Georgien og Armenien - Hvor Euorpa møder Asien

Tid og sted:
Fredag d. 21. februar 2020, kl. 12.00 i lokale G1

Foredragsholder: 
Michael Kaidin Frederiksen, historiker og ekspertrejseleder, Vitus Rejser

Beskrivelse: 
Lad dig inspirere til en rejse udover det sædvanlige, når vores erfarne foredragsholder tager dig med på en ganske særlig rundrejse i verdens ældste, kristne nationer mellem Sortehavet og Det Kaspiske Hav på kanten af Europa og Asien. Gennem århundreder har befolkningerne i Armenien og Georgien formået at bevare de ældgamle traditioner, kunsthåndværket og deres eget unikke alfabet. Samtidig er de to små bjergrige lande kendt for deres helt særlige gæstfrihed.

Georgiens natur er ganske enkelt storslået. Mødet med Kaukasusbjergenes landskab med talrige udsigtspunkter, dramatiske kløfter, brusende floder, tætte skove og høje bjergtinder er eventyrligt.

Armenien er et eldorado for kulturinteresserede og et historisk knudepunkt mellem øst og vest med næsten 2.000 års kristendomshistorie. Her ses sporene fra fortiden overalt i form af imponerende stenkirker og klostre, der udstråler værdighed og harmoni.

Med Vitus Rejser bor du i Georgiens og Armeniens hovedstæder Tbilisi og Jerevan, der danner udgangspunkt for rejsens mange spændende udflugter. En flot sammensat rundrejse, hvor du oplever den fascinerende mosaik af europæisk kultur og får et indblik i landenes farverige historie, der er ukendt for de fleste.

Om foredragsholderen:
Michael Kaidin Frederiksen er historiker og underviser, og hans ekspertise ligger særligt i Østeuropa og de tidligere Sovjetlande. For Michael ligger de gode rejseoplevelser både i de kendte seværdigheder og i den levende hverdag og de små detaljer, der gemmer sig i krogene.

Menu

Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.

Vind billetter til Ferie for Alle