REJSEFOREDRAG - FREDAG 25. FEBRUAR

Se det spændende program herunder

De største eventyr i Grønland

Fredag 25. februar kl. 9.30 - Lokale G2 - Hal G
Profil Rejser
 

Hvor kan du køre hundeslæde i Grønland? Hvornår kan du se nordlys? Hvor kan du bo i iglo, og hvordan kombinerer du gourmeteventyr med sejlture blandt isbjerge? Kom og få inspiration til dit eventyr. Foredragsholder: Mogens Gislinge, Profil Rejser.


Alaska med dansk rejseleder, Christian Weis Jensen 

Fredag 25. februar kl. 10.00 - Lokale G1 - Hal G
OurWorld A/S 
 

Vi rejser til hjertet af Alaska, vi oplever Alaskas højdepunkter i en mindre bus. Vi har inkluderet alle de ting som er et ”must” i Alaska, såsom tur med vandfly, køretur i Denali National Park, sejltur i Kenai fjords National Park og meget mere. Der er maksimalt 11 deltagere med i hver gruppe.


Kulinariske smagsrejser: Smagen af … Danmark, Ærø, Limfjorden og Berlin

Fredag 25. februar kl. 10.00 - Lokale G3 - Hal G
Ans Rejser
 

Kom med på rejser, hvor dine sanser bliver forkælet. En kulinarisk sanseoplevelse, hvor vi besøger lokale ildsjæle og fantastiske steder. Vi skal både smage, dufte og se helt utrolige virksomheder og iværksættere, som alle brænder for det de laver.


The Florida Keys and Key West 

Fredag 25. februar kl. 10.00 - Lokale 23 - Hal M
The Florida Keys and Key West 
 

The Florida Keys and Key West is a 125 mile long string of Islands connected to South Florida by the scenic Overseas Highway; a road that suspends the traveller in a place that bridges the gap between sea and sky. The turquoise blue waters that surrounds Key Largo, Islamorada, Marathon, Big Pine Key and Key West is a treasure trove both above and below.  Come and find out about all that the Florida Keys has to offer for your next overseas trip.


Rundrejse i USA med dansk rejseleder 

Fredag 25. februar kl. 10.30 - Lokale G2 - Hal G
Risskov Rejser
 

I USA venter et land af muligheder! Fra mægtige storbyer til ikoniske nationalparker og fra livlig sydstatsstemning til troperytmer. Drøm dig af sted, når rejseleder Simon Kirk holder rejseforedrag om vores rundrejser til USA med dansk rejseleder.

 


Norge starter hos Fjord Line

Fredag 25. februar kl. 10.30 - Lokale G4 - Hal G
Fjord Line
 

Det er bare at glæde sig til, at vi sammen kan sætte kurs mod et spændende 2022 – med oplevelser for hele familien i Norges magiske natur. Vi inviterer til et foredrag, hvor du får alt og vide om vores destinationer, ruter og moderne skibe.

 


New Zealand med stopover 4 dage i Sydney – 24 dages rundrejse 

Fredag 25. februar kl. 11.00 - Lokale G1 - Hal G
Adventure Holidays 
 

Vi starter i Sydney, rundvisning i Operahuset, havnerundfart, Darling Harbour og Sydney Tower. Vi besøger nord- og sydøen på New Zealand. Overnatningscruise på Doubtful Sound, Skippers Canyon, vandreture i de flotte Nationalparker. Maori kulturen opleves på tætteste hold med Maori-stamme. 


Det vestlige Canada

Fredag 25. februar kl. 11.00 - Lokale G3 - Hal G
Gislev Rejser
 

Eventyrlig naturrejse med Rocky Mountains, majestætiske bjerge, gletsjere og spejlblanke søer, der står i stor kontrast til vinsmagning i frodige Kelowna. Skøn sejltur i den canadiske skærgård og bjørne på laksefiskeri i Alaska. Gislev har 25 års erfaring med storslåede grupperejser til Canada.


Trygt og sikkert boligkøb I Spanien

Fredag 25. februar kl. 11.00 - Lokale 23 - Hal M
Bolig-Udland.dk
 

Drømmer du også om at købe og eje en feriebolig i solrige Spanien, så kom forbi foredraget "Trygt boligkøb i Spanien" afholdt af Indehaver/Direktør Christian Boesen med assistance fra Nykredit international. Vi gennemgår i løbet af foredraget alle boligkøbets faser samt gennemgår forskellene på de områder i Spanien hvor vi arbejder (Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca, Valencia, Barcelona). 


Safari i Kenya og Det Indiske Ocean 

Fredag 25. februar kl. 11.00 - Lokale 21 - 22 - Hal M
Bravo Tours
 

I mere end 20 år har Bravo Tours arrangeret safari-rejser til Afrika. Tusindvis af gæster har allerede oplevet savannen sammen med os – særligt Karen Blixens elskede Kenya – og måske du skal være den næste? Vores safariekspert, Bo Finn Poulsen, tager dig med en tur på savannen og et smut til koralrevet langs kysten, mens han fortæller om Bravo Tours’ mange muligheder for både privat safari og gruppeture evt. med dansktalende safarirejseleder.


Det Sydvestlige USA

Fredag 25. februar kl. 11.30 - Lokale G2 - Hal G
OurWorld A/S 


Sydvestlige USA med dansk rejseleder, Christian Weis Jensen, OurWorld A/S Vi rejser rundt i det sydvestlige USA i en minibus med maksimalt 8 deltagere, rejsen bringer os rundt til nogel at USA's smukkeste Nationalparker, bl.a. Grand Canyon, Bryce og Zion. Rejsen er tilpasset så der er tid til at opleve stederne og ikke kun se dem.

 


Vidunderlige Island

Fredag 25. februar kl. 11.30 - Lokale G4 - Hal G
Islandsrejser 
 

Velkommen til vores rejseforedrag om vidunderlige Island. 

Mette her hos os tager jer i hånden med rundt i hele det smukke land. Det hele er visuelt spændende sat sammen, med vores egne billeder og video, fra vores mange ture til Island gennem årene.


Ecuador – Amazonas & Unik Galapagos ø-hop – 20 dages rundrejse 

Fredag 25. februar kl. 12.00 - Lokale G1 - Hal G
Adventure Holidays
 

Vi oplever Andesbjergene, flotte vulkaner, den frodige Amazonas-jungle med junglehike og kanotur. Den flotte hovedstad Quito samt ækvatorlinjen. ”The grande finale” – 8 dages unikt ø-hop på Galapagos øerne. Vi bor på 3 af øerne og oplever deres forskellighed og lokalbefolkningens charme.

 


Irland og Skotland

Fredag 25. februar kl. 12.00 - Lokale G3 - Hal G
Gislev Rejser
 

 Irland frister med storslået natur, charmerende byer, skøn musik og den berømte irske gæstfrihed. Skotlands smukke byer og vidunderlige landskaber er skabt til drømme og eventyr. Gislev spændende rundrejser viser dig de største seværdigheder. 


Krydstogt for "begyndere" 

Fredag 25. februar kl. 12.00 - Lokale 23 - Hal M
Øster Lindet


Er du i tvivl om krydstogt er noget for dig ? Hør et inspirerende foredrag med Øster Lindet om:
Hvad er et krydstogt - hvad kan jeg forvente? 
Hvem er med på krydstogter?
 Skal jeg rejse i Nordeuropa, Sydeuropa, USA/Caribien, Asien, Positionstogt ?
Er det dyrt? NEJ.

 


Store krydstogtsoplevelser i Europa

Fredag 25. februar kl. 12.30 - Lokale G2 - Hal G
MyCruise
 

Hør om sommerens populæreste krydstogter – bl.a. rejserne direkte fra København til de norske fjorde eller Baltikum samt krydstogter i Middelhavet for alle aldre.
MSC Cruises byder alle ombord på deres smukke skibe og giver dig flere oplevelser, og endda til priser hvor alle kan være med.

 


På krydstogt med BENNS

Fredag 25. februar kl. 12.30 - Lokale G4 - Hal G
BENNS
 

Stå til søs med BENNS og Celebrity Cruises. Klaus Tøth fra Celebrity Cruises fører jer ind i tidens mest populære ferieform: Krydstogtet. Celebrity Cruises er et af verdens førende krydstogtsrederier med topmoderne skibe med masser af aktiviteter, udflugter og højt gastronomisk niveau og service. Klaus Tøth fortæller levende om, hvorfor man især skal vælge Celebrity Cruises og vil fortælle om rederiets nye koncept, All Inclusive. 


De Vestindiske Øer – tropisk paradis og dansk historie

Fredag 25. februar kl. 13.00 - Lokale G1 - Hal G
Stjernegaard Rejser
 

Hør alt om vores rejser til De Vestindiske Øer, som du kan opleve med fastboende rejseledere. Det tropiske paradis med vidunderlige strande og en spændende historie – især set med danske øjne! Rejsekonsulent Tinne Madsen præsenterer.


Misdroy – Den Polske Riviera – NYHED med Ans Rejser i 2022

Fredag 25. februar kl. 13.00 - Lokale G3 - Hal G
Ans rejser
 

Naturskønt område i den nordlige del af Polen. Her er historie, velvære og billige priser. Med ophold på 4-stjernet hotel hvor alle værelser er med balkon og udsigt til Østersøen. En rejse til et nyt og ukendt område for mange danskere.

 


Bliv medejer af en feriebolig i udlandet

Fredag 25. februar kl. 13.00 - Lokale 23 - Hal M
HoliOwn


Drømmer du også om at eje en feriebolig i udlandet? Kom og hør hvordan drømmen kan blive til virkelighed. Ud fra en solid erfaring i ejendomsbranchen, har vi skabt et systematiske koncept, der giver dig adgang til en lækker og luksuriøs feriebolig. 

 


Azorerne – verdens smukkeste og mest besøgsværdige øgruppe 

Fredag 25. februar kl. 13.00 - Lokale 21 - 22 - Hal M
Bravo Tours
 

Du behøver ikke rejse til verdens ende for at se paradis, du kan nøjes med at rejse til Azorerne. Her finder du ferie- og naturoplevelser i verdensklasse. Øerne midt i Atlanterhavet byder nemlig på smuk natur, naturfænomener og nogle af jordklodens fantastiske underfundigheder. Der er så mange oplevelser, at det kan være svært at vælge. Hør derfor om Bravo Tours’ mange muligheder.


Rundrejse i Canada med dansk rejseleder                                   

Fredag 25. februar kl. 13.30 - Lokale G2 - Hal G
Risskov Rejser
 

Der venter dig en verden af storslåede oplevelser i Canada – fra bjergtagende natur og vildt dyreliv til vibrerende storbyer. Kom med på eventyr, når rejseleder Simon Kirk holder rejseforedrag om vores rundrejser til Canada med dansk rejseleder.

 


Besøg Malta året rundt – en weekend, en uge eller måske en langtidsferie?

Fredag 25. februar kl. 13.30 - Lokale G4 - Hal G
Visit Malta
 

Rejs til Middelhavet og oplev øriget Malta – uanset om du vil komme foråret i møde, nyde sommerens varme eller vil forlænge sommersæsonen til langt ind på efteråret. Maltas unikke kulturarv, kulinariske oplevelser og betagende landskaber danner rammerne for fantastiske oplevelser hele året rundt. Kom og høre mere, om hvorfor du skal tage en lang weekend, en uges sommerferie eller måske endda en 4-ugers langtidsferie på Malta.


Bhutan – Tordendragens Land i Himalaya – 18 dages rundrejse – 2 danske rejseledere

Fredag 25. februar kl. 14.00 - Lokale G1 - Hal G
Adventure Holidays  


Eventyrrejse til det lille kongerige i Bhutan med ophold i Katmandu. Ubeskrivelige kultur- og naturoplevelser. Spektakulære landskaber, grønne dale og bjergpas til Himalayas højeste tinder. Besøger templet ”Tiger’s Nest” og stifter bekendtskab med Buddhistisk kultur og tankegang.  


MSC Cruises – en ferie for alle sanser!

Fredag 25. februar kl. 14.00 - Lokale G3 - Hal G
Krydstogt Ekspertern
 

Ta’ på krydstogt - verdens hurtigst voksende ferieform. MSC Cruises pirrer og forkæler alle dine sanser ombord på nogle af verdens mest spektakulære skibe. Dit bord i en af a la carte restauranterne venter på dig, efter du har nydt endnu et fantastisk Broadway Show i skibets teater. Når Du er mæt og tilfreds venter flere lounger, barer, pubber, natklubber og diskotek med forskelligartet underholdning. Dit flydende luksushotel tager dig med til en ny spændende destination næsten hver dag, og du bestemmer helt selv farten.


Trygt boligkøb i Spanien

Fredag 25. februar kl. 14.00 - Lokale 23 - Hal M
Mediter Real Estate


Kom og hør nærmere om området Costa Blanca, boligkøbets faser, købsprocedure, finansiering og se eksempler på spændende boliger.


De allerbedste safarilande 

Fredag 25. februar kl. 14.00 - Lokale 21 - 22 - Hal M
Bravo Tours
 

Den næste time får du en smagsprøve på nogle af verdens bedste safarilande. Vi byder indenfor og tager dig med til både Kenya og Tanzanias savanner, Victoria Falls i Zimbabwe og Zambia, ligesom vi besøger gorillaerne i Rwanda og Uganda, Botswanas Okavango delta og et kig til Tigernes rige. Kort sagt; du bliver præsenteret for de bedste safarilande og dine muligheder, så du vælger helt rigtig, uanset hvad du søger. Vi slutter selvfølgelig af med mulighederne for badeferie langs Kenyas kyst, på Zanzibar og Seychellerne.

 


Den Klassiske Rundrejse Island 2022

Fredag 25. februar kl. 14.30 - Lokale G2 - Hal G
Vilholdt Rejser
 

Oplev smukke Island med Vilholdt Rejser. Med udgangspunkt i Den Klassiske Rundrejse i Island kan du til dette foredrag møde vores Islandsspecialist, Ingi Thordanson Vilholdt, som gennem levende billeder og spændende fortællinger guider dig Island rundt. Ingi er født og opvokset i Island, og Vilholdt Rejser kan derfor tilbyde et bredt kendskab til sagaøens natur, kultur, historie og ikke mindst det islandske folk.

 


Vandreferier i Portugal og Italien

Fredag 25. februar kl. 14.30 - Lokale G4 - Hal G
Kulturrejser Europa
 

Hør vores vandreekspert fortælle om Kulturrejser Europas spændende vandreferier i Portugal og Italien. Hør også om vores vandreferier i Spanien, Georgien, på Færøerne samt vores unikke ”Tour d’Europa”, hvor vi vandrer i 6 lande på én og samme rejse! 

 


Ecuador - biodiversitetens højborg

Fredag 25. februar kl. 15.00 - Lokale G1 - Hal G
Panorama Travel


I Sydamerika, lige på ækvatorlinjen ligger et magisk land, Ecuador!
Ecuador er på mange måder et af de mest fantastiske lande i hele Sydamerika. Ecuador er landet der virkelig har alt at byde på. En rig kulturhistorie, verdens største biodiversitet, bjergtagende landskaber med vulkaner, kløfter, floder, kyststrækning, og naturligvis den sagnomspundne øgruppe Galapagos! Som naturelsker er Ecuador det perfekte land at besøge!


Chile og  Argentina – Sydamerikanske Highlights – 19 dages rundrejse 

Fredag 25. februar kl. 15.00 - Lokale G3 - Hal G
Adventure Holidays

 

Vi oplever storbyen Santiago på cykel og udforsker byen og vinområdet. Vi kører gennem de farverige Andesbjerge til vinområdet Mendoza. Vi sejler i Beaglekanalen ved verdens ende i Ushuaia og nyder de flotte gletsjere i Patagonien. Grande finale er Iguazu vandfaldene og Buenos Aires.


Balule River Lodge - Big 5 lodge i Greater Kruger National Park

Fredag 25. februar kl. 15.00 - Lokale 23 - Hal M
Safari Eksperten
 

Hør om Balule – lille lodge med blot 7 værelser og dansk manager - beliggende i big five område lige ned til Olifants River. Se dyr direkte fra din veranda. Pakke med safarikørsler, udflugt til Kruger, vandresafari mm, men også tid til afslapning. Kan kombineres med badeferie, Rovos Rail, Cape Town mm.


Oplev Europas bedste rejseland, Algarve-kysten i Portugal 

Fredag 25. februar kl. 15.00 - Lokale 21 - 22 - Hal M
Bravo Tours
 

Få rejsemål har så meget at byde på, som når det kommer til Algarve-kysten i Portugal. Her finder du både nogle af Europas bedste strande, gastronomi i verdensklasse og et væld af oplevelser. Bedst af alt; du får rigtig meget ferie for pengene. Alt dette har været med til, at landet flere gange er kåret til Europas bedste rejseland. Hør mere om alt det, som Algarve byder på, når Bravo Tours destinationschef fortæller mere om alle mulighederne.


Nordlys og vintereventyr i Lapland

Fredag 25. februar kl. 15.30 - Lokale G2 - Hal G
Profil Rejser
 

Udforsk Finsk Laplands vildmark i hundeslæde, kør snescooter på en kæmpe isdækket sø, hyg om bålet i polarnatten og sov i hytte med opvarmet glastag og udsigt til nordlys og stjerner fra sengen! Foredragsholder: Merete Bach Kristensen.


MTB-ferie fra hotel-til-hotel, en aktiv ferie for alle der vil

Fredag 25. februar kl. 15.30 - Lokale G4 - Hal G
Mtb-adventure.dk
 

Hør om vores unikke MTB-ture i stor natur med danske guider og fuld service. Hvem er MTB-Adventure?
Hvordan foregår det? Hvad kræver det af teknik, træning og udstyr? Hvor går turene hen? Få svarerne og bliv inspireret til dit livs MTB-eventyr. 


YACHT CLUB – ”et skib i skibet”

Fredag 25. februar kl. 16.00 - Lokale G1 - Hal G
Øster Lindet 
 

Er du til ekstra luksus på dit næste krydstogt? Bo på Yacht Club, en eksklusiv oase, hvor der bydes på ekstra ordinær forkælelse på dit krydstogt. Yacht Club er et skib i skibet, hvor der bydes på ekstraordinær service i det eksklusive område med egen lounge, soldæk med pool, restaurant med gourmet mad og udsøgte vine, egen butlerservice, priority ombordstigning og afstigning – her er uforglemmelig service til fornuftige priser. Deltag i foredraget om MSC Cruises eksklusive tilbud med Yacht Club.


Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.

Vind billetter til Ferie for Alle