New Zealand

Tid og sted:
Fredag d. 23. februar 2020, kl. 9.30 i lokale G4

Foredragsholder:
Stine Nørbjerg

Beskrivelse:
Tag med på en fantastisk rejse i smukke New Zealand!

Rejsen strækker sig fra de gyldne sandstrande og smukke bugter ved Pahia i nord til de underjordiske grotter i Waitomo, videre til det geotermiske område ved Rotorua, op over Tongariro Crossing-trekket, hvor der er højt til loftet og åbne vidder, for til slut at ende op ved den summende og hyggelige hovedstad, Wellington. 

Efter en færgeovergang som kæler for øjet rammer vi Sydøen, hvor vi starter rejsen med kajak og vandring i Abel Tasman nationalpark, hvorefter rejsen byder på isklatring på den azurblå Fox Glacier, forbi det smukke Wanaka, og videre til ekstremsportens mekka, Queenstown. Herfra kigger vi mod de høje bjergtinder ved rolige Lake Tekapo og Mount Cook, inden turen går op mod Christchurch. Vi runder af med endnu en afstikker, denne gang til Kaikura, hvor mulighederne er gode for at svømme ned delfiner og spotte hvaler. En fantastisk rejse i et landskab, som er vidt forskelligt fra nord til syd, og som bare indbyder til et uforglemmeligt roadtrip, uanset om du vil rejse med bus, bil eller camper. 

Jeg viser billeder og fortæller ud fra mine egne rejser gennem New Zealand, hvor jeg både har rejst med bus og i campervan. Jeg fortæller om hvordan, hvornår og hvorfor man rejser til New Zealand og giver gode råd til hvordan jeres rejse bliver en lige så fantastisk oplevelse som min egen. Jeg har været der tre gange, og fjerde gang er på ønskelisten!

Jeg glæder mig til at se jer til Ferie for Alle i Herning.

Med venlig hilsen
Stine Nørbjerg

 

Menu

Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.

Vind billetter til Ferie for Alle