REJSEFORERAG - LØRDAG 26. FEBRUAR

Se det spændende program herunder

Eksotiske Øer i Det Indiske Ocean

Lørdag 26. februar kl. 9.30 - Lokale G2 - Hal G
Profil Rejser
 

Hvad er forskellen på Maldiverne, Seychellerne, Mauritius og Zanzibar? Vi kan afsløre, at den er stor, men kom og få alle detaljerne og inspiration til din rejse til paradisøer i Det Indiske Ocean. Foredragsholder: Elsebeth Thomsen, Profil Rejser.


Japan med dansk rejseleder 

Lørdag 26. februar kl. 10.00 - Lokale G1 - Hal G
OurWorld A/S 
 

På vores rejse i Japan med maksimalt 15 deltagere, skal vi opleve Kyoto, Hiroshima, Tokyo og naturligvis Mt. Fuji. På de længere afstande bruger vi den imponerende Bullit train også kendt som Shinkansen.

 


Yellowstone & Grand Canyon - Nationalparker på stribe

Lørdag 26. februar kl. 10.00 - Lokale G3 - Hal G
Adventure Holidays 
 

Vi oplever USA’s største Nationalparker og State Parks. Vi starter i spillebyen Las Vegas og tager Nationalparkerne på stribe – der bliver mulighed for at gå flotte vandreture i alle Nationalparkerne. Vi oplever den specielle atmosfære i mormonernes hovedstad Salt Lake City.


Golf på Mauritius 

Lørdag 26. februar kl. 10.00 - Lokale 23 - Hal M
Caddie Golfrejser A/S

Nu har du mulighed for at få Kristians beretning om golf på Mauritius. Kristian har brug hele 3 uger i starten af 2022 på at få et up-to-date kendskab til tropeøen med et hav af fantastiske golfbaner. Glæder dig til en spændende fortælling om Mauritius, som også byder på meget andet end kun gode golfbaner. 


Rundrejse i Canada med dansk rejseleder

Lørdag 26. februar kl. 10.30 - Lokale G2 - Hal G
Risskov Rejser
 

Der venter dig en verden af storslåede oplevelser i Canada – fra bjergtagende natur og vildt dyreliv til vibrerende storbyer. Kom med på eventyr, når rejseleder Simon Kirk holder rejseforedrag om vores rundrejser til Canada med dansk rejseleder.

 

 


Vidunderlige Island 

Lørdag 26. februar kl. 10.30 - Lokale G4 - Hal G
Islandsrejser 
 

Velkommen til vores rejseforedrag om vidunderlige Island. Mette her hos os tager tager jer i hånden med rundt i hele det smukke land. Det hele er visuelt spændende sat sammen, med vores egne billeder og video, fra vores mange ture til Island gennem årene.


Trygt boligkøb i Spanien

Lørdag 26. februar kl. 11.00 - Lokale 23 - Hal M
Bolig-Udland.dk


Drømmer du også om at købe og eje en feriebolig i solrige Spanien, så kom forbi foredraget "Trygt boligkøb i Spanien" afholdt af Indehaver/Direktør Christian Boesen med assistance fra Nykredit international. Vi gennemgår i løbet af foredraget alle boligkøbets faser samt gennemgår forskellene på de områder i Spanien hvor vi arbejder (Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca, Valencia, Barcelona). 

 


Safari i Kenya og Det Indiske Ocean

Lørdag 26. februar kl. 11.00 - Lokale 21 - 22 - Hal M
Bravo Tours  
 

I mere end 20 år har Bravo Tours arrangeret safari-rejser til Afrika. Tusindvis af gæster har allerede oplevet savannen sammen med os – særligt Karen Blixens elskede Kenya – og måske du skal være den næste? Vores safariekspert, Bo Finn Poulsen, tager dig med en tur på savannen og et smut til koralrevet langs kysten, mens han fortæller om Bravo Tours’ mange muligheder for både privat safari og gruppeture evt. med dansktalende safarire

 


Bali  – Gudernes Ø  16 dages rundrejse – 2 danske rejseledere

Lørdag 26. februar kl. 11.00 - Lokale G1 - Hal G
Travel2Bali  
 

Vi oplever Bali’s fascinerende befolkning, kultur og natur.
Vi har på denne rundrejse håndplukket de bedste steder og spisesteder.
Vi har 13 års erfaring i rejser til Bali, kombineret med eget lokalt kontor, guider og chauffører, giver jer en sikker og oplevelsesrig rejse af meget høj kvalitet.


Tæt på Irlands Sjæl – Galway, Connemara, Vestkysten & Dublin

Lørdag 26. februar kl. 11.00 - Lokale G3 - Hal G
Ans Rejser 
 

Rundrejse i det vestligste Irland, hvor du vil opleve det smukkeste af Irland med den spektakulære natur og den enestående kultur, historie og mentalitet. Oplev det vildsomme og utroligt smukke vestlige Irland, som er ukendt for de fleste turister.


Syditalienske eventyr

Lørdag 26. februar kl. 11.30 - Lokale G2 - Hal G
Kulturrejser Europa
 

Kulturrejser Europa er eksperter på kulturelle grupperejser til Syditalien. Vores Italiensekspert fortæller om vores unikke rundrejser i Apulien og på Sicilien samt om vores populære rejse til Amalfikysten, hvor du selv kan skræddersy programmet.


Balule River Lodge - Big 5 lodge i Greater Kruger National Park 

Lørdag 26. februar kl. 11.30 - G4 - Hal G
Safari Eksperten
 

Hør om Balule – lille lodge med blot 7 værelser og dansk manager - beliggende i big five område lige ned til Olifants River. Se dyr direkte fra din veranda. Pakke med safarikørsler, udflugt til Kruger, vandresafari mm, men også tid til afslapning. Kan kombineres med badeferie, Rovos Rail, Cape Town mm.


Krydstogt for ”begyndere"        

Lørdag 26. februar kl. 12.00 - Lokale 23 - Hal M
Øster Lindet 
 

Er du i tvivl om krydstogt er noget for dig ? Hør et inspirerende foredrag med Øster Lindet om: Hvad er et krydstogt - hvad kan jeg forvente? Hvem er med på krydstogter? Skal jeg rejse i Nordeuropa, Sydeuropa, USA/Caribien, Asien, Positionstogt? Er det dyrt? NEJ.


Antarktis - en rejse til verdens ende

Lørdag 26. februar kl. 12.00 - Lokale G1 - Hal G
Panorama Travel 


Har du drømt om at opleve stedet, hvor havet møder horisonten?  Antarktis gør din drøm til dit næste eventyr! Antarktis har altid været forbundet med utæmmet rå natur, og uanset hvem der har forsøgt at tæmme området, har Antarktis altid sejret. Hvalfangere og opdagelsesrejsende har gennem tiden forsøgt sig på alle mulige måder at overleve i Antarktis men har måtte give op, når vinteren kom. Pingviner, søelefanter, sæler, hvaler og havets fugle er de eneste der har formået at tilpasse sig det rå klima som Antarktis byder. Velkommen til verdens ende!


Bali – mageløse oplevelser

Lørdag 26. februar kl. 12.00 - G3 - Hal G
Stjernegaard Rejser 


Kom til foredrag om Bali med produktionsdirektør Peter Nielsen, der kender alle kroge af øen. Han deler ud af sin ekspertise og fortæller om vores store udvalg af rejser, øens områder og vores dansktalende rejseledere. Vi glæder os til at se dig!


Alaska med dansk rejseleder

Lørdag 26. februar kl. 12.30 - Lokale G2 - Hal G
Our World A/S 
 

Vi rejser til hjertet af Alaska, vi oplever Alaskas højdepunkter i en mindre bus. Vi har inkluderet alle de ting som er et ”must” i Alaska, såsom tur med vandfly, køretur i Denali National Park, sejltur i Kenai fjords National Park og meget mere. Der er maksimalt 11 deltagere med i hver gruppe


Australien i autocamper

Lørdag 26. februar kl. 12.30 - Lokale G4 - Hal G
BENNS 
 

Oplev det fantastisk land ’downunder’ i en autocamper med BENNS. Vi fortæller om at rejse rundt i landets fantastiske natur med dets helt egen unikke dyreliv, og om hvordan man rejser og lever som autocampist. Australien har så utroligt mange kontraster at byde på fra den tropiske regnskov til den golde ødemark og med de mange fantastiske sandstrande, uberørte nationalparker og metropolernes summende kulturliv.


FORMEL 1 2022 – her skal du se løbene   

Lørdag 26. februar kl. 13.00 - Lokale 23 - Hal M
Grand Prix Tours


Efter den fantastiske 2021-afslutning i Abu Dhabi bliver Formel 1-sæsonen 2022 endnu bedre: Nye regler sørger for at Hamilton, Verstappen og co. kan køre tættere end nogensinde. Formel 1-journalist Peter Nygaard lægger op til 2022-sæsonen, og fortæller hvor danske fans skal opleve løbene.


Azorerne – verdens smukkeste og mest besøgsværdige øgruppe

Lørdag 26. februar kl. 13.00 - Lokale 21- 22 - Hal M
Bravo Tours 
 

Du behøver ikke rejse til verdens ende for at se paradis, du kan nøjes med at rejse til Azorerne. Her finder du ferie- og naturoplevelser i verdensklasse. Øerne midt i Atlanterhavet byder nemlig på smuk natur, naturfænomener og nogle af jordklodens fantastiske underfundigheder. Der er så mange oplevelser, at det kan være svært at vælge. Hør derfor om Bravo Tours’ mange muligheder, hvor der er uforglemmelige oplevelser i vente. 


Ecuador – Amazonas & Unik Galapagos ø-hop – 20 dages rundrejse                      

Lørdag 26. februar kl. 13.00 - Lokale G1 - Hal G
Adventure Holidays
 

Vi oplever Andesbjergene, flotte vulkaner, den frodige amazonas-jungle med junglehike og kanotur. Den flotte hovedstad Quito samt ækvatorlinjen. ”The grande finale” – 8 dages unikt ø-hop på Galapagos øerne. Vi  bor på 3 af øerne og oplever deres forskellighed og lokalbefolkningens charme.


Alanya med Jan Ørum Vermø                    

Lørdag 26. februar kl. 13.00 - G3 - Hal G
Dolphin Travel 
 

I de sidste 20 år har Alanya været et af danskernes foretrukne rejsemål. Skønne strande, storslået natur og venlige lokale. Kom til foredrag med Jan Ørum Vermø som er rejseleder på turen og kender Tyrkiet og tyrkiske forhold bedre end de fleste.


Rundrejse i Australien og New Zealand med dansk rejseleder              

Lørdag 26. februar kl. 13.30 - Lokale G2 - Hal G
Risskov Rejser
 

Drøm dig Down Under, når rejseleder Simon Kirk holder rejseforedrag om vores rundrejser til Australien og New Zealand med dansk rejseleder. Her er de største højdepunkter håndplukket på uforglemmelige rejser. Tag med og få skøn rejseinspiration.


Kvalitetskrydstogter for voksne – med All Inclusive                 

Lørdag 26. februar kl. 13.30 - Lokale G4 - Hal G
MyCruise 
 

Oplev de danskvestindiske øer, Panamakanalens sluser eller måske Middelhavets mange skønne byer og øer med Celebrity Cruises.
Hør om alle fordelene du får ved at vælge et krydstogt til nogle af verdens smukkeste steder – med det meste inkluderet i prisen. Foredragsholdere: Klaus Tøth, Celebrity Cruises og Nicki Olsen, MyCruise.

 


Bliv medejer af en feriebolig i udlandet

Lørdag 26. februar kl. 14.00 - Lokale 23 - Hal M
HoliOwn
 

Drømmer du også om at eje en feriebolig i udlandet? Kom og hør hvordan drømmen kan blive til virkelighed. Ud fra en solid erfaring i ejendomsbranchen, har vi skabt et systematiske koncept, der giver dig adgang til en lækker og luksuriøs feriebolig.


De allerbedste safarilande 

Lørdag 26. februar kl. 14.00 - Lokale 21-22 - Hal M
Bravo Tours 
 

Den næste time får du en smagsprøve på nogle af verdens bedste safarilande. Vi byder indenfor og tager dig med til både Kenya og Tanzanias savanner, Victoria Falls i Zimbabwe og Zambia, ligesom vi besøger gorillaerne i Rwanda og Uganda, Botswanas Okavango delta og et kig til Tigernes rige. Kort sagt; du bliver præsenteret for de bedste safarilande og dine muligheder, så du vælger helt rigtig, uanset hvad du søger. Vi slutter selvfølgelig af med mulighederne for badeferie langs Kenyas kyst, på Zanzibar og Seychellerne.


Gislevs Syditalien

Lørdag 26. februar kl. 14.00 - Lokale G1 - Hal G
Gislev Rejser


Kom og hør om Gislevs flyrejser til bl.a. Apulien, Sorrento og Rom. Lad dig inspirere til en rejse i det fascinerende Syditalien, der frister med liv og store seværdigheder. Naturen er i særklasse og stemningen samt det skønne klima indbyder til helt særlige ferieoplevelser.


Flodkrydstogt på Donau med dansk rejseleder

Lørdag 26. februar kl. 14.00 - Lokale G3
Gislev Rejser


Et krydstogt er den ideelle ferieform, hvis du vil kombinere kulturelle og historiske udflugter med smuk natur, komfort og afslapning. Som altid er du i godt selskab og Gislevs rejseleder sørger for at alle får en uforglemmelig rejseoplevelse.


Den Klassiske Rundrejse Island 2022

Lørdag 26. februar kl. 14.30 - Lokale G2 - Hal G
Vilholdt Rejser
 

Med udgangspunkt i Den Klassiske Rundrejse i Island kan du til dette foredrag møde vores Islandsspecialist, Ingi Thordanson Vilholdt, som gennem levende billeder og spændende fortællinger guider dig Island rundt. Ingi er født og opvokset i Island, og Vilholdt Rejser kan derfor tilbyde et bredt kendskab til sagaøens natur, kultur, historie og ikke mindst det islandske folk.


Norge starter hos Fjord Line

Lørdag 26. februar kl. 14.30 - Lokale G4 - Hal G
Fjord Line A/S 
 

Det er bare at glæde sig til, at vi sammen kan sætte kurs mod et spændende 2022 – med oplevelser for hele familien i Norges magiske natur. Vi inviterer til et foredrag, hvor du får alt at vide om vores destinationer, ruter og moderne skibe.


Island – Fantastiske landskaber – ”Grand Circle” 12 dages rundrejse                

Lørdag 26. februar kl. 15.00 - Lokale G1 - Hal G
Adventure Holidays 
 

På den store rundrejse opleves, vulkaner, vandfald, gejsere, varme kilder, fugleliv, hvaler og søpapegøjer. Flotte udsigter til hav og fjeld i stadig vekslen med lavaens farvespil. To sejlture, vandreture ved ny og gammel lava, besøge små hyggelige bygder, ”den blå lagune” og Rejkjavik.


Oplev Europas bedste rejseland, Algarve-kysten i Portugal 

Lørdag 26. februar kl. 15.00 - 21-22 - Hal M
Bravo Tours 
 

Få rejsemål har så meget at byde på, som når det kommer til Algarve-kysten i Portugal. Her finder du både nogle af Europas bedste strande, gastronomi i verdensklasse og et væld af oplevelser. Bedst af alt; du får rigtig meget ferie for pengene. Alt dette har været med til, at landet flere gange er kåret til Europas bedste rejseland. Hør mere om alt det, som Algarve byder på, når Bravo Tours destinationschef fortæller mere om alle mulighederne.


Trygt boligkøb i Spanien 

Lørdag 26. februar kl. 15.00 - Lokale 23 - Hal M
Mediter Real Estate
 

Kom og hør nærmere om området Costa Blanca, boligkøbets faser, købsprocedure, finansiering og se eksempler på spændende boliger. Foredragsholder: Gitte Jensen (Office & Sales Manager af Mediter Real Estate)


MTB-ferie fra hotel-til-hotel, en aktiv ferie for alle der vil

Lørdag 26. februar kl. 15.00 - Lokale G3 - Hal G
Mtb-adventure.dk
 

Hør om vores unikke MTB-ture i stor natur med danske guider og fuld service. Hvem er MTB-Adventure? Hvordan foregår det? Hvad kræver det af teknik, træning og udstyr? Hvor går turene hen? Få svarerne og bliv inspireret til dit livs MTB-eventyr.


MSC Cruises

Lørdag 26. februar kl. 15.30 - Lokale G2 - Hal G
MSC Cruises  
 

Kom og se et inspirerende foredrag om nogle af de spændende ruter, destinationer og ikke mindst de fantastiske nye skibe, som verdens største privatejede krydstogtselskab MSC Cruises tilbyder. Foredragsholder: Torben Simonsen, MSC Cruises

 


Tid til eventyr! Malta, hele familiens rejsemål 

Lørdag 26. februar kl. 15.30 - Lokale G4 - Hal G
Visit Malta
 

Malta er øriget midt i Middelhavet, hvor havvandet er varmt til langt ind i efteråret. Med sjove aktiviteter for børnene, spændende udflugtsmål, god mad samt børnevenlige hoteller og spisesteder er Malta et ideelt rejsemål til familieferien.


HIGHLIGHTS I DONEGAL & BELFAST 

Lørdag 26. februar kl. 16.00 - Lokale G3 - Hal G
Ans Rejser
 

Det nordvestlige Irland er ukendt for de fleste turister, men byder på enestående naturscenerier med Europas højeste havklipper, ægte keltisk kultur, lokale specialiteter på gode restauranter og hyggelige små byer, som lever livet som for 100 år siden.

 


MAGELØSE THAILAND 

Lørdag 26. februar kl. 16.00 - Lokale 23 - Hal M
Tourism Authority of Thailand/Check Point Travel
  

Kom til foredrag og få alt at vide om Thailand. Hør mere om de vigtigste attraktioner og destinationer, de bedste steder til sommerferien – og til vinterrejsen, de dejligeste hoteller til attraktive priser, og få tips til indrejse og thailand pas. 

 


Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.

Vind billetter til Ferie for Alle