Flodkrydstogter - livsnyderrejser på Europas vandveje

Tid og sted:
Lørdag d. 22. februar 2020, kl. 12.00 i lokale G1

Foredragsholder:
Michael Kaidin Frederiksen, historiker og ekspertrejseleder, Vitus Rejser

Beskrivelse: 
At tage på krydstogt er populært som aldrig før, og mulighederne er mange. Der findes dog næppe en mere charmerende rejseform end flodkrydstogtet. Her er transporttid transformeret til fordybelses- og oplevelsestid, og fra soldækket er der altid noget at se på, når skibet glider igennem et foranderligt Europa.

Er du nysgerrig på, om et flodkrydstogt er noget for dig? Så kom med til foredrag, og bliv klogere på, hvordan livet er ombord på Vitus Rejsers hyggelige flodkrydstogtskibe.

Her sejler du med mindre skibe med plads til blot 100 – 150 passagerer uden at gå på kompromis med komforten. Hver dag byder på nye spændende oplevelser i både store og små byer, og ofte lægger skibene til helt inde i centrum, så det er nemt at gå på opdagelse på egen hånd efter de inkluderede udflugter og besøg.

Med Vitus Rejser kan du komme på flodkrydstogt året rundt og sejle gennem Europa ad blandt andet floderne Donau, Loire, Mosel, Rhinen, Rhône, Saône, Seinen og Volga. Under foredraget vil du høre nærmere om skibsklasser, kahytstyper, faciliteter ombord og de forskellige destinationer.

Om foredragsholderen
Michael Kaidin Frederiksen er historiker, underviser og ekspertrejseleder hos Vitus Rejser med erfaring fra et utal af flodkrydstogter. For Michael ligger de gode rejseoplevelser både i de kendte seværdigheder, i den levende hverdag og de små detaljer, der gemmer sig i krogene.

 

Menu

Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.

Vind billetter til Ferie for Alle