REJSEFORERAG - SØNDAG 26. FEBRUAR

Se det spændende program herunder

Kør-selv-ferie i bil og autocamper i det vestlige Canada 

Søndag 27. februar kl. 10.30 - Lokale G2 - Hal G
Risskov Rejser
 

Canadas storslåede natur og vidtstrakte landskaber er perfekt at opleve med hænderne på eget rat! Glæd dig til tips, gode råd og masser af rejseinspiration, når rejseekspert Susan holder rejseforedrag om kør-selv-ferier i bil og autocamper i Canada.

 


Vidunderlige Island

Søndag 27. februar kl. 10.30 - Lokale G4 - Hal G
Islandsrejser
 

Velkommen til vores rejseforedrag om vidunderlige Island. Mette her hos os tager tager jer i hånden med rundt i hele det smukke land. 

Det hele er visuelt spændende sat sammen, med vores egne billeder og video, fra vores mange ture til Island gennem årene.

 


Grønland – iskolde eventyr langt mod nord

Søndag 27. februar kl. 11.00 - Lokale G1 - Hal G
Stjernegaard Rejser


Tag forskud på rejsen mod midnatssolen skær eller nordlysets himmeldans til foredrag om Grønland med produktchef Dorte Mydtskov, der præsenterer vores rejser på egen hånd eller med dansk rejseleder. Og et tip eller to til rejsen langt mod nord.

 


MSC Cruises – en ferie for alle sanser!

Søndag 27. februar kl. 11.00 - Lokale G3 - Hal G
Krydstogt Eksperten 
 

Ta’ på krydstogt - verdens hurtigst voksende ferieform. MSC Cruises pirrer og forkæler alle dine sanser ombord på nogle af verdens mest spektakulære skibe. Dit bord i en af a la carte restauranterne venter på dig, efter du har nydt endnu et fantastisk Broadway Show i skibets teater. Når Du er mæt og tilfreds venter flere lounger, barer, pubber, natklubber og diskotek med forskelligartet underholdning. Dit flydende luksushotel tager dig med til en ny spændende destination næsten hver dag, og du bestemmer helt selv farten.


Trygt og sikkert boligkøb I Spanien

Søndag 27. februar kl. 11.00 - Lokale 23 - Hal M
Bolig-Udland.dk 
 

Drømmer du også om at købe og eje en feriebolig i solrige Spanien, så kom forbi foredraget "Trygt boligkøb i Spanien" afholdt af Indehaver/Direktør Christian Boesen med assistance fra Nykredit international. Vi gennemgår i løbet af foredraget alle boligkøbets faser samt gennemgår forskellene på de områder i Spanien hvor vi arbejder (Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca, Valencia, Barcelona). Derudover kommer vi med råd og vejledning samt svarer på spørgsmål vedr finansiering, omkostninger, processer, muligheder mm. 


Safari i Kenya og Det Indiske Ocean 

Søndag 27. februar kl. 11.00 - Lokale 21 - 22 - Hal M
Bravo Tours
 

I mere end 20 år har Bravo Tours arrangeret safari-rejser til Afrika. Tusindvis af gæster har allerede oplevet savannen sammen med os – særligt Karen Blixens elskede Kenya – og måske du skal være den næste? Vores safariekspert, Bo Finn Poulsen, tager dig med en tur på savannen og et smut til koralrevet langs kysten, mens han fortæller om Bravo Tours’ mange muligheder for både privat safari og gruppeture evt. med dansktalende safarirejseleder.


Den Klassiske Rundrejse Island 2022

Søndag 27. februar kl. 11.30 - Lokale G2 - Hal G
Vilholdt Rejser
 

Oplev smukke Island med Vilholdt Rejser. Med udgangspunkt i Den Klassiske Rundrejse i Island kan du til dette foredrag møde vores Islandsspecialist, Ingi Thordanson Vilholdt, som gennem levende billeder og spændende fortællinger guider dig Island rundt. Ingi er født og opvokset i Island, og Vilholdt Rejser kan derfor tilbyde et bredt kendskab til sagaøens natur, kultur, historie og ikke mindst det islandske folk.


Canada i autocamper

Søndag 27. februar kl. 11.30 - Lokale G4 - Hal G
BENNS 
 

Tag på autocamperferie med BENNS i Canada. Vi fortæller om at rejse rundt i Candas bjergtagende Rocky Mountains i autocamper, hvor der køres på nogle af verdens mest fantastiske veje forbi høje sneklædte bjergtoppe, enorme vandfald, store gletsjere og et rigt og fantastisk dyreliv. Det vestlige Canada byder på alt det ægte naturelskere kunne ønske sig.

 


New Zealand med stopover 4 dage i Sydney – 24 dages rundrejse – 2 danske rejseledere

Søndag 27. februar kl. 12.00 - Lokale G1 - Hal G
Adventure Holidays
 

Vi starter i Sydney, rundvisning i Operahuset, havnerundfart, Darling Harbour og Sydney Tower. Vi besøger nord og sydøen på New Zealand. Overnatningscruise på Doubtful Sound, Skippers Canyon,  vandreture i de flotte Nationalparker. Maori kulturen opleves på tætteste hold med Maori-stamme. 


Prag – Den Gyldne Stad

Søndag 27. februar kl. 12.00 - Lokale G3 - Hal G
Ans Rejser


Prag gør sig med sine smukke bygninger, hyggelige gader, spændende historie og mange tårne, mere end værdig til sit tilnavn; Den Gyldne Stad. En rejse til Prag er en tidsrejse mellem det gamle og det nye Tjekkiet. Prag er en af Europas smukkeste byer.


Trygt boligkøb i Spanien

Søndag 27. februar kl. 12.00 - Lokale 23 - Hal M
Mediter Real Estate 
 

Kom og hør nærmere om området Costa Blanca, boligkøbets faser, købsprocedure, finansiering og se eksempler på spændende boliger.


Krydstogter langs danske kyster og europæiske floder                                  

Sødag 27. februar kl. 12.30 - Lokale G2 - Hal G
Kulturrejser Europa
 

Hør om Kulturrejser Europas unikke krydstogt langs de danske sommerkyster ved Smålandsfarvandet. Vi sejler med den charmerende skonnert, Mira. Hør også om vores flodkrydstogter på de smukke europæiske floder, Rhône, Rhinen, Douro og Donau.


Norge starter hos Fjord Line

Søndag 27. februar kl. 12.30 - Lokale G4 - Hal G
Fjord Line A/S
 

Det er bare at glæde sig til, at vi sammen kan sætte kurs mod et spændende 2022 – med oplevelser for hele familien i Norges magiske natur. Vi inviterer til et foredrag, hvor du får alt viden om vores destinationer, ruter og moderne skibe.


Portugal – Vind en rejse for to 

Søndag 27. februar kl. 13.00 - Lokale G1 - Hal G
Stjernegaard Rejser 
 

Bliv klogere på et af Europas oversete rejsemål, når produktchef Dorte Mydtskov præsenterer vores rejser til vinlandet. Vi tager udgangspunkt i vores store rundrejse men præsenterer også vores vandre- og cykelrejser. Deltag også i konkurrencen om en gratis rejse til Portugal! 

 


USA The Best of The West

Søndag 27. februar kl. 13.00 - Lokale G3 - Hal G
Gislev Rejser  
 

Nationalparkerne Joshua, Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion, Dead Valley og Yosemite byder på storslåede naturoplevelser, der står i stor kontrast til de spændende byer San Francisco, Hollywood, Los Angeles og Las Vegas. Gislev har 24 års erfaring med grupperejser til USA med dansk rejseleder.


Top 5 drømmekrydstogter du ikke må gå glip af

Søndag 27. februar kl. 13.00 - Lokale 23 - Hal M
MyCruise ApS


Drømmer du om at opleve Alaskas vilde natur, Caribiens bountyøer eller måske sejle jorden rundt, så kan du komme tættere på drømmen med dette foredrag. Her fortæller vi om vores 5 populæreste drømmekrydstogter og vil også løfte sløret for vores nye butik EXCLUSIVE by MyCruise


Azorerne – verdens smukkeste og mest besøgsværdige øgruppe 

Søndag 27. februar kl. 13.00 - Lokale 21 - 22 - Hal M
Bravo Tours  
 

Du behøver ikke rejse til verdens ende for at se paradis, du kan nøjes med at rejse til Azorerne. Her finder du ferie- og naturoplevelser i verdensklasse. Øerne midt i Atlanterhavet byder nemlig på smuk natur, naturfænomener og nogle af jordklodens fantastiske underfundigheder. Der er så mange oplevelser, at det kan være svært at vælge. Hør derfor om Bravo Tours’ mange muligheder, hvor der er uforglemmelige oplevelser i vente. 


Eksotiske Hawaii på egen hånd

Søndag 27. februar kl. 13.30 - Lokale G2 - Hal G
Risskov Rejser
 

Drømmer du om det ultimative eksotiske eventyr? Tag med til rejseforedrag, når rejseekspert Lars Mørk giver gode tips og tricks til at opleve Hawaiis paradisiske natur, mægtige vulkaner, spændende historie og største seværdigheder på egen hånd.


Balule River Lodge - Big 5 lodge i Greater Kruger National Park

Søndag 27. februar kl. 13.30 - Lokale G4 - Hal G
Safarieksperten 
 

Hør om Balule – lille lodge med blot 7 værelser og dansk manager - beliggende i big five område lige ned til Olifants River. Se dyr direkte fra din veranda. Pakke med safarikørsler, udflugt til Kruger, vandresafari mm, men også tid til afslapning. Kan kombineres med badeferie, Rovos Rail, Cape Town mm.


Armenien og Georgien – det bedste af Kaukasus

Søndag 27. februar kl. 14.00 - Lokale G1 - Hal G
Panorama Travel
  

De to små lande Georgien og Armenien ligger i grænselandet mellem tre store kulturer – den tyrkiske, russiske og persiske. Som det første land i verden konverterede Armenien til kristendommen allerede i år 301, og bare 36 år senere fulgte Georgien trop. Vi oplever nogle af verdens ældste kirker og klostre, der ligger hengemt i de mest storslåede landskaber. Vi ser et karavanserai, hvor karavaner stoppede på Silkevejens tid og meget, meget mere. 


Alanya med Jan Ørum Vermø

Søndag 27. februar kl. 14.00 - Lokale G3 - Hal G
Dolphin Travel


I de sidste 20 år har Alanya været et af danskernes foretrukne rejsemål. Skønne strande, storslået natur og venlige lokale. Kom til foredrag med Jan Ørum Vermø som er rejseleder på turen og kender Tyrkiet og tyrkiske forhold bedre end de fleste.


Bliv medejer af en feriebolig i udlandet

Søndag 27. februar kl. 14.00 - Lokale 23 - Hal  M
HoliOwn
 

Drømmer du også om at eje en feriebolig i udlandet? Kom og hør hvordan drømmen kan blive til virkelighed. Ud fra en solid erfaring i ejendomsbranchen, har vi skabt et systematiske koncept, der giver dig adgang til en lækker og luksuriøs feriebolig. 

 


De allerbedste safarilande 

Søndag 27. februar kl. 14.00 - Lokale 21 - 22 - Hal M
Bravo Tours  
 

Den næste time får du en smagsprøve på nogle af verdens bedste safarilande. Vi byder indenfor og tager dig med til både Kenya og Tanzanias savanner, Victoria Falls i Zimbabwe og Zambia, ligesom vi besøger gorillaerne i Rwanda og Uganda, Botswanas Okavango delta og et kig til Tigernes rige. Kort sagt; du bliver præsenteret for de bedste safarilande og dine muligheder, så du vælger helt rigtig, uanset hvad du søger. Vi slutter selvfølgelig af med mulighederne for badeferie langs Kenyas kyst, på Zanzibar og Seychellerne.


Det Sydvestlige USA

Søndag 27. februar kl. 14.30 - Lokale G2 - Hal M
OurWorld A/S 


Sydvestlige USA med dansk rejseleder, Christian Weis Jensen, OurWorld A/S Vi rejser rundt i det sydvestlige USA i en minibus med maksimalt 8 deltagere, rejsen bringer os rundt til nogel at USA's smukkeste Nationalparker, bl.a. Grand Canyon, Bryce og Zion. Rejsen er tilpasset så der er tid til at opleve stederne og ikke kun se dem.

 


MTB-ferie fra hotel-til-hotel, en aktiv ferie for alle der vil

Søndag 27. februar kl. 14.30 - Lokale G4 - Hal M
MTB-Adventure.dk


Hør om vores unikke MTB-ture i stor natur med danske guider og fuld service. Hvem er MTB-Adventure? Hvordan foregår det? Hvad kræver det af teknik, træning og udstyr? Hvor går turene hen? Få svarerne og bliv inspireret til dit livs MTB-eventyr.


Iran indefra

Søndag 27. februar kl. 15.00 - Lokale G1 - Hal G
Panorama Travel
 

Foredraget introducerer Iran som rejseland samt nogle af de imponerende seværdigheder, der gør det gamle, eventyrlige Persien til en sand skatkiste af historiske vidundere: poeternes by Shiraz med det ældgamle Persepolis, ørkenbyen Yazd, Orientens Perle, Isfahan samt et smut til den Persiske Golf. 


Det vestlige Canada

Søndag 27. februar kl. 15.00 - Lokale G3 - Hal G
Gislev Rejser  


Eventyrlig naturrejse med Rocky Mountains, majestætiske bjerge, gletsjere og spejlblanke søer, der står i stor kontrast til vinsmagning i frodige Kelowna. Skøn sejltur i den canadiske skærgård og bjørne på laksefiskeri i Alaska. Gislev har 25 års erfaring med storslåede grupperejser til Canada.


Golf, Vin og god mad i Italien & Portugal ved Kim Ferrigno

Søndag 27. februar kl. 15.00 - Lokale 23 - Hal M
Caddie Golfrejser A/S


Mange golfspillere snyder dem selv for en lang række ekstra oplevelser på golfferien. Golfen er naturligvis det vigtigste, men runderne kan ofte kombineres med spændende besøg f.eks. på vingårde og Portvinshuse. Caddie Golfrejser har taget dette koncept op, så hør mere om rejser til Italien og Porto.


Oplev Europas bedste rejseland, Algarve-kysten i Portugal 

Søndag 27. februar kl. 15.00 - Lokale 21 - 22 - Hal M
Bravo Tours 
 

Få rejsemål har så meget at byde på, som når det kommer til Algarve-kysten i Portugal. Her finder du både nogle af Europas bedste strande, gastronomi i verdensklasse og et væld af oplevelser. Bedst af alt; du får rigtig meget ferie for pengene. Alt dette har været med til, at landet flere gange er kåret til Europas bedste rejseland. Hør mere om alt det, som Algarve byder på, når Bravo Tours destinationschef fortæller mere om alle mulighederne.


Japan med dansk rejseleder

Søndag 27. februar kl. 15.30 - Lokale G2 - Hal G
OurWorld A/S


På vores rejse i Japan med maksimalt 15 deltagere, skal vi opleve Kyoto, Hiroshima, Tokyo og naturligvis Mt. Fuji. På de længere afstande bruger vi den imponerende Bullit train også kendt som Shinkansen. 

 


Sydindien – Trankebar, templer og Kerala – 19 dages rundrejse 

Søndag 27. februar kl. 15.30 - Lokale G4 - Hal G
Adventure Holidays  


Sydindien har utrolig meget at byde på, templer, dejlige strande, enestående natur. Et af højdepunkterne på turen er besøget i Trankebar, Backwaters hvor der dyrkes ris, Periyars natur og krydderier og Kovalams strande. Inderne kalder Kerala for ”guds eget land”.


Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.

Vind billetter til Ferie for Alle