Aktiviteter for vovehalsen

Hal C byder på et væld af oplevelser og aktiviteter for den aktive ferienyder

Hvis du skal være med på noderne i denne feriesæson, så skal du prøve Stand Up Paddling, i daglig tale kaldet SUP. 

Er du til action, cykel uden saddel og show, så kan du prøve Trialaction. 

Har du planer om en ferie under vandet, så har du mulighed for at afprøve dykkerudstyr i vores store pool.

 

Øhh, hvad er det der SUP? 

SUP er et surfeboard, hvor brugeren står på boardet og padler. Det er en aktivitet, hvor alle kroppens muskler bliver udfordret og det samme gør balancen. Det er en sjov og anderledes måde, at lege i vandet på. Og det er en sport, som alle aldre kan være med til. Vil du prøve kræfter med SUP og vil du have et godt grin, så besøg dykkerpoolen i hal C. 

Parkour på cykel

Det er benmusklerne, der skal på hårdt arbejde, når aktiviteten står på Trialaction. Du kender sikkert lettelsen ved at sætte dig i cykelsadlen efter, du har stået op de sidste mange minutter op ad bakke - i modvind. Men sadlen findes slet ikke på en trialaction cykel. I hal C kan du prøve kræfter med Trialaction og få en snak om, hvordan du kommer igang. 

Svømmehud eller svømmefødder

Er du til svømmehud mellem tæerne, en lettere rød farve på ryggen efter at have ligget i vandoverfladen en hel dag så hop en tur i dykkerpoolen. Her kan du afprøve dykkerudstyr, der får dig lidt længere ned under vandet end bare overfladen. Dykkerpoolen finder du i hal C.   

Grønlændervending - uden grønlænder

Frygt ikke - hvis du vælter i en kajak, så tager du den da bare hele vejen rundt. I dykkerpoolen vil der være mulighed for at prøve at ro i kajak, vælte i kajak og få en snak om kajak. 

Skovgyngen - gyngen i skoven

Tag en tur med skovgyngen og få kilder i maven og et adrenalinsus uden lige. Skovgyngen er for både store og små - også for mennesker med funktions nedsættelse. 

Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.

Vind billetter til Ferie for Alle