Hawaii og Vancouver Island: Stillehavsøer for de eventyrlystne

Tid og sted:
Søndag d. 23. februar 2020, kl. 13.00 i lokale G3

Foredragsholder:
- få de bedste tips fra vores Hawaii- og Canadaekspert Mark Maagaard

Beskrivelse:
Der findes en anden side af Hawaii – langt væk fra turistbusser og travle strandstrækninger. De tropiske regnskove, der har groet uberørt i århundreder, gemmer på brusende floder og svimlende vandfald, og i mødet mellem de mægtige vulkaners skråninger og Stillehavet finder du øde bountystrande, som kun kan nås med båd eller helikopter.

Andre, men lige så storslåede naturoplevelser venter på Vancouver Island ud for Canadas vestkyst. Her kan du komme tæt på både bjørne og hvaler, og med en lejet bil kan du udforske den storslåede, rå natur på egen hånd på vejen mellem små, hyggelige havnebyer med en helt unik stemning.

Vores rejseekspert Mark, der kender både Hawaii og Canada godt, viser vejen til Stillehavets smukke øer – uanset om det er tropisk klima og tiki-kultur eller de nordligere himmelstrøg, som lokker (eller måske en kombination af begge!).

På Profil Rejsers stand står vores rejseeksperter står klar til at hjælpe dig med at gøre din drøm om Island til virkelighed. Du finder os på stand G5624 i Hal G hele weekenden.

 

 

 

Menu

Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.

Vind billetter til Ferie for Alle