Bhutan - hvor lykken kan mærkes

Tid og sted:
Lørdag d. 22. februar 2020, kl. 12.30 i lokale G4

Foredragsholder:
Bodil Johanne har arbejdet med spirituel praksis i mere end tredive år. Hun underviser i mindfulness og meditation og har stor viden om Bhutan. Bodil Johanne er Panorama Travels rejseleder i Bhutan og har et indgående kendskab til landet og dets særprægede historie og kultur. Hun er aktiv i De Berejstes Klub og har rejst i 108 lande.

”Jeg har set store dele af verden. Men jeg har tabt mit hjerte til Bhutan. Og jeg glæder mig til at vise dig det venlige land med en meget imødekommende befolkning”, fortæller Bodil Johanne.

Beskrivelse:
Kom og hør om bhutaneserne som verdens lykkeligste og venligste folk. Det lille, buddhistiske kongerige Bhutan ligger langt inde i Himalayas høje bjerge og får ikke megen opmærksomhed. Bjerglandskaberne er storslåede og hjemsted for et rigt dyreliv. I byerne og på hver en bakketop gemmer der sig pragtfulde dzonger – klosterborge fra en svunden tid. Via vores gode kontakter kan du komme tæt på befolkningen og deres hverdag. Mange lever meget traditionelt og går i folkedragter. Men udviklingen går også stærkt her. Det er nu, du skal besøge det smukke bjergrige land, inden det også forandrer sig. 

De buddhistiske værdier inspirerede i 1970’erne den unge konge til at indføre begrebet ”bruttonational lykke”, som en hel ny og anderledes måde til at måle økonomisk velfærd. Danmark og Bhutan ligger i toppen af FNs lykkeindeks, men når det gælder økonomisk udvikling, ligger vi i hver sin ende af skalaen. Det er tankevækkende. Bhutanesisk politik har stor fokus på økologi og bæredygtighed, og Bhutan er formentlig det eneste land, som er CO2-negativt! Dette fokus går hånd i hånd med Panorama Travels vision om ansvarlighed på rejsen, og vi støtter mange lokale projekter rundt omkring i verden.

 

Menu

Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.

Vind billetter til Ferie for Alle