rundrejse

Vi oplever storbyen Santiago på cykel og udforsker byen og vinområdet.
Vi kører gennem de farverige Andesbjerge til vinområdet Mendoza.
Dette er en tur med store kontraster og forskellighed – 2 /3 nætter hvert sted
Vi tager mod Ildlandet sejler i Beaglekanalen ved verdens ende i Ushuaia og nyder de flotte gletsjere i Patagonien.
Grande finale er Iguazu vandfaldene og storbyen Buenos Aires.

15.00 | Grønland - et eventyr for alle

Hotel Sisimut

Danish Hal M/Lokale M20

Få tid til hinanden på et afslappende, men samtidig oplevelsesrigt flodkrydstogt. Kom og hør mere om alle mulighederne og livet ombord på skibene, der sejler på flere af de europæiske floder.

15.00 | Fantastisk ferie i Thailand

Thailand Turisme

Danish Hal G/Lokale G1

Store oplevelser venter i Thailand, og på dette foredrag får du en smagsprøve på det hele. Vi byder på højdepunkter fra hele Thailand – fra det brusende Bangkok til de vildeste nationalparker. Vi viser også vej til de dejligste strande og tager dig med på et eksotisk øhop i det sydligste Thailand. Foredraget er for både par og børnefamilier og afholdes på dansk.

15.00 | Når noget går helt galt i udlandet – Udenrigsministeriets Borgerservice i aktion

Udenrigsministeret

Danish Hal G/Lokale G3

Nogle katastrofer er uden fortilfælde. Så skal der improviseres. Hør om evakuering fra Afghanistan og om, hvordan vi hjalp strandede danskere under COVID-19. Hør også om vores globale beredskab ved terrorangreb, naturkatastrofer og ulykker.

15.00 | Skræddersy din drømmesafari

Bravo Tours

Danish Hal M/Lokale M21

Safari er en drømmerejse, du aldrig glemmer. Derfor kan du hos Bravo Safari sammensætte rejsen præcist som du vil. Hør vores safariekspert fortælle om de mange muligheder og bliv klædt på til at finde din egen drømmesafari.

15.15 | Sydfrankrig - Biscayen - Pyrenæerne

Gislev Rejser

Danish Hal M/Lokale M23

Tag med Gislev til Frankrig fra Billund og oplev et af franskmændenes foretrukne ferieområder – det sydvestlige Frankrig med Biscayens baskerstemning og Pyrenæernes imponerende udsigter.

15.30 | Sinex Rejser og Air China fortæller om Is festival i Harbin

China Cultural Center

Danish Hal G/Lokale G2

Siden 1985 har den kinesiske by Harbin tiltrukket tusinder af turister til den årlige is-festival, der varer fra begyndelsen af januar og mere end en måned frem. Kom og hør om festivallen og få viden om hvordan man kan rejse til denne fantastiske begivenhed.

15.30 | Japan med dansk rejseleder, Christian Weis Jensen, OurWorld A/S

Our World

Danish Hal G/Lokale G4

På vores rejse i Japan med maksimalt 15 deltagere, skal vi opleve Kyoto, Hiroshima, Tokyo og naturligvis Mt. Fuji. På de længere afstande bruger vi den imponerende Bullit train også kendt som Shinkansen.

15.30 | Island – Kør-selv-ferie & aktiviteter

Travel Nord

Danish Hal M/Lokale M24

Oplev Island i dit eget tempo med vores kør-selv-ferie og prøv unikke aktiviteter. Fra smukke vandfald til varme kilder guider vi dig gennem Islands betagende landskaber. Gør dig klar til en rejse fyldt med frihed, natur og uforglemmelige øjeblikke!

16.00 | Fransk Polynesien, ved Nina Hareskov Eilertsen

Jysk Rejsebureau

Danish Hal G/Lokale G1

Drømmer du om at opleve ægte stillehavsstemning, nogle af verdens smukkeste strande og laguner og et fantastisk undervandsliv? Så er Fransk Polynesien lige noget for dig! Jeg fortæller om de forskellige øgrupper, både de afsides Marquesas- og Australøer, de smukke atoller, kaldet Tuamotus, og Selskabøerne, bl.a. Tahiti og Bora Bora. Fransk Polynesien har en enorm diversitet i landskab, sprog og kultur, så der er øer og oplevelser for enhver smag!

16.00 | USA - The Great American West

Gislev Rejser

Danish Hal M/Lokale M23

KUN MED Gislev – Flot og alsidig rundrejse med dansk rejseleder til bl.a. Yellowstones NP, Mount Rushmores stenansigter, cowboys og vilde bisons i Custer State Park og Laura Ingalls hus fra Det Lille Hus på Prærien.

16.00 | La Palma - Den smukkeste og mest uspolerede Kanarieø

Bravo Tours

Danish Hal M/Lokale M21

La Palma bliver også kaldt La Isla Bonita: Den smukke ø. Her finder du grønne bjerge, betagende udsigter, farverige byer med en lokal charme – og et overraskende strejf af Cuba. 

Hør mere om, hvad du skal opleve, og hvor du skal bo på denne grønne juvel. 

16.00 | Tanzania & Zanzibar – kaffefarm, Safari & Bountyland

Adventure Holidays

Danish Hal G/Lokale G3

Tanzania og Zanzibar – Kaffefarm, Safari og Bounty land – 16 dages rundrejse

En uforglemmelig oplevelse til Tanzanias vilde natur.
Vi bor unikt på den danskejede kaffefarm ”Shangri-La” og kommer tæt på lokalbefolkningen.
Vi tager på Safariture i 3 forskellige Nationalparker efter the ”the big 5”.
Vi slutter på Zanzibar 5 dage , besøger Stone Town og slapper af i ”Bountyland”. 

Oplev Ferie For Alle

Glæd dig til at dykke ned i et hav af spændende og sjove aktiviteter for hele familien, og få baggagen fyldt op med inspiration til spændende rejsemål, -typer og -udstyr i MCH Messecenter Herning. 

Køb billet

 

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke den info du skulle bruge, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper meget gerne med alle spørgsmål - store som små.

Kontakt os

keyboard_arrow_up