Artikler

På eventyr i Masaiernes Tanzania

arrow_backTil oversigten

24. januar 2024 | BENNS

BENNS introducerer safarirejse med mere kulturelt indhold.

PÅ EVENTYR I MASAIERNES TANZANIA
Denne rejse til det ukendte Tanzania er en unik mulighed for de, der ønsker store oplevelser, intense indtryk og ægte impulser.

Basen for rejsen er ”Mama Leo”, en stor, danskejet lodge med egen kaffeplantage på bjergsiden af Mount Meru, ikke langt fra Kilimanjaro. Den har fokus på kultur, miljø og samspillet mellem mennesker og natur. Her bliver gæsterne inviteret indenfor i den afrikanske sjæl og lokalmiljøet omkring landsbyen Ngulelo. Med et nysgerrigt og åbent sind vil man med garanti få fantastiske oplevelser.

På rejsen har man et par overnatninger i telte på det lokale masai-folks slette, hvor man kommer helt tæt på natur såvel som masai-kulturen. Der venter også et par dage med storslået safari i nationalparkerne Tarangire, Lake Manyara og det helt fantastiske, UNESCO-fredede Ngorongoro-krater.

Rejsen foregår i en gruppe med andre danskere, og under hele opholdet bliver der taget hånd om gæsterne af den danske familie på Mama Leo, samt de lokale.


Rejseferiode: 15. november - 28. november 2024 (Rejsen er også på programmet primo 2025)

Flere artikler fra BENNS

Artikel er skrevet af:

BENNS

Historien om BENNS begynder i 1963, hvor Niels Jørgen Benn fra Holstebro grundlagde Benns Rejser. Bureauet levede især af at arrangere rejser for skandinaviske venskabsforeninger, der havde forbindelser til Australien, New Zealand, Canada og USA. Vi hjalp således danskere med at komme både ”down under” og ”across the pond” i en tid, hvor den slags ikke var så ligetil.

Op igennem 00’erne indgik vi i en række opkøb og frasalg af andre rejsevirksomheder. Det betød, at vi også har gået under navnene Team Benns og MyPlanet. I 2005 blev MyPlanet dog solgt fra, og 10 år senere blev Team Benns til

Se profil
keyboard_arrow_up