Hold din næste ferie i Danmark

Hvis du tror, du har set og oplevet alt i Danmark, så tager du fejl!

 

Udstillere fra hele landet

Smag på lokale specialiteter

Få de bedste ferietips

Ferie i Danmark - når det er bedst

Opdag nye destinationer, attraktioner og udflugtsmål i hele Danmark!

Danmarkshallen er for dig, der gerne vil have inspiration og rådgivning til de bedste oplevelser i Danmark. Uanset om du søger et kroophold i Nordjylland, et sommerhus på Bornholm, et feriecenter ved Vesterhavet, hotelovernatning i storbyen, Bed & Breakfast på Fyn eller noget helt sjette - så er udstillerne klar til at hjælpe dig på vej.

Danmarkshallen er for dig, der
 

  • Søger inspiration til nye ferieoplevelser i Danmark!

  • Elsker endagsture og weekendophold

  • Ønsker at planlægge din ferie med omhu

Hvad venter du på?

Køb billet her

En sjov dag for hele familien

I Danmarkshallen finder du store og små attraktioner og destinationer spredt ud over hele landet. Udstillerne står klar med at væld af ferieinspiration til dit næste ferieophold og byder på sjove aktiviteter for hele familien. 

På Danmarksscenen kan du både blive klogere, blive underholdt og måske forundret, når udstillere og artister fra hele Danmark kommer og optræder med sjove og skæve indslag. I Danmarkshallen finder du underholdning – og oplevelser – for alle.

Få et overblik over alle aktiviteterne her

Smag på Danmark

Danmarkshallen syder af aktivitet, og de mange udstillere er fortræffelige til at fortælle de gode historier fra de mange forskellige egne. Der er også rig mulighed for at smage på delikatesser og specialiteter fra hele landet. Kom og bliv inspireret til en enestående ferie i smukke Danmark.

I Danmarkshallen findes der mange spændende hvile- og spisesteder, hvor I kan slappe af og forkæle både ben og smagsløg. Prøv en af de spændende temarestauranter og få stillet sulten i fiskerestauranten eller i den hyggelige Kafé Kornblomst. 

Udforsk udstillerlisten her

 

Sommerferie i Danmark

Elsker du kvalitetstid med familien i et sommerhus eller på campingpladsen?

Nogle gange behøver man ikke at rejse langt væk for at få masser af minder og oplevelser for livet. Danmark som rejseland byder på et væld af spændende oplevleser. Bliv klogere på forlystelser og seværdigheder, gastronomiske oplevelser, skjulte perler og meget andet som Danmark og den danske natur har at byde på. Messen rummer uendelige muligheder for dig og din familie.

 

Køb billet her

 

 

Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.

Vind billetter til Ferie for Alle