Artikler

Krydstogter er temaet på næste års Ferie for Alle-messe

arrow_backTil oversigten

4. januar 2024

Skandinaviens største feriemesse zoomer ind på krydstogter, når 2024-udgaven af Ferie for Alle finder sted i MCH Messecenter Herning 23.-25. februar. Samtidig favner messen alle andre ferieformer lige fra golf og camping til outdoor og charterrejser, ligesom de besøgende kan se frem til alverdens aktiviteter og flere end 150 rejseforedrag.

Ferie for Alle sætter fokus på krydstogter på næste udgave af messen, hvor der blandt meget andet indrettes et foredragslokale dedikeret til ferieformen og diskes op med krydstogt-relateret underholdning på den store scene i Hal M. Krydstogter fremhæves også i den officielle messeavis, ligesom der trækkes lod om krydstogtbilletter blandt alle, der har købt billet til messen. Alt sammen er det naturligvis noget, der vækker begejstring i branchen.

- Det er helt fantastisk, at krydstogter kommer mere på landkortet, og at flere danskere får øjnene op for denne rejseform. Der er stadig mange forkerte fordomme og tanker om, hvad krydstogt er og kan, og det kan vi forhåbentlig gøre noget ved, lyder det fra administrerende direktør i MyCruise Claus Jensen, der finder fokusset helt uvurderligt:

- Det betyder rigtig meget for os, at der er andre end rederierne og os krydstogtsspecialister, som spreder budskabet om rejseformen. Forhåbentlig vil der være ekstra mange danskere, som overvejer krydstogter efter messen.

Allerede stigende interesse
Hos Krydstogt Eksperten oplever man allerede en stor, stigende interesse for krydstogter og lukker således indeværende år, 2023, med en vækst på cirka 50%.

- Vi hører også fra rederierne, at det generelle salg i verden er stigende. Rigtig mange har fået øjnene op for, hvad en krydstogtrejse tilbyder, konstaterer direktør i Krydstogt Eksperten Jens Raaholdt og sætter nogle ord på, hvilke destinationer, der hitter i øjeblikket:

- Krydstogter ud af København er altid populære. I en verden præget af høj inflation og en stadig igangværende energikrise er der mange, som kan se fidusen i at sejle ud af København og spare flybilletten. Derudover er Middelhavet fortsat en populær destination blandt danskerne, og så har vi set en enorm interesse i krydstogter til de nordlige egne som Grønland, Island og Svalbard.

Krydstogt Eksperten styrker sin tilstedeværelse på den kommende udgave af Ferie for Alle, hvor man således for første gang stiller med en stand på 70 kvadratmeter og 10 ansatte.

Alle typer ferieformer rigt repræsenteret
Mens temaet altså er krydstogter, gøres der fortsat en dyd ud af at leve op til messens titel og dermed være noget for alle - samtlige typer ferieformer er rigt repræsenteret, og der bliver traditionen tro nok at gå på opdagelse i.

Dansk Golfshow får en makeover, den omfattende, integrerede campingmesse breder sig denne gang over seks haller, outdoorshowet bliver atter et overflødighedshorn af indtryk og aktiviteter, og Danmarkshallen er som altid ambitiøs i bestræbelserne på at gøre de besøgende klogere på de mange muligheder i vort eget land. Samtidig kalder det store udland i to haller, ligesom messen igen byder på et overdådigt legeland for børn og barnlige sjæle. I det hele taget er der skruet op for oplevelserne på den kommende udgave af Ferie for Alle, der eksempelvis har flere end 150 rejseforedrag på tapetet. Forventningsglæden er derfor i top hos teamleder i Ferie for Alle, Johnny Tang Frandsen.

- Vi bestræber os på at skabe en både informativ og underholdende messe for alle, og vi glæder os rigtig meget, til det går løs. Vores udstillere og samarbejdspartnere har igen mødt os med åbenhed, imødekommenhed og samarbejdsvillighed, og det er vi dybt taknemmelige for - den indstilling og opbakning skaber det helt perfekte udgangspunkt for den fortsatte udvikling af messen, fastslår Johnny Tang Frandsen.

Ferie for Alle finder sted i MCH Messecenter Herning 23.-25. februar 2024. Læs mere på www.ferieforalle.dk.

Vedhæftede filer

Ferie_for_Alle_Foto: MCH/Lars Møller

keyboard_arrow_up