Chile – Argentina & Brasilien – ”Sydamerikanske Highlights” – En 20 dages rundrejse med 2 danske rejseledere.

Tid og sted:
Fredag d. 21. februar 2020, kl. 16.00 i lokale G1

Foredragsholder:
Ole Fryd Jensen, Adventure Holidays  

Beskrivelse
Sydamerika har meget at byde på. Vi har sammensat en aktiv, spændende og varieret tur, hvor vi har fokus på natur, kultur, dyrelivet og Andesbjergene.

Vi starter med at opleve hovedstaden i Chile – Santiago. Vi besøger fiskemarkedet og de mange lokale seværdigheder. Vi oplever Santiago by på cykel med vore dygtige lokalguider, og skal selvfølgelig også på vingårdsbesøg.

Vi fortsætter med en unik køretur gennem Andesbjergene – hvor vi stopper ved den højeste bjerg Aconcagua. Herefter skal vi udforske vinområdet i Mendoza i Argentina.

Vi flyver til verdens sydligste by Ushuaia – Ildlandet & Patagonien, hvor vi i 4 dage oplever dyreliv og enestående flot natur. Vi sejler i Beaglekanalen og oplever, Albatrosser, Pingviner & Sæler mm.

Vi vander i Nationalparken Tierra Del Fuego – her slutter den lange Pan America Highway. Vi udforsker gletsjeren Perito Moreno, som er med på Unesco’s Verdensarvsliste. Vi skal også på heldagstur ud i Argentina’s største sø Lago Argentina og se alle de store flotte og farverige gletsjere. Inden vi flyver til Buenos Aires skal vi besøge en lokal gård.

Vi oplever hovedstaden Buenos Aires i 3 dage. Besøger de forskellige bydele, Tangeshow, kokkeskole hos privat familie, Eva Peron’s gravsted og slutter med en heldagstur ud i det store Tigre Delta.

Herefter flyver videre til Iguazu vandfaldene i 3 dage, her oplever vi både den Argentinske og Brasilianske side af det kæmpestore vandfald.

The grande finale er Rio de Janerio med byrundtur, Kristusstatuen, Sambashow & Sambaskole, Copacabana stranden og Sugar Loaf (Sukkertoppen)

En rejse med stort aktivitetsprogram med mulighed for gå/vandreture og cykelture.

En rejse med mange kontraster – en oplevelse for HELE livet.    

Menu

Få nyheder fra Ferie for Alle.

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 5 x 2 billetter til Skandinaviens største feriemesse.

Vind billetter til Ferie for Alle