REJSEFOREDRAG - FREDAG 24. FEBRUAR

Se det spændende program herunderIt's Better in the Bahamas 

Fredag 25. februar kl. 10.00 - Lokale G1 - Hal G
Bahamas Tourist Office 
 

The Bahamas archipleago is an ecological oasis sprinkled over 250.000 square km of ocean, starting just 80 km off the coast of Florida. It comprises 16 main islands, over 2.000 rocks and cays, and boast the clearest water on the planet.  Come and discover the unique sounds of our rich culture, the warm hospitality of our heritage and our colorful history and you will find out why we say "It's Better In The Bahamas".


Halkidiki

Fredag 24. februar kl. 10.00 - Lokale G3 - Hal G
Primo Tours
 

I Halkidiki kan du opleve alt fra skønne sandstrande til sagnomspundne klostre på Athos-halvøen. Vi giver dig et spændende indblik i områdets mange muligheder, hvad enten du er til sol, vandsport eller kulturelle og historiske oplevelser. 


Indonesien

Fredag 24. februar kl. 10.00 - Lokale M20 - Hal M
Embassy of the Republic of Indonesia

 

Indonesien


Irland og Skotland

Fredag 24. februar kl. 10.00 - Lokale M23 - Hal M
Gislev Rejser

 

Irland frister med storslået natur, charmerende byer, skøn musik og den berømte irske gæstfrihed. Skotlands smukke byer og vidunderlige landskaber er skabt til drømme og eventyr. Gislev spændende rundrejser viser dig de største seværdigheder.


Safari i Kenya med strand

Fredag 24. februar kl. 10.00 - Lokale G3 - Hal G
Elcano Travel
 

Safari i Kenya med strand


Thailand v/ Sofus Lassen 

Fredag 24. februar kl. 10.30 - Lokale G4 - Hal G
Jysk Rejsebureau
 

Tag med mig på en rejse til Thailand, som byder på de smukkeste strande, spændende kulturoplevelser og et køkken, man kun kan forelske sig i. Uanset om du er til snorkling med eksotiske fisk, jungletrekking eller enestående oplevelser til vands, er Thailand et land, som sniger sig ind under huden på de fleste.


Bali – mageløse oplevelser

Fredag 24. februar kl. 11.00 - Lokale G1 - Hal G
Stjernegaard Rejser
 

Kom til foredrag om Bali med produktionsdirektør Peter Nielsen, der kender alle kroge af øen. Han deler ud af sin ekspertise og fortæller om vores store udvalg af rejser, øens områder og vores dansktalende rejseledere. Vi glæder os til at se dig!


Rejsen går til Det Hellige Land

Fredag 24. februar kl. 11.00 - Lokale G3 - Hal G
Palmyra Rejser 
 

Rejsen går til Det Hellige Land, dvs. Israel og de Palæstinensiske områder, hvor vi har base i Jerusalem. Herfra følger vi i Jesus spor. Vi besøger nogle af alle de berømte hellige steder på de i alt syv dage, som turen varer, mens Naser fortæller om de historier, der knytter sig til disse steder.


Trygt og sikkert boligkøb i Spanien

Fredag 24. februar kl. 11.00 - Lokale M20 - Hal M
Bolig-Udland.dk - Spanien Specialisten

 

Drømmer du også om at købe og eje en feriebolig i solrige Spanien, så kom forbi foredraget "Trygt og sikkert boligkøb i Spanien" afholdt af Indehaver/Direktør Christian Boesen med assistance fra Nykredit international.


Safari i Afrika - En safari du aldrig glemmer

Fredag 24. februar kl. 11.00 - Lokale M21+M22 - Hal M
Bravo Tours
 

Kom med til Afrikas savanne og hør om de mange muligheder til bl.a. Kenya, Tanzania, Botswana og Uganda. Bravo Safari tilbyder grupperejser med dansktalende safarieksperter samt individuelle rejser tilpasset dine ønsker.


Vidunderlige Island

Fredag 24. februar kl. 11.00 - Lokale M23 - Hal M
Islandsrejser
 

Velkommen til vores rejseforedrag om vidunderlige Island. 

Mette her hos os tager jer i hånden med rundt i hele det smukke land. 

Det hele er visuelt spændende sat sammen, med vores egne billeder og video, fra vores mange ture til Island gennem årene.


Ans Rejsers fantastiske smagerejser i Danmark

Fredag 24. februar kl. 11.00 - Lokale K11 - Hal K
Ans Rejser
 

Kom op oplev når Julie Vermø introducerer vores skønne smagerejser. Det startede med Smagen af Danmark, så kom Smagen af Limfjorden til og årets nyhed er Smagen af Vestjylland. Skønne oplevelser, hvor vi besøger ildsjæle og ser den skønneste natur. Høj gæstetilfredshed og skønt socialt samvær.


Seychellerne - en smagsprøve på Paradis

Fredag 24. februar kl. 11.30 - Lokale G2 - Hal G
C & C Travel
 

På Seychellerne kan du virkelig udleve drømmen om livet i Paradis – men du kan også opleve regnskov, kæmpeskildpadde og bjerge. Annie rejste i sommer rundt på de smukke øer, og hun vil fortælle om sine oplevelser på de tre hovedøer. Hun ved, hvad Seychellerne-øhop kan, som andre øhop ikke kan.


Portugisiske perler

Fredag 24. februar kl. 11.30 - Lokale G4 - Hal G
Kulturejser Europa
 

Hør vores Portugal-ekspert fortælle om, hvad Portugal har at byde på. På rejsen Mageløse Madeira kombineres store oplevelser med komfort og tid til afslapning, mens Porto og Douro-dalens herligheder giver et indblik i Portugals historie og køkken.


Alaska med dansk rejseleder 

Fredag 24. februar kl. 12.00 - Lokale G1 - Hal G
Ourworld
 

Vi rejser til hjertet af Alaska, vi oplever Alaskas højdepunkter i en mindre bus. Vi har inkluderet alle de ting som er et ”must” i Alaska, såsom tur med vandfly, køretur i Denali National Park, sejltur i Kenai fjords National Park og meget mere. Der er maksimalt 11 deltagere med i hver gruppe.


Rundrejser med dansk rejseleder til Vietnam

Fredag 24. februar kl. 12.00 - Lokale G3 - Hal G
Risskov Rejser 


Rundrejser med dansk rejseleder til Vietnam 

 


Uganda – Pearl of Africa 

Fredag 24. februar kl. 12.00 - Lokale M20 - Hal M
Embassy of the Republic of Uganda

 

Foredragsholder: Michael O. Jørgensen.

Uganda er en pallette af kultur, natur og eventyr. Michael O. Jørgensen har mere end 35 års erfaring med Uganda og rejser i det skønne østafrikanske land. Han tager dig med til Ugandas højdepunkter fra store græsstepper i Kidepo, Murchisons Falls og Lake Mburo med savannevildt til regnskove med chimpanser og Bjerggorillaer. 

 


Azorerne - Verdens mest besøgsværdige øgruppe 

Fredag 24. februar kl. 12.00 - Lokale M21+M22 - Hal M
Bravo Tours
 

Den lille, portugisiske øgruppe Azorerne er flere gange blevet kåret til verdens mest besøgsværdige øgruppe af National Geographics. Azorerne er en sand drømmerejse for dig, der elsker store og unikke naturoplevelser.


MSC Cruises - en ferie for alle sanser 

Fredag 24. februar kl. 12.00 - Lokale M23 - Hal M
Krydstogt Eksperten

 

Ta’ på krydstogt - verdens hurtigst voksende ferieform – med MSC Cruises. MSC Cruises pirrer og forkæler alle dine sanser ombord på nogle af verdens mest spektakulære skibe. Dit bord i en af a la carte restauranterne venter på dig, efter du har nydt endnu et fantastisk Show i skibets teater. Når du er mæt og tilfreds venter flere lounger, barer, pubber, natklubber og diskotek med forskelligartet underholdning. Dit flydende luksushotel tager dig med til en ny spændende destination næsten hver dag, og du bestemmer helt selv farten.

 


Den Klassiske Rundrejse Island 2023

Fredag 24. februar kl. 12.00 - Lokale K11 - Hal K
Vilholdt Rejser

 

Oplev smukke Island med Vilholdt Rejser.

Med udgangspunkt i Den Klassiske Rundrejse i Island kan du til dette foredrag møde vores Islandsspecialist, Ingi Thordanson Vilholdt, som gennem levende billeder og spændende fortællinger guider dig Island rundt. Ingi er født og opvokset i Island, og Vilholdt Rejser kan derfor tilbyde et bredt kendskab til sagaøens natur, kultur, historie og ikke mindst det islandske folk.

Vilholdt Rejser blev etableret i 2015 af familien Vilholdt og er siden vokset til en sund og stærk rejsepartner. Vi glæder os til at byde dig velkommen til dette foredrag på Ferie For Alle 2023.


Pintrip – Guide til autentiske oplevelser for autocampere og campister

Fredag 24. februar kl. 12.00 - Greenhouse Scenen - Hal K
Pintrip

Kom og hør Henriette Rask, grundlægger af Pintrip, fortælle om konceptet og hvordan man får mest ud af et medlemskab. Pintrip henvender sig til det nysgerrige campingfolk, som har lyst til gode, lokale oplevelser, samtidig med en sikker overnatning. Pintrip er en oplevelsesguide, som hjælper dig med at finde unikke oplevelser og få kendskab til lokale produkter. Du kan være gæst på en vingård, ved gårdbutikker, et destilleri eller ved små museer og lære menneskene at kende, som står bag.


New Zealand med stopover 4 dage i Sydney - Rejse til "kiwiernes" land

Fredag 24. februar kl. 12.30 - Lokale G2 - Hal G
Adventure Holidays
 

Vi starter i Sydney, rundvisning i Operahuset, havnerundfart, Darling Harbour og Sydney Tower. Vi besøger nord- og sydøen på New Zealand. Overnatningscruise på Doubtful Sound, Skippers Canyon, vandreture i de flotte Nationalparker. Maori kulturen opleves på tætteste hold med Maori-stamme. 


Armenien & Georgien - det bedste af Kaukasus 

Fredag 24. februar kl. 12.30 - Lokale G4 - Hal G
Panorama Travel
 

De to små lande Georgien og Armenien ligger i grænselandet mellem tre store kulturer – den tyrkiske, russiske og persiske. Her mødes de europæiske og asiatiske kontinenter, og Armenien og Georgien er blevet påvirket af både øst og vest. Vi besøger begge hovedstæderne Yerevan og Tbilisi og et udpluk af de mange kirker og klostre, som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv.


Wien og Salzburg (Sound of Music)

Fredag 24. februar kl. 13.00 - Lokale G1 - Hal G
Dolphin Hotel Herning
 

Lars Søholm er vores Østrigs ekspert. Han fortæller om vores skønne Wien rejse med mulighed for store oplevelser. En nyhed er også turen til Salzburg, hvor vi besøger alle de kendte steder fra Sound og Musik. Det er en kæmpe oplevelse for alle elskere af filmen.


Inspiration og tips til naturfotografering på rejsen 

Fredag 24. februar kl. 13.00 - G3 - Hal G
Africa Tours

 

Naturfotograf Ole Ekelund giver inspiration og masser af tips og tricks til at få fantastiske billeder på din næste rejse - hvad enten det er en dagstur i Danmark eller det store safarieventyr i Afrika.

 


Trygt boligkøb i Spanien

Fredag 24. februar kl. 13.00 - Lokale M20 - Hal M
Mediter Real Estate
 

Kom og hør nærmere om området Costa Blanca, boligkøbets faser, købsprocedure, finansiering og se eksempler på spændende boliger.


Sydøstasien og Oceanien - Eksotisk badeferie eller en oplevelsesrig rundrejse

Fredag 24. februar kl. 13.00 - Lokale M21+M22 - Hal M
Top Tours

 

Drømmer du om en oplevelsesrig rundrejse i Thailand eller på Bali? Eller en eksotisk badeferie til Maldiverne, Mauritius eller Zanzibar? Top Tours giver dig masser af inspiration til drømmerejsen.


Nordkap

Fredag 24. februar kl. 13.00 - Lokale M23 - Hal M
Gislev Rejser

 

I 50 år har vi udbudt denne drømmerejse, der byder på en perlerække af storslåede oplevelser og mageløse naturscenerier, bl.a. Midnatssol, Nordkap, Ålandsøerne, Lofoten og Samernes land. Kom og hør vores specialist fortælle om denne fantastiske rejse med naturoplevelser i verdensklasse.


Long Stay Golfrejser

Fredag 24. februar kl. 13.00 - Lokale K11 - Hal K
Caddie Golfrejser

 

På Ferie for Alle kan du deltage i et foredrag med Caddie Golfrejsers long stay-ekspert Charlotte, som vil fortælle om de mange muligheder et long stay kan byde på. Charlotte er på 15. år bosiddende i Fuengirola på Solkysten i Spanien, og har arbejdet med golf og long stay de sidste 10 år. Hun kender derfor også Costa del Sol ud og ind, og kan fortælle om alle de spændende oplevelser i området. Et long stay er for alle og der er mange forskellige kombinationer, som gør det muligt at sammensætte ophold til ethvert behov uanset om fokus er prisen, beliggenheden, golfmulighederne eller lignende. Vi lover at det bliver informativt og lærerigt, men vi kan ikke garantere, at du ikke bliver fristet til et long stay bagefter.


Safari på Sri Lanka – spændende nyhed fra Safari Eksperten

Fredag 24. februar kl. 13.30 - Lokale G2 - Hal G
Safari Eksperten
 

Tag med på safari i Sri Lanka, et fantastisk smukt land med et rigt natur- og dyreliv og det sted i verden, hvor der er størst mulighed for at opleve leopard. Sri Lanka rummer en overordentlig spændende historie og der findes hele 21 nationalparker på øen. Kombiner evt. safarien med badeferie.

 


Cypern - Middelhavets Solskinsø

Fredag 24. februar kl. 13.30 - Lokale G4 - Hal G
Aarhus Charter
 

Århus Charter byder dig velkommen til Cypern, som med sit pragtfulde klima, dejlige strande og de mange udflugtsmuligheder et eftertragtet rejsemål. Vi tager dig bl.a. med til Pafos, den gamle romerske hovedstad, som er på UNESCOs Verdensarvsliste.


Rundrejser med dansk rejseleder til Japan 

Fredag 24. februar kl. 14.00 - Lokale G1 - Hal G
Risskov Rejser
 

Rundrejser med dansk rejseleder til Japan


BENNS

Fredag 24. februar kl. 14.00 - Lokale G3 - Hal G
BENNS
 

BENNS


Når noget går helt galt i udlandet – Udenrigsministeriets Borgerservice i aktion

Fredag 24. februar kl. 14.00 - Lokale M20 - Hal M
Udenrigsministeriets Borgerservice
 

Foredrag v/ ambassadør Uffe Wolffhechel, Udenrigsministeriets Borgerservice.

Nogle katastrofer er uden fortilfælde. Så skal der improviseres. Hør om evakuering fra Afghanistan og om, hvordan vi hjalp strandede danskere under COVID-19. Hør også om vores globale beredskab ved terrorangreb, naturkatastrofer og ulykker.


Algarve-kysten i Portugal - Et paradis for madører og strandløver

Fredag 24. februar kl. 14.00 - Lokale M21+M22 - Hal M
Bravo Tours
 

Bravo Tours’ Kirsten Hytting fortæller om sit hjem på Algarve kysten. Er du til strandferie med gode, lokale vine og portugisisk mad med masser af friskfanget fisk og sprøde grøntsager? Så skal du besøge Algarve! 


Vidunderlige Færøerne

Fredag 24. februar kl. 14.00 - Lokale M23 - Hal M
Færøernerejser
 

Velkommen til vores rejseforedrag om vidunderlige Færøerne. 

Mette her hos os tager jer med rundt på de mange smukke grønne øer i Nordatlanten.

Foredraget er sat sammen på en spændende visuel måde med vores egne billeder og video - alle fra vores mange ture til Færøerne gennem årene.


Aktive rejser med dansk rejseleder v/ Jan Marshall

Fredag 24. februar kl. 14.00 - Lokale K11 - Hal K
Jysk Rejsebureau

 

Kom og hør om vores mange spændende aktive rejser med dansk rejseleder både i og udenfor Europa. Jeg vil bl.a. fortælle om vandring på West Highland Way i Skotland, i Mallorcas Tramuntanabjerge samt om nogle af mine favorittreks, nemlig Everest Base Camp og Mera Peak i Nepal og Kilimanjaro i Tanzania. 


Canada – Highlights - Naturperler på stribe

Fredag 24. februar kl. 14.30 - Lokale G2 - Hal G
Adventure Holidays
 

Vi oplever Vancouver by på cykel – sejler til den flotte ø Vancouver Island.  Vi oplever bjørne, spækhugger og andet dyreliv her. Vi skal på vandreture i Nationalparkerne i The Rockies, sejler på Atabacha floden inden vi slutter med besøg i den danske kirke i Calgary og et visit hos ”The hutteriets”.  


Foredrag om rejser til Thailand

Fredag 24. februar kl. 14.30 - G4 - Hal G
Tourism Authority of Thailand/Check Point Travel


Hvad kan man opleve i Thailand? Hvornår er vejret bedst? Hvor er de bedste strande? Hvor er de bedste naturoplevelser? Og hvad har Bangkok at byde på? Det og meget mere får du svar på, når Tourism Authority of Thailand og Check Point Travel holder foredrag om rejser til Thailand. Kom og vær med, og få en endnu bedre rejse til Thailand.


Sydvestlige USA med dansk rejseleder

Fredag 24. februar kl. 15.00 - G1 - Hal G
OurWorld
 

Sydvestlige USA med dansk rejseleder, Christian Weis Jensen .

Vi rejser rundt i det sydvestlige USA i en minibus med maksimalt 8 deltagere, rejsen bringer os rundt til nogel at USA's smukkeste Nationalparker, bl.a. Grand Canyon og Zion. Rejsen er tilpasset så der er tid til at opleve stederne og ikke kun se dem. 


Balule River Lodge - Big 5 lodge i Greater Kruger National Park                                   

Fredag 24. februar kl. 15.00 - Lokale G3 - Hal G
Safari Eksperten
 

Storslået, vild natur, spændende og bjergtagende dyreoplevelser på safari turene, eksklusiv luksus i lodgen.. Balule er vores egen intime lodge med dansk manager. I bor lige ud til Olifants River. Opholdet på Balule kan kombineres med bl.a. Mauritius, Cape Town eller Victoria Falls.


Celebrity Cruises tilbyder krydstogter i alle verdensdele

Fredag 24. februar kl. 15.00 - Lokale M20 - Hal M
Krydstogt Eksperten

 

Klaus Tøth fra Celebrity Cruises vil fortælle om rederiets særlige fokus på deres smukt indrettede skibe, gastronomi og service ombord. Underholdningen og den afslappede atmosfære ombord er også et væsentlig fokusområde for Celebrity Cruises. Kom og hør meget mere om dette fantastiske rederi og de mange destinationer.

 


Rhodos - Grækenlands mest alsidige rejsemål

Fredag 24. februar kl. 15.00 - Lokale M21+M22 - Hal M
Bravo Tours
 

Hvad den lille, græske ø Rhodos ikke har i størrelse, har øen til gengæld i oplevelser! Rhodos kombinerer på bedste vis familieferie med fantastiske strande, god mad, smuk natur samt fascinerende historie og kultur.


MyCruise

Fredag 24. februar kl. 15.00 - Lokale M23 - Hal M
MyCruise
 

MyCruise


Cuba med dansk rejseleder

Fredag 24. februar kl. 15.00 - Lokale K11 - Hal K
Risskov Rejser
 

Cuba med dansk rejseleder


Grønland – iskolde eventyr langt mod nord

Fredag 24. februar kl. 15.30 - Lokale G2 - Hal G
Stjernegaard Rejser
 

Tag forskud på rejsen mod midnatssolen skær eller nordlysets himmeldans til foredrag om Grønland med produktchef Dorte Mydtskov, der præsenterer vores rejser på egen hånd eller med dansk rejseleder. Og et tip eller to til rejsen langt mod nord.


Adventure Holidays

Fredag 24. februar kl. 15.30 - Lokale G4 - Hal G
Adventure Holidays  


Adventure Holidays


Udenrigsministeriets Borgerservice – din livline på rejsen 

Fredag 24. februar kl. 16.00 - Lokale M20 - Hal M
Udenrigsministeriets Borgerservice

 

Foredrag v/Kontorchef Nikolaj Harris, Udenrigsministeriets Borgerservice.

Man kan komme galt af sted på 1000 måder, når man rejser i udlandet. Hør, hvordan Udenrigsministeriet giver gode råd til rejsende – og hvordan vi hjælper, når uheldet alligevel er ude. 

Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.

Vind billetter til Ferie for Alle