Krydstogt: De nyeste trends og tendenser

Tid og sted:
Fredag d. 21. februar 2020, kl. 13.00 i lokale G3

Foredragsholder:
 - få de bedste tips fra vores krydstogteksperter Kenneth Hansen og Anna Elisabeth Ohrt 

Beskrivelse:
Der blæser nye vinde på krydstogtmarkedet, både i forhold til destinationer, rejsetyper og ikke mindst skibe. Fokus på bæredygtighed, en mere aktiv ferie og et autentisk møde med kulturen i havnebyerne er bare nogle af de strømninger, vi ser i øjeblikket. De nye skibe, som stævner ud i disse år, tilbyder et komfortniveau, som vil imponere selv de mest kræsne rejsende. Det betyder også, at flere og flere får øjnene op for krydstogt som rejseform – også når det kommer til ferie på tværs af generationer, som cruises egner sig perfekt til.

Vores krydstogteksperter Kenneth Hansen og Anna Elisabeth Ohrt ved alt om både rederier og sejlruter. Og så har de fingeren på pulsen, når det kommer til de nyeste trends, som de deler med dig til foredraget. Kom forbi og bliv klogere på fremtidens krydstogter – og måske din næste drømmerejse til søs. 

På Profil Rejsers stand står vores rejseeksperter står klar til at hjælpe dig med at gøre din drøm om et krydstogt til virkelighed. Du finder os på stand G5624 i Hal G hele weekenden.

 

Menu

Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.

Vind billetter til Ferie for Alle