B2B på Ferie for Alle

Inspiration | Netværk | Personlige møder | Prisuddelinger | Pressemøder

 

Forespørg på gratis B2B-billet

 

 

Business-to-business for
rejse- og oplevelsesbranchen

Ferie for Alle samler hele rejse- og oplevelsesbranchen i MCH Messecenter Herning til møder, netværksarrangementer, pressemøder og prisuddelinger.

Hvis du er en del af rejse-, ferie- eller oplevelsesbranchen, kan du ansøge om en gratis B2B-billet til Ferie for Alles fagdag fredag 23. februar 2024.

Ferie for Alle er for dig, der
 

  • Holder af at netværke i afslappende og trygge rammer

  • Værdsætter det personlige møde med branchen

  • Deltager i pressemøder og netværksarrangementer

Forespørg på gratis B2B-billet her

Åbning af Ferie for Alle

Ferie for Alle skydes i gang med en officiel åbning, der samler ledere og erhvervsfolk på tværs af rejse- og oplevlelsesbranchen. Her sørger vi for en lækker morgenanretning og en række spændende indslag på scenen. Under åbningen vil der bl.a. foregå prisuddelingen af årets havfruepris og årets rejsejournalist. Der vil ligeledes være rig mulighed for at netværke og hente inspiration på tværs af rejse- og oplevelsesbranchen.

Netværksarrangementer

Danish Camping Award, uformel Get-2-gether og Executive Lounge for CEOs, ambassadører og andre topledere i branchen, er blot nogle af de mange netværksarrangmenter der afholdes under Ferie for Alle. Hertil afholdes der at væld af B2B-møder mellem ambassadører, agenter og udstillere rundt på hele messen. Ferie for alle samler hele branchen og er derfor et perfekt sted for personlige møder, netværk og inspiration. 

Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.

Vind billetter til Ferie for Alle