REJSEFORERAG - LØRDAG 25. FEBRUAR

Se det spændende program herunder

Flodkrydstogter

Lørdag 25. februar kl. 09.30 - Lokale G2 - Hal G
Kulturrejser Europa

 

Hør om Kulturrejser Europas spændende flodkrydstogter på de smukke europæiske floder, Rhône, Rhinen, Douro og Donau. Vores krydstogtekspert fortæller også om vores unikke flodkrydstogt på Mekongfloden fra Cambodja til Vietnam.

 


Japan med dansk rejseleder

Lørdag 25. februar kl. 10.00 - Lokale G1 - Hal G
OurWorld
 

På vores rejse i Japan med maksimalt 15 deltagere, skal vi opleve Kyoto, Hiroshima, Tokyo og naturligvis Mt. Fuji. På de længere afstande bruger vi den imponerende Bullit train også kendt som Shinkansen.

Rejseleder: Christian Weis Jensen, OurWorld


Vietnam ved Charlotte Thomsen

Lørdag 25. februar kl. 10.00 - Lokale G3 - Hal G
Jysk Rejsebureau 


Tag med på rejsen til smukke og kontrastfyldte Vietnam, hvor vi oplever alt fra de travle storbyer, det billedskønne højland, de charmerende landsbysamfund og landets skønne strande, hvor vi alle steder møder den gæstfrie lokalbefolkning i øjenhøjde.


Experience Bali's Culture Heritage

Lørdag 25. februar kl. 10.00 - Lokale M20 - Hal M
Embassy of the Republic of Indonesia

 

Bemærk: Dette foredrag er på engelsk.

A collection of boutique resorts carefully crafted by a family of gallerists. Open doors to uncover the true beauty of the island's timeless culture and unrivaled sanctuary.


Safari

Lørdag 25. februar kl. 10.00 - Lokale M21+M22 - Hal M
Bravo Safari
 

Bo Finn Poulsen er ubetinget en af branchens dygtigste safari-skræddere. Han har mere end 30 år erfaring og har besøgt alle de vigtigste safariområder i Afrika. Få Bo’s forslag til den perfekte Bravo Safari til både begynderen og den erfarne.

 


Vidunderlige Island

Lørdag 25. februar kl. 10.00 - Lokale M23 - Hal M
Islandsrejser
 

Velkommen til vores rejseforedrag om vidunderlige Island. 

Mette her hos os tager jer i hånden med rundt i hele det smukke land. 

Det hele er visuelt spændende sat sammen, med vores egne billeder og video, fra vores mange ture til Island gennem årene.


New Zealand med stopover 4 dage i Sydney - Rejse til "kiwiernes" land

Lørdag 25. februar kl. 10.00 - Lokale K11 - Hal K
Adventure Holidays
 

Vi starter i Sydney, rundvisning i Operahuset, havnerundfart, Darling Harbour og Sydney Tower. Vi besøger nord- og sydøen på New Zealand. Overnatningscruise på Doubtful Sound, Skippers Canyon, vandreture i de flotte Nationalparker. Maori kulturen opleves på tætteste hold med Maori-stamme. 


Ecuador – unik Galapagos ”ø-hop”

Lørdag 25. februar kl. 10.30 - Lokale G2 - Hal G
Adventure Holidays

 

Vi oplever Andesbjergene, flotte vulkaner, den frodige Amazonas-jungle med junglehike og kanotur. Den flotte hovedstad Quito samt ækvatorlinjen. ”The grande finale” – 8 dages unikt ø-hop på Galapagos øerne. Vi  bor på 3 af øerne og oplever deres forskellighed og lokalbefolkningens charme.


Cypern - Middelhavets Solskinsø               

Lørdag 25. februar kl. 10.30 - Lokale G4 - Hal G
Aarhus Charter 
 

Århus Charter byder dig velkommen til Cypern, som med sit pragtfulde klima, dejlige strande og de mange udflugtsmuligheder et eftertragtet rejsemål. Vi tager dig bl.a. med til Pafos, den gamle romerske hovedstad, som er på UNESCOs Verdensarvsliste.


Frihed i autocamper i Canada og USA

Lørdag 25. februar kl. 11.00 - Lokale G1 - Hal G
BENNS
 

En ferie i autocamper handler om frihed og uafhængighed til at lade nysgerrigheden styre dagen, tempoet og ruten. BENNS’ ekspert vil fortælle om fordelene ved at rejse i autocamper i Canada og USA, så I kan komme tættere på en afklaring, om I er til autocamperferie.


Rundrejser i USA med dansk rejseleder 

Lørdag 25. februar kl. 11.00 - Lokale G3 - Hal G
Risskov Rejser 
 

V/ rejseekspert Thomas Stockmarr.

I USA venter et land af muligheder! Fra mægtige storbyer til ikoniske nationalparker og Det Vilde Vesten. Drøm dig af sted, når rejseekspert Thomas Stockmarr holder rejseforedrag om rundrejser i USA med dansk rejseleder.


Trygt og sikkert boligkøb i Spanien

Lørdag 25. februar kl. 11.00 - Lokale M20 - Hal M
Bolig-Udland.dk - Spanien Specialisten

 

Drømmer du også om at købe og eje en feriebolig i solrige Spanien, så kom forbi foredraget "Trygt og sikkert boligkøb i Spanien" afholdt af Indehaver/Direktør Christian Boesen med assistance fra Nykredit international.


Azorerne - Verdens mest besøgsværdige øgruppe

Lørdag 25. februar kl. 11.00 - Lokale M21+M22 - Hal M
Bravo Tours
 

Den lille, portugisiske øgruppe Azorerne er flere gange blevet kåret til verdens mest besøgsværdige øgruppe af National Geographics. Azorerne er en sand drømmerejse for dig, der elsker store og unikke naturoplevelser.


Krydstogtferie for begyndere

Lørdag 25. februar kl. 11.00 - Lokale M23 - Hal M
MSC Cruises  
 

Kom og hør hvorfor et krydstogt er verdens bedste All Inclusive-ferie. Få tips til at vælge den rigtige tur og hør om alt det der altid er inkluderet på et krydstogt. Vi vil også løfte sløret for årets mest populære ture og hvor du finder de allerbedste tilbud.

Foredragsholder: Nicki Olsen, Salgsdirektør i MyCruise

 


Med Ans Rejser til Prag – den Gyldne stad

Lørdag 25. februar kl. 11.00 - Lokale K11 - Hal K
Ans Rejser
 

Kom og hør det spændende foredrag med Jan Ørum Vermø der er vores Prag specialist. Rejsen er for livsnydere med store oplevelser, rigtig god mad. Prag er en fantastisk by med en utrolig historie, smukke gamle bygninger og den skønne Moldau flod. Med Ans Rejser får du hele oplevelsen af denne skønne storby.

 


Mikrooplevelser udenfor Danmark - for autocampere og campister

Lørdag 25. februar kl. 11.00 - Greenhouse Scenen - Hal K
Pintrip
 

Rejseguides til spændende overnatninger i 10 lande i Europa. Henriette Rask, grundlægger af Pintrip i Danmark, fortæller om det 30 år gamle koncept, som startede i Frankrig, hvor man inviterede autocampere til at overnatte på vingårde, når de havde fået for meget vin på en smagning. Siden 1993 er der kommet yderligere 9 lande til i Europa, som tilbyder samme koncept.

 


Safari på Sri Lanka – spændende nyhed fra Safari Eksperten

Lørdag 25. februar kl. 11.30 - Lokale G2 - Hal G
Safari Eksperten 
 

Tag med på safari i Sri Lanka, et fantastisk smukt land med et rigt natur- og dyreliv og det sted i verden, hvor der er størst mulighed for at opleve leopard. Sri Lanka rummer en overordentlig spændende historie og der findes hele 21 nationalparker på øen. Kombiner evt. safarien med badeferie.


Magiske Jordan              

Lørdag 25. februar kl. 11.30 - Lokale G4 - Hal G
Kulturrejser Europa
 

Hør mere om vores spændende rundrejse til det fortryllende ørkenland Jordan, hvor vi oplever kendte og mageløse højdepunkter, bl.a. Oldtidsbyen Petra, summende metropoler og bibelhistoriske landemærker – og får tid til at slappe af ved Det Døde Hav.


Halkidiki

Lørdag 25. februar kl. 12.00 - Lokale G3 - Hal G
Primo Tours
 

I Halkidiki kan du opleve alt fra skønne sandstrande til sagnomspundne klostre på Athos-halvøen. Vi giver dig et spændende indblik i områdets mange muligheder, hvad enten du er til sol, vandsport eller kulturelle og historiske oplevelser.


Udenrigsministeriets Borgerservice – din livline på rejsen

Lørdag 25. februar kl. 12.00 - Lokale M20 - Hal M
Udenrigsministeriets Borgerservice 
 

Foredrag v/Kontorchef Nikolaj Harris, Udenrigsministeriets Borgerservice.

Man kan komme galt af sted på 1000 måder, når man rejser i udlandet. Hør, hvordan Udenrigsministeriet giver gode råd til rejsende – og hvordan vi hjælper, når uheldet alligevel er ude. 


Sydøstasien og Oceanien - Eksotisk badeferie eller oplevelsesrig rundrejse 

Lørdag 25. februar kl. 12.00 - Lokale M21+M22 - Hal M
Top Tours
 

Drømmer du om en oplevelsesrig rundrejse i Thailand eller på Bali? Eller en eksotisk badeferie til Maldiverne, Mauritius eller Zanzibar? Top Tours giver dig masser af inspiration til drømmerejsen.

 


Gislevs Syditalien

Lørdag 25. februar kl. 12.00 - Lokale M23 - Hal M
Gislev Rejser
 

Kom og hør om Gislevs flyrejser til bl.a. Apulien, Sorrento og Rom. Lad dig inspirere til en rejse i det fascinerende Syditalien, der frister med liv og store seværdigheder. Naturen er i særklasse og stemningen samt det skønne klima indbyder til helt særlige ferieoplevelser. 

Foredragsholder: Henrik Vedel Jensen


Den Klassiske Rundrejse Island 2023

Lørdag 25. februar kl. 12.00 - Lokale K11 - Hal K
Vilholdt Rejser
 

Oplev smukke Island med Vilholdt Rejser.

Med udgangspunkt i Den Klassiske Rundrejse i Island kan du til dette foredrag møde vores Islandsspecialist, Ingi Thordanson Vilholdt, som gennem levende billeder og spændende fortællinger guider dig Island rundt. Ingi er født og opvokset i Island, og Vilholdt Rejser kan derfor tilbyde et bredt kendskab til sagaøens natur, kultur, historie og ikke mindst det islandske folk.

 


Ayo Hansen - Home is where I park

Lørdag 24. februar kl. 12.00 - Greenhouse Scenen - Hal K
Ayo Hansen

 

Tag med på tur rundt i Tyrkiet med Ayo Hansen der rejser, arbejder og bor i en autocamper på fuld tid. 


Individuelle rejser til Vietnam & Cambodia

Lørdag 25. februar kl. 12.30 - Lokale G2 - Hal G
Amazing Tours
 

Amazing Tours laver Danmarks mest personlige rejser til Sydøst-Asien. Vietnam og Cambodia er to lande der giver mange lokale oplevelser og som ligger tæt op af hinanden historiemæssigt. Her finder I alt fra Østens flotteste ris terrasser, bjergstammer, flodsejllads, jungle og regnskov, små lækre lokale landsbyer, historiske byer som Saigon og Siam Reap, en af verdens syv vidundere Angkor Wat samt Mekhong Deltaet, Østens største Delta.


New Zealand på egen hånd

Lørdag 25. februar kl. 12.30 - Lokale G4 - Hal G
Risskov Rejser 
 

V/ rejseekspert Jane Bering Smedsrud.

Drømmer du om New Zealand på egen hånd? Så kom med til rejseforedrag, når rejseekspert Jane Bering Smedsrud fortæller om dine muligheder på en kør-selv-ferie i bil eller autocamper. Jane drysser selvfølgelig gavmildt med alle sine tips og tricks.


De Vestindiske Øer - tropisk paradis og dansk historie 

Lørdag 25. februar kl. 13.00 - Lokale G1 - Hal G
Stjernegaard Rejser

 

Hør alt om vores rejser til De Vestindiske Øer, som du kan opleve med fastboende rejseledere. Det tropiske paradis med vidunderlige strande og en spændende historie – især set med danske øjne! Rejsekonsulent Tinne Madsen præsenterer.


En safariguides fortællinger

Lørdag 25. februar kl. 13.00 - Lokale G3 - Hal G
Africa Tours


Tag med på safari i Kenya og Tanzania og hør safariguide Lisbeth Norlyk Nielsen fortælle om dyrelivet, kulturen og de fantastiske oplevelser landene kan tilbyde netop dig. Lad drømmen blive til virkelighed og mærk savannens sus.


Trygt boligkøb i Spanien                

Lørdag 25. februar kl. 13.00 - Lokale M20 - Hal M
Mediter Real Estate

 

Kom og hør nærmere om området Costa Blanca, boligkøbets faser, købsprocedure, finansiering og se eksempler på spændende boliger.


Det autentiske Grækenland

Lørdag 25. februar kl. 13.00 - Lokale M21+M22 - Hal M
Bravo Tours
 

Bravo Tours flyver til sommer til endnu flere fantastiske græske rejsemål. Hør om de unikke og autentiske oplevelser, der venter i Loutraki, på den uspolerede ø, Aegina samt på halvøen Peleponnes i Tolo og Nafplio.

 


MSC Cruises – en ferie for alle sanser

Lørdag 2. februar kl. 13.00 - Lokale M23 - Hal M
Krydstogt Eksperten
 

MSC Cruises pirrer og forkæler alle dine sanser ombord på nogle af verdens mest spektakulære skibe. Dit bord i en af a la carte restauranterne venter på dig, efter du har nydt endnu et fantastisk Show i skibets teater. Når du er mæt og tilfreds venter flere lounger, barer, pubber, natklubber og diskotek med forskelligartet underholdning. Dit flydende luksushotel tager dig med til en ny spændende destination næsten hver dag, og du bestemmer helt selv farten.

 


Sydafrika golfrejser og safari

Lørdag 25. februar kl. 13.00 - Lokale K11 - Hal K
Caddie Golfrejser
 

Kom og hør Patrick fra Caddie Golfrejser fortælle om de mange oplevelser Sydafrika har at byde på. I Sydafrika venter verdensklasse golfbaner, safari, naturoplevelser og meget mere. Metropolen Cape Town og vinlandet har desuden en uovertruffen mad- og vinkultur. Sydafrika er fantastisk, så vi bliver nødt til at sige - der er stor chance for, at man bliver draget af landet og bare må tilbage år efter år. Glæd dig til at høre om alle de friske nyheder Lizle kommer med. Vi glæder os til at se dig!

 


Skønne Irland med Claus Hebor 

Lørdag 25. februar kl. 13.30 - Lokale G2 - Hal G
Ans Rejser
 

Igen i år har vi fornøjelsen af at tilbyde rejser med Irlands eksperen Claus Hebor. Han kender landet bedre end de fleste og er en fortæller af Guds nåde. Det er altid små grupper, men med garanti for kæmpe store oplevelser, når Claus tager jer ud i den smukke natur, viser kulturen og indfører jer i det irske dagligdags liv.


Pakistan – Hunzadalen og Karakoram Highway

Lørdag 25. februar kl. 13.30 - Lokale G4 - Hal G
Panorama Travel
 

Pakistan er Panorama Travels seneste bud på et rigtigt eventyr. I firehjulstrækkere krydser vi høje bjergpas og følger den legendariske Karakoram Highway mod den berømte Hunzadal. Vi tager en afstikker op til den kinesiske grænse og landsbyer i den afsidesliggende Skardudal. Undervejs oplever vi gamle forter, farverige markeder og den udsøgte, pakistanske gæstfrihed i landsbyerne.


Eventyrlige Indien - fra Ganges til Trankebar & Kovalam

Lørdag 25. februar kl. 14.00 - Lokale G1 - Hal G
Adventure Holidays

 

En eventyrlig rejse  - på denne tur oplever du indernes helligste by Varanasi ved Ganges-floden, hvor hinduismens ritualer udspiller sig. Det er er veritabelt bombardement af sanserne. Vi besøger Trankebar i Sydindien &  Serampore.  Vi slutter turen af med et par afslappende dage i Kovalam ved en af indiens bedste badestrande

 


Magiske Mexico

Lørdag 25. februar kl. 14.00 - Lokale G3 - Hal G
C&C Travel 
 

Kom og hør Morten fortælle om Mexico!

Mexico er et land, der er umuligt at beskrive i én sætning – men heldigvis har Morten ordet og kan fortælle alt det, Mexico kan som rejseland. Her står den på fænomenale strande, pyramider fra mayaerne og aztekerne, stemningsfulde byer fulde af farver og markeder, krystalblå cenoter og et rigt dyreliv!


Uganda – Pearl of Africa

Lørdag 25. februar kl. 14.00 - Lokale M20 - Hal M
Embassy of the Republic of Uganda

 

Uganda er en pallette af kultur, natur og eventyr. Michael O. Jørgensen har mere end 35 års erfaring med Uganda og rejser i det skønne østafrikanske land. Han tager dig med til Ugandas højdepunkter fra store græsstepper i Kidepo, Murchisons Falls og Lake Mburo med savannevildt til regnskove med chimpanser og Bjerggorillaer. 

Foredragsholder: Michael O. Jørgensen.


La Palma

Lørdag 25. februar kl. 14.00 - Lokale M21+M22 - Hal M
Bravo Tours
 

Bravo Tours flyver som de eneste til kanarieøen La Palma. Hør om den fantastiske natur og store unikke oplevelser på denne helt uspolerede ø, hvor det autentiske består og ferieminderne står i kø.


Det vestlige Canada og Alaska

Lørdag 25. februar kl. 14.00 - Lokale M23 - Hal M
Gislev Rejser
  

Hør det spændende foredrag og se flotte billeder fra vores populære rundrejser i det vestlige Canada. Her venter store naturoplevelser på land og til vands, bl.a. til Icefield Parkway, majestætiske snedækkede bjerge, spejlblanke søer, brusende vandfald og utallige gletsjere.

Foredragsholder: Kirsten Skjold, Gislev Rejser


Andelshotellerne

Lørdag 25. februar kl. 14.00 - Lokale K11 - Hal K
Andelshotellerne
 

Kom og hør om andelsprojekterne i Sydeuropa og den dele-økonomiske ferieform, der vinder frem. Vi introducerer dig til andelshotel-konceptet, ejendommene, lokalområderne og oplevelserne der venter andelshavere af en feriebolig i Italien og Spanien.

 


Oplev det fantastiske Norge i autocamper med Nortrip

Lørdag 25. februar kl. 14.00 - Greenhouse Scenen - Hal K
Nortrip
 

Bemærk: Dette fordrag er på norsk/svensk

Patrik og Bjørnar i Nortrip vil inspirere dig med spektakulære destinationer og unikke oplevelser i det fantastiske Norge. Med Nortrip-guiden kan du besøge vores enestående Nortrip-værter fra syd til nord og opleve det ægte Norge!


Oplev Alaska fra den bedste side - havet

Lørdag 25. februar kl. 14.30 - Lokale G2 - Hal G
MyCruise
 

Drømmer du om Alaskas smukke natur? På et krydstogt med Celebrity Cruises til Alaska får du endnu flere oplevelser på allerbedste og mest afslappende vis. Få masser af inspiration til din rejse samt hør om Celebrity Cruises’ smukke skibe og mange krydstogter.

Foredragsholdere: Klaus Tøth fra Celebrity Cruises samt en fra MyCruise


Roadtrip i Vest-USA ved Dennis Kjeldahl Knudsen

Lørdag 25. februar kl. 14.30 - Lokale G4 - Hal G
Jysk Rejsebureau 
 

Kom med på roadtrip i det vestlige USA. Vi skal mærke stemningen i nogle af USA's mest ikoniske storbyer, opleve de mægtige nationalparker med storslåede naturoplevelser samt køre ad de klassiske highways. Turen går fra Los Angeles, igennem Arizona, Utah og Nevada, før vi ender i smukke San Francisco.


Sydvestlige USA med dansk rejseleder

Lørdag 25. februar kl. 15.00 - Lokale G1 - Hal G
OurWorld
 

Vi rejser rundt i det sydvestlige USA i en minibus med maksimalt 8 deltagere, rejsen bringer os rundt til nogel at USA's smukkeste Nationalparker, bl.a. Grand Canyon og Zion. Rejsen er tilpasset så der er tid til at opleve stederne og ikke kun se dem. 

Dansk rejseleder: Christian Weis Jensen


Balule River Lodge - Big 5 lodge i Greater Kruger National Park                      

Lørdag 25. februar kl. 15.00 - Lokale G3 - Hal G
Safari Eksperten
 

Storslået, vild natur, spændende og bjergtagende dyreoplevelser på safari turene, eksklusiv luksus i lodgen.. Balule er vores egen intime lodge med dansk manager. I bor lige ud til Olifants River. Opholdet på Balule kan kombineres med bl.a. Mauritius, Cape Town eller Victoria Falls.


Når noget går helt galt i udlandet – Udenrigsministeriets Borgerservice i aktion 

Lørdag 25. februar kl. 15.00 - Lokale 20 - Hal M
Udenrigsministeriets Borgerservice

 

Foredrag v/ ambassadør Uffe Wolffhechel, Udenrigsministeriets Borgerservice.

Nogle katastrofer er uden fortilfælde. Så skal der improviseres. Hør om evakuering fra Afghanistan og om, hvordan vi hjalp strandede danskere under COVID-19. Hør også om vores globale beredskab ved terrorangreb, naturkatastrofer og ulykker.


Safari i Afrika - En safari du aldrig glemmer

Lørdag 25. februar kl. 15.00 - Lokale M21+M22 - Hal M
Bravo Safari

 

Oplev Bjarne Jensen berette om sine 40 år med Afrika-eventyr som ekspeditionsleder, lodge-manager, scout samt safariguide for Bravo Safari. Han er lige vendt hjem fra savannen og har spændende nyheder og afsløringer med i bagagen. 


Vidunderlige Færøerne

Lørdag 25. februar kl. 15.00 - Lokale M23 - Hal M
Færøernerejser

 

Velkommen til vores rejseforedrag om vidunderlige Færøerne. 

Mette her hos os tager jer med rundt på de mange smukke grønne øer i Nordatlanten.

Foredraget er sat sammen på en spændende visuel måde med vores egne billeder og video - alle fra vores mange ture til Færøerne gennem årene.

 


Franconia - Tyskland

Lørdag 25. februar kl. 15.00 - Lokale K11 - Hal K
Tourismusverband Franken

 

Bemærk: Dette foredrag er på engelsk.

Franconia’s 16 different vacation landscapes provide plenty of variety with delicious cuisine, beer and wine specialities, nature, sights and culture. Its towns and villages offer special cultural, architectural, and culinary highlights – discover Franconia!

 


Anne-Vibeke Isaksen - Et helt liv med camping

Lørdag 25. februar kl. 15.00 - Greenhouse Scenen - Hal K
Dansk Camping Union (DCU)
 

Kom og hør et inspirerende foredrag med Anne-Vibeke, der i mere end 25 år har rejst og camperet i det meste af verden. Det er blevet til over 100 lande og 6 kontinenter. Anne-Vibeke giver gode rejsetips til den kommende sæson og fortæller sjove anekdoter – altså alt det I ikke ser på TV – på sin sædvanlige inspirerende og positive facon. Efter foredraget kan du møde Anne-Vibeke på DCUs stand i Hal H, hvis du har spørgsmål eller brug for en snak.

 


Færøerne - gastronomi, kultur & natur

Lørdag 25. februar kl. 15.30 - Lokale G2 - Hal G
Palmyra Rejser

 

V/ rejseleder Bent Graakjær.

En anderledes spændende rejse til Færøerne, hvor I får indblik i det gastronomiske køkken, som Bent Graakjær kender bedre end nogen anden. Men I skal også opleve kultur og besøge kunstnere, og det hele krydres med flotte unikke naturoplevelser, som Færøerne er så kendt for.  


Foredrag om rejser til Thailand

Lørdag 25. februar kl. 15.30 - Lokale G4 - Hal G
Tourism Authority of Thailand/Check Point Travel


Hvad kan man opleve i Thailand? Hvornår er vejret bedst? Hvor er de bedste strande? Hvor er de bedste naturoplevelser? Og hvad har Bangkok at byde på? Det og meget mere får du svar på, når Tourism Authority of Thailand og Check Point Travel holder foredrag om rejser til Thailand. Kom og vær med, og få en endnu bedre rejse til Thailand.


It's Better in The Bahamas

Lørdag 25. februar kl. 16.00 - Lokale G1 - Hal G
Bahamas Tourist Office

 

Bemærk: dette foredrag er på engelsk.

The Bahamas archipleago is an ecological oasis sprinkled over 250.000 square km of ocean, starting just 80 km off the coast of Florida. It comprises 16 main islands, over 2.000 rocks and cays, and boast the clearest water on the planet.  Come and discover the unique sounds of our rich culture, the warm hospitality of our heritage and our colorful history and you will find out why we say "It's Better in The Bahamas".


Eksotiske Marokko

Lørdag 24. februar kl. 16.00 - Lokale G3 - Hal G
Viktors Farmor

 

Tag med til Marokko og oplev en verden med overdådige paladser, smukke haver og hektiske bazarer i Marrakesh. Vi besøger traditionelle berberlandsbyer og spændende oaser, hvor traditionelle bygninger hæver sig mellem palmerne.

 


Algarvekysten

Lørdag 25. februar kl. 16.00 - Lokale M21+M22 - Hal M
Bravo Safari

 

Bravo Tours’ Kirsten Hytting fortæller om sit hjem på Algarve kysten. Er du til strandferie med gode, lokale vine og portugisisk mad med masser af friskfanget fisk og sprøde grøntsager? Så skal du besøge Algarve! 


Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.

Vind billetter til Ferie for Alle